2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΕΙ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.........

Σημερα λοιπον και πρωτα - πρωτα καλημερα σας , παρ' ολα τα νευρα απο εχθες , εμεινε η ουρα απο τα παιχνιδια των προηγουμενων ημερων.
Θα πουμε τα παιχνιδια του Παλερμο με την Ρετζινα , και της Μετς με την Κλερμον.
Με το ματι βγαινουν τρεις ασσοι , και το παρτυ( αυριο στα πρακτορεια τυπου εγω ειμαι ποιο πρωτος απο σενα , η εγω θα πληρωθω πρωτος , η εγω κερδισα την τριαδα των ασσεων και παιρνω λιγα) , καλα θα κρατει.
Το Παλερμο λιγο ζορι θα το << φαει >> στις 21.30 . Η Ρετζινα Β' Ιταλιας μπορει να κοντραρει; Χ και 3,50 αποδοση. ( Κυπελλο ).
Μετς με Κλερμον στην Β' Γαλλιας. Η Μετς εβγαζε δυσκολα νικες , ενω αντιθετως στην εδρα της εχει αξιοπιστια. Η Κλερμον προσπαθει να παιζει εξυπνα με αντεπιθεσεις εκτος εδρας , ομως δεν την βγαινει το παιχνιδι αυτο , ισως γιατι δεν διαχειριζεται σωστα τους οποιους αγωνες της. Αποκλειστηκε απο το κυπελλο απο ομαδα αστα να πανε ... Δ' κατηγοριας την Ιζερ. Πεσμενη σε αποδοση απο αλλες φορες , παει να παιξει στην Μετς , ενω περυσι την κερδισε με 1-3. Ασσος το ματς αυτο (2-1). Η ισοπαλια εως το τελος. Αυτο το 90' μας εχει σχισει...... 2-1 στο φιναλε....... 2-1 ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. YES.
Ναπολι Τσιταντελα. ; Να μην παρω φορα και αρχισω!! Δεν το αναλυω , γιατι θα σας το βγαλω διπλο ε ; Το ματς αυτο δεν αντεχει κριτικης , το 1,20 ειναι για ανινθο αγορα απο το Σουπερ Μαρκετ. Εμεις παμε να παρουμε καμμια σπαλα η ορνιθα στα καρβουνα.
Να βαλουμε 3 Ευρω και να αφησουμε την ημερα να φυγει γιατι δεν εχει τιποτε ενδιαφερον.
Αυριο ομως ειναι μια δυσκολη ημερα , και μαλλον θα συνδεθουμε αργα , πολυ αργα με την σελιδα.
Καλο υπολοιπο της σημερινης ημερας .
Χαιρεται , και μακαρι να σταματησει η κακοδαιμονια .
Δειτε τον λογο που ειμαι εξω φρενων. Ολα χανονται στο 90+. ( 94' ).
***************
***************

Δεν υπάρχουν σχόλια: