2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ............


Γινονται τα ποιο απιθανα πραγματα για να μην προχωρησει ο ΑΡΗΣ στον δρομο για την Ευρωπη και για την κατακτηση του Κυπελλου.

Γινονται τα ποιο απιθανα πραγματα για να προχωρησει κι' αλλο ο ΠΑΟΚ , ο εταιρος της Θεσσαλονικης , αφου χανουν οι πρωτοποροι του Ελληνικου πρωταθληματος.

Διαφορα 9 ( εννεα ) βαθμων και να μην μπορουν να την διαχειριστουν οι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ; Και πως δηλ. να την διαχειριστουν αφου εχουν χρονια να ειναι στην πρωτη θεση οι πρασινοι της Λεωφορου Αλεξανδρας ! Ετσι εκμμεταλευονται την νευρικοτητα με τον καλυτερο δυνατο τροπο , πρωτα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , και κατα δευτερον ο ΠΑΟΚ που εδω και καιρο πλαθει ονειρα για την κατακτηση του πρωταθληματος.

Στην Τουμπα θα γινει το ελα να δεις ! Συγνωμην κε Σαλπιγγιδη , ομως οσο ΠΑΟΚ κι' αν εισαι , εδω θα γινει το << ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ >>. Για να δουμε λοιπον ποσα απιδια χωραει ο σακκος ; Μια και μοναδικη ευκαιρια εχει ο ΠΑΟΚ και το ξερουν καλα ΑΠΑΝΤΕΣ. -ΜΙΑ-.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προχωραει σαν ΤΑΝΚ σε πολεμο , μαθημενος αλλωστε απο τετοιες καταστασεις. Τοσα χρονια πρωτος , αν παρει κεφαλι στην κουρσα δεν θα αφησει την ευκαιρια να παει χαμενη. Μοναδικο προβλημα στην επιχειρηση που κανει ο ΠΑΟΚ , μιας και δεν χανει με τιποτε! Προχωραει κι' αυτος στο ραντεβου με την συγχρονη ιστορια του.

Βλεπει οτι ωριμασε η σκεψη , και θα κανει την απελπιδα προσπαθεια για το ονειρο.

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Εχουμε λοιπον δυο στοχους εμεις εδω στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Να παρουμε ....... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ.............

Στο κατω - κατω , απο 'δω και μπρος ετσι θα γινεται.

Οι ομαδες της πολης μας θα παιζουν πρωταγωνιστικο ρολο στο Ελληνικο πρωταθλημα , την λεγομενη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΝΓΚ.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: