2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΛΑΓΑΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥΣ.........


Αγναντευοντας το πρωι τον Ολυμπο απο την Καλαμαρια , ηταν πολυ ομορφα.

Χιονισμενος και με τα συννεφα γυρω του χαιρετουσε θαρρεις τον δικο μας Χορτιατη που ειναι καθαρος.

Η αληθεια ειναι οτι η μερα ξεκινησε ασχημα , ομως σταδιακα η θερμοκρασια ανεβηκε και ξεπροβαλε ο ηλιος. Στο Σειχ Σου μαζευτηκαν οι Θεσσαλονικεις και με φορτηγο τους μοιρασε ο Δημος Θεσσαλονικης λαγανα και χαλβα , αλλα και χαρταετους. Γρηγορα ο ουρανος της Συμπρωτευουσας γεμισε μικρους και μεγαλους χαρταετους.

Το γεγονος οτι τα πρακτορεια ΠΡΟ-ΠΟ ειναι σημερα κλειστα , ισως για πρωτη φορα δεν μας στενοχωρει καθολου.

Θα παιξουμε στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ σημερα.

Καιζερσλαουτερν.___ Τσαρλτον.___ Τενεριφη.___ Γκιμαραες.___ Αρχεντινος Χ.

*****************
*****************

Εχθες λοιπον ο Παναθηναικος εβαλε σε περιπετεια μεγαλη , την υποθεση προκριση απο μερους του. Τι εκανε ; ΜΠΑΜ. Αυτο εκανε. ΠΑΟ - Καβαλα. 0-2 και αμεσως ο Ολυμπιακος σχεδον πριν αρχισει το παιχνιδι του στην Τριπολη , ηδη προηγειτο με 0-2 στα πρωτα λεπτα του παιχνιδιου με τον Αστερα της Τριπολης. Τωρα τι να κανει δηλ. ο Παναθηναικος του Πατερα και των λοιπων μεγαλων του Τριφυλιου. Να παει στην Τουμπα και να παιξει για την νικη ; Κι' αμα αφησει χωρο στους ταχυτατους Παοκτσηδες ; Να παιξει συντηριτικα και να παει για το Χ ; Μααααα αμεσως τον εφτασε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!

Θα δειξει. Λεμε ρε παιδακι μου εμεις ενα σκελος. Π.Χ. να χασει ο Παναθηναικος στην Τουμπα απο τον δικεφαλο , και αμεσως τον πιανει στην κορυφη. Να φερουν μεταξυ τους μια μεγαλοπρεπεστατη ισοπαλια , και τσουπ τους πιανει και ο ΠΑΟΚ μιας και ειναι καλυτερος του συμπολιτη ΑΡΗ , και με δεδομενο οτι θα περασει νικηφορα απο το Κλ. Βικελιδης. Τοτε τι γινεται ; ΧΑΜΟΣ !!! Τρεις μνηστηρες για τον τιτλο. Ποιος θα παρει το πρωταθλημα ; Ο - Ε- ΟΟΟ ; ΠΟΙΟΟΟΟΟΣ ;

Εκει να δουμε γλεντια. Εμεις αυτο το σεναριο πηραμε.

Κι' αν τους παρουν οι ομαδες της πολης και το πρωταθλημα , και το κυπελλο ;

Ωραια και καλα τα λεφτα , ομως η καρδια ;

Προς το παρον εχει ξεκινησει η νηστεια ( Σαρακοστη ) για το Πασχα.

Αυτος ο χρονος ακομη δεν ξεκινησε , και φευγει θαρρεις πιο γρηγορα απο οποιονδηποτε αλλον. Τωρα βεβαια αυτο συρε πες το σε μαθητες να δεις αν ισχυει. Αυτοι τραβανε κουπι , που πανε σχολειο , ερχονται , μεχρι να φανε και να πιουν παει η μερα και αμεσως νυχτωνει . Αντε φροντιστηριο , να τα Αγγλικα Γαλλικα Γερμανικα , λιγο ΙΝΤΕΡΝΕΤ στοιχημα , γκομενα εεεεεεεεεε ; Δεν μενει ωρα για τιποτε . Ενα πτωμα και υπνο γιατι την επομενη και παλι τα ιδια. Κουραγιο νεα γενια. Κουραγιο.

Αυριο ξεκιναμε με παιχνιδια καινουρια , και μαλλον θα χασουμε την ημερα μιας και η εργασια θα μας << φαει >> πολλες ωρες. Αργα τις απογευματινες ωρες θα ειμαστε μαζι.

Απο ακρη σε ακρη της Ελλαδας και σε διαφορα μερη του κοσμου που αγαπατε και ειστε φιλοι της σελιδας , χαιρετω και αφηνω υποσχεση για επιτυχιες.

Να περνατε καλα. Γεια και χαρα σας...............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: