2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΜΠΗΚΕ Η ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙΑ..........

Καλημερα σας.
Δηλ. θελουν να μας τρελανουν οι Παοκτσηδες! Εκει που ηταν .. να πεσουν οι <<Γριες>> και το 'να και τ' αλλο , ξαφνου απο χθες να κανουν το χρεος τους με τον Ολυμπιακο , και να κερδισουν τον Γαυρο και τετοια. Και να τα κοπλιμεντα και τι ωραια που παιζει και και και..... Ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα παιξει ενα ακομη παιχνιδι στην προσπαθεια που κανει να ξεκολλησει απο τις καταραμενες θεσεις που οδηγουν στην Β' Εθνικη.
Σε λιγο πεφτουν και τα παπελια απο τον Κυπριο που παιρνει (;) το μανατζμεντ της ομαδας , και απο την αλλη χρονια μιας και τα βρηκαν οι δικηγοροι στα οικονομικα στοιχεια , θα παρει ο κος Παντελη σημαντικο μερος των μετοχων του. Οι διοικητικες εξελιξεις απελευθερωνουν τους παικτες που βγαζουν αγωνιστικο τσαμπουκα ( 0-4 ) και δειχνουν τις πτυχες τους.
Οπως και να 'χει ο ΗΡΑΚΛΗΣ παιζει με τον Ολυμπιακο , οποτε αν χασει δεν θα παρεξηγηθει.
Τρενο λοιπον ο ΠΑΟΚ καλπαζει για τον τιτλο του πρωταθλητη. Βλεπει ομως οτι ακομη και τα εναπομειναντα παιχνιδια να παρει ( ολα ) , αν τα παρει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ αυτοματα βγαινει αυτος πρωταθλητης. Απο την αλλη παραμονευει διακριτικα θα ελεγε κανεις ο Ολυμπιακος , ουτως ωστε σαν βρει ευκαιρια να περασει αυτος πρωτος. Το αν το αξιζει η οχι δεν μπορω να το πω εγω. Μπορειτε μονοι σας να το πειτε. Ειναι ομως ενας επιδοξος πρωταθλητης. Η αληθεια ειναι οτι ο ΠΑΟΚ θα παιξει στο Κλ. Βικελιδης. Ειναι ενα εμποδιο μεγαλο. Οι γνωμες στα στεκια ( ακουσετε - ακουσετε ) ειναι οτι ο ΑΡΗΣ πρεπει να το δωσει το παιχνιδι. Τα σχολια δικα σας και εδω.
Αν δουμε τωρα ετσι οπως ειναι οι ομαδες οριακα περναει ο ΠΑΟΚ απο το Κλ. Βικελιδης εως ισοπαλια. Διψασμενος και για ενα ισως μονον αποτελεσμα ομως μπορει να τον φερει τα πανω κατω. Ο ΑΡΗΣ σκεφτεται πολυ αυτο το ματς , οχι για να κοψει τις οποιες ελπιδες ( ειναι πλεον πολλες ) για το πρωταθλημα , οσο για να του δωσει ενα γερο μαθημα εις απαντηση του πρωτου γυρου ( 4-1 ).
Ομορφο πρωταθλημα , πιστευω συμφωνουμε ολοι.
Πρωταθλημα στην Θεσσαλονικη , και κυπελλο στην Καβαλα λενε τα Παοκια.
Αμ οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ να δεις τι λενε. Πρωταθλημα στον ΠΑΟ και κυπελλο θα παρω.
Τους της ΑΘΗΝΑΣ ομως τους ρωτησατε ολοι σας;
Ανοιξη και βγαινουν τα χορταρακια , φυτρωνουν τα τριφυλια ανθιζουν τα δεντρα.
Θα πεταξει ο αετος πιο ψηλα τωρα που αρχιζουν οι ζεστες η θα τον τουφεκισει κανενας κυνηγος εν ωρα πτησης και θα τον ριξει κατω με μιας;
Ολα αυτα ξεκινουν απο τωρα καθως η αγωνια ανεβαινει στο κατακορυφο.
Για στοιχημα δεν μιλαμε. Σσσσσσς. Στα over μας την εκανε ο ΑΡΗΣ που ειχε χρονο πολυ για να κανει το 3-0 , ομως αυτος προτιμησε να μην πετυχει αλλο γκολ εις βαρος της Λαρισας.
Ευχη να παραμεινει η Λαρισα στην Α' Εθνικη. Δεν θα πω εγω ποια ειναι η Λαρισα και τι εχει προσφερει στο Ελληνικο ποδοσφαιρο. Ειμαι πολυ λιγος.
*********************
421. Θρασυβουλος - Πιερικος. 2. 3,75.
422. Ααχεν - Φορτουνα Ντισελντορφ. 2. 2,70.
423. Μετς - Χαβρη. 1. 1,85.
=================
Μια τριαδα 3 Ευρω.
Μερα ειναι θα περασει. Αυριο ξεκιναμε νεους αγωνες νεα δελτια.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: