2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ............



Φανηκε καθαρα ποσο αδυναμος ειναι ο Ολυμπιακος για να διεκδικησει το στεμμα του πρωταθλητη. Εννενηντα αγωνιστικα λεπτα δεν καταφερε να φερει το ματς στα ισια την στιγμη που στο 5' κιολας βρεθηκε πισω στο σκορ.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ που τον επρηξαν ολη την εβδομαδα οτι θα χασει , οτι γι' αυτο κερδισε μεσα στον Αστερα 0-4 και οτι αλλο χαζο θελεις να ακουσεις. Μα.....ο ΗΡΑΚΛΗΣ επαιζε για να ξεκολλησει απο τις καταραμενες τελευταιες θεσεις που οδηγουν στα υπογεια της Β' Εθνικης μας. Αλλωστε η ομαδα δεν εδειξε οτι ειναι κακη. Εχει κακες ομαδες εφετος και μαλιστα με διαφορα. ΟΧΙ ο ΗΡΑΚΛΗΣ! Ναι μεν κινδυνευε , αλλα.
Συν του γεγονοτος που εδειξε στους συμπολιτες οτι ειναι εδω για συμφεροντα αποκλειστικα της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και μονον. Ωραιο ηταν που κερδισε ο ΗΡΑΚΛΗΣ κυριοι της Τουμπας ε; Εκανε το χρεος του. Αν ομως εχανε , μαυρο φιδι που θα τον ετρωγε.
ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Το θεμα ειναι ομως οτι γρηγορα θα ξεχαστει αυτη η νικη του ΗΡΑΚΛΗ και θα αρχισουν παλι το ... ελα μωρε μονον με εμας ανοιγουν τα ματια τους κ.τ.λ. Εγω ξερω οτι ο Γηραιος ειναι ομαδα που οσα ματς εχασε τα παλεψε ολα στο γκολ εκτος του ΑΡΗ (4-2). Κλεινοντας να πω με την σειρα μου .. ΜΠΡΑΒΟ στον ΗΡΑΚΛΗ , οχι γιατι νικησε τον μεγαλο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αλλα γιατι αρχιζει να ανοιγει το τοπιο οσον αφορα την απολυτη κορυφη.
Εχουμε λιγε μονον ημερες μεχρι να αρχισει στο Κλ. Βικελιδης ο μεγαλος αγωνας της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ με δυο αντιπαλους που τους χωριζουν πολλα.
Ο ΑΡΗΣ θελει την νικη για να εξασφαλισει την εισοδο του στα πλει οφ , για να ανταποδωσει το βαρυ 4-1 του πρωτου γυρου και γιατι ειναι απαιτηση του μεγαλου του κοσμου. Σιγα μην θελουν οι φιλαθλοι του ΑΡΕΩΣ να παρει δηλ. το πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ.
Αυτοι ουτε να πουνε το ονομα αυτο δεν θελουν , θα του δωσουν και το παιχνιδι;
Χωρια που ετοιμαζουν και θεατρικη παρασταση. ΠΡΟΣΟΧΗ μονον στο << θερμο >> επεισοδιο. Ξερετε και γνωριζετε οτι αυτοι θα ειναι 11 συν αυτους στον παγκο , ενω εσεις θα ειστε 25.000 χιλιαδες λαου. Ειναι απανθρωπο δηλ. σαν να λεμε οτι θα τους λυντσαρετε. Θα ειναι αδικο πολυ να παει παικτης δηλ. του ΠΑΟΚ να χτυπησει κορνερ και εσεις να του πετατε μπουκαλι ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ για να τον χτυπησετε. Θα ειναι αδικο.
Πολλα λοιπον κρινονται απο αυτο το παιχνιδι οπως ας πουμε....να μωρεεεε...μπαινει ο Χ διαιτητης και κατα την γνωμην μου σφυριζει 90/10 ΑΡΗ. Εμ βεβαια κυριοι!!
Πως αλλιως θα χασει ο ΠΑΟΚ και θα κατωχυρωσει το πρωταθλημα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!
Τωρα μεχρι και πεναλτυ χωραει εδω. Θελω πολυ να δω στα πονταρισματα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ στις εταιριες αν εχουν φραγη γκολ με πεναλτυ. Προς το παρον αυτα τα λιγα και θα επανελθουμε με νεοτερα απο το παιχνιδι των επιδοξων Κυπελλουχων , με τους επιδοξους Πρωταθλητες.
*********************************
*********************************
Ο GIOUL ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
==================
427. Εσκισεχιρ. 1. 3,65. YES.
430. Λαβαλ. Χ. 2,80. YES.
434. Σανταντερ. Χ2 (Δ.Ε) 2,14. YES.
435. Γκιμαραες. OVER. 2,10.
437. Κολον Σαντα Φε. 2. 2,20.
------------------
------------------
SIMOSSHOW.
==========
430. Λαβαλ. Χ. 2,80 YES.
435. Γκιμαραες. 1. 1,85. YES.
429. Κολτσεστερ. Χ. Ημιχρονο. 1,90. YES.
437. Αρσεναλ Σαραντι. Χ. 3,25.
------------------
428. Καρσλουη. 2. Ημιχρονο. 4,50. YES.
425. Κερκυρα. 2. 3,40.
435. Γκιμαραες. 1. 1,85. YES.
Με ηρεμια περναμε καθε ημερα στο κουπονι. Ενα κουπονι που δυστυχως συνεχιζει να μας πληγωνει. Λειπει ενα μεγαλο ταμειο ανακουφισης.
Σας αφηνω καπου εδω και η ελπιδα ας μην χαθει.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ....................
ΣΤΟΝ ΑΡΗΣ F.M 92,8 ενας Ισπανος εκανε το ονειρο του πραγματικοτητα.
Ηρθε στην ομαδα που αγαπαει.

Φρανθίσκο «Νίκος» Αγκιλάρ: «Ο ΑΡΗΣ είναι θρησκεία…»



Μια έκπληξη περιελάμβανε για τον κόσμο του ΑΡΗ η εκπομπή του SUPER 3 στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και αυτή δεν ήταν άλλη από την παρουσία στα στούντιο του Φρανθίσκο Χαβιέ Μόρα Αγκιλάρ. Ο «Νίκος», όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του εδώ και χρόνια, υποστηρίζει τον ΑΡΗ, αν και γεννημένος στην Καταλονία και ζώντας εκεί, έχοντας στο αριστερό του χέρι τατουάζ με τον θεό του πολέμου.

Για το ιστορικό του δεσίματός του με τον αγαπημένο μας Σύλλογο, ο Φρανθίσκο είχε να πει:

«Η πρώτη μου επαφή με τον ΑΡΗ ήταν όταν η Ελλάδα κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ του 1987 και είχα εντυπωσιαστεί από την παρουσία του Νίκου Γκάλη και του Παναγιώτη Γιαννάκη. Έμαθα ότι αγωνίζονται στον ΑΡΗ και άρχισα από τότε να παρακολουθώ την ομάδα.

Τη σεζόν που ακολούθησε, ο ΑΡΗΣ κέρδισε την Μπαρτσελόνα μέσα στην έδρα της και όταν είδα από την τηλεόραση την ατμόσφαιρα στον αγώνα του δευτέρου γύρου στο Παλέ ντε Σπορ, ένιωσα πραγματικά ότι αυτής της ομάδας πρέπει να είμαι οπαδός!

Τότε δεν υπήρχε ίντερνετ, παρακολουθούσαμε όλοι τις εξελίξεις και τα παιχνίδια μέσω τηλεόρασης. Όταν παίζαμε μπάσκετ με την παρέα μου, επιλέγαμε, όπως είναι φυσικό, ονόματα διασήμων και εγώ είχα επιλέξει αυτό του Νίκου Γκάλη. Από τότε, όλοι οι φίλοι μου με φωνάζουν “Νίκο”!!».

Αναφορικά με το πώς νιώθει που βρίσκεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και παρακολουθεί από κοντά την ομάδα που αγαπάει, όπως έγινε στον αγώνα μπάσκετ με τον Πανιώνιο από το πέταλο του SUPER 3, ο «Νίκος» είπε:

«Ήθελα να έρθω στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, απλά δεν είχα τις ανάλογες γνωριμίες. Μετά από τον αγώνα με την Μπανταλόνα στην Καταλονία, εκεί όπου μέσω και του ΑΡΗΣ FM 92,8 ήρθα σε επαφή με αρκετά παιδιά και μέλη του SUPER 3, προγραμμάτισα το ταξίδι μου και μακάρι να μπορούσα να είμαι παρόν και στο ματς με τη Γιουβεντούτ στο Παλέ.

Είδα το παιχνίδι από την τηλεόραση και την ατμόσφαιρα που ήταν συγκλονιστική. Η Μπανταλόνα ήξερε πού έρχεται να αγωνιστεί και δεν πίστευε πάρα πολύ στη νίκη. Μετά από τη συντριβή της στο Αλεξάνδρειο, ο προπονητής της, Σίτο Αλόνσο, απομακρύνθηκε από τον πάγκο».

Σχετικά με το επερχόμενο ματς του Κλεάνθης Βικελίδης και τη συμπαράσταση του Λαού του ΑΡΗ προς την ομάδα, ο Φρανθίσκο Αγκιλάρ τόνισε:

«Τοπικά ντέρμπι υπάρχουν και στη χώρα μου, όπως είναι το Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ, το Ρεάλ – Ατλέτικο ή το Σεβίλλη – Μπέτις, όμως σίγουρα δεν έχουν τη δυναμική του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Γνωρίζω ότι η ατμόσφαιρα θα προκαλέσει πάταγο, άλλωστε ο ΑΡΗΣ είναι διάσημος στην Ισπανία για τους οπαδούς του, οι οποίοι είναι… “τρελοί για δέσιμο”!! Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο σε συγκινεί, σου προκαλεί ανατριχίλα…».

Όσον αφορά την ενδεχόμενη παρουσία του ΑΡΗ στο Final Four της Βιτόρια, ο «Νίκος» σχολίασε:

«Μακάρι η ομάδα να δώσει το παρόν στην τελική φάση του Eurocup και προσωπικά θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τους οπαδούς μας που θα ταξιδέψουν στη Βιτόρια. Καταλαβαίνω ότι πάνω από 5.000 κόσμος θέλει να βρίσκεται εκεί και στο τέλος ο Λαός του ΑΡΗ δεν θα χωράει στο γήπεδο!! Ο ΑΡΗΣ μπορεί να συναντήσει εκεί και την Ατλέτικο Μπιλμπάο του Κατσικάρη και αυτό θα είναι ακόμα καλύτερο».

Σημειώνοντας την άποψή του για την ύπαρξη επίσημου ραδιοφωνικού σταθμού στον Σύλλογό μας, ο Φρανθίσκο ανέφερε:

«Στην Ισπανία δεν υπάρχει κάτι ανάλογο. Είμαι συγκινημένος που βρίσκομαι μέσα στο γήπεδο του ΑΡΗ και μέσα στον ίδιο του τον ραδιοφωνικό σταθμό. Έχω καταλάβει ότι ο ΑΡΗΣ δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι θρησκεία…

Υπάρχει, άλλωστε, στη Βαρκελώνη κάτι σαν σύνδεσμος του ΑΡΗ, όπου Έλληνες φοιτητές ή άνθρωποι που εργάζονται στην πόλη μου, μαζεύονται και παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας».



http://www.super3.gr




Μοιραστείτε19

Δεν υπάρχουν σχόλια: