2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.............


Στις 22.05 σημερα με την Στανταρ Λιεγης θα κυνηγησει πρωτα την νικη και υστερα τα πολλα γκολ. Φυσικα λιγη προσοχη δεν βλαπτει.

Το εργο μπορει να φαινεται ευκολο ωστοσο για να γινει οντως ετσι οπως το λεμε πρεπει να παιξουν οι πρασινοι απο την αρχη για γκολ και οχι να αφησουν 50'-60' να φυγει νο χρονος και μετα να τους πιασει το αγχος. Ακομη ενα παιχνιδι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ομως που θα το παρουμε στο αγαπημενο του Χ/1 Ημιχρονο Τελικο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

****************************

Ο GIOUL ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

================

Λιλ. Over.............Ατλ. Μαδριτης. Over...................Ρουμπιν Καζαν. Over.................Μπενφικα. Over....................... Hαποδοση ειναι 10.

Μας γυρισε την πλατη μου ειπε ο φιλος και συνεργατης GIOUL. Μας γυρισε την πλατη το στοιχημα. Ειναι οντως δυσαρεστο , ομως εμεις θα προσπαθησουμε να βρουμε την φορμα μας. Ποιο πολυ διαβασμα τις ομαδες και φυσικα την τυχη με το μερος μας.

Ο φιλος μου ο CANTERAS κανει λογο για πρωταθλημα και για την ARSENAL. Μα ρε Νικο δεν δειχνει οτι μπορει αν και ειναι τοοοοσο κοντα. Οπως ο ΠΑΟΚ ενα πραμα.

Ο χρονος θα δειξει αν οντως μπορει (-ουν).

Απεργιακες κινητοποιησεις σε ολη τη χωρα με τα Αεροδρομια λογω των ελεκτων εναεριας κυκλοφοριας . Δεν πεταει τιποτε απο και προς Ελλαδα. Βλεπετε δεν μας εκατσε καθολου καλα το ολο θεμα. Πλερωνε πλερωνε .... δεν εμεινε αλλο κατι για να δωσουμε.

Μας τα πηραν αλλοι. Ελεος! Συνταξη στα 80 στα 90. Βρε αει να μου χαθειτε.

Ενα κουμαντο αυτην την μικρη χωρα να μην μπορειτε να κανετε;

Με το δαχτυλο επρεπε να μας εδειχναν. Τωρα βεβαια θα με (μου) πειτε παλι με το δαχτυλο μας δειχνουν. Η σελιδα δεν ειναι πολιτικου χαρακτηρα και γι' αυτον τον λογο σταματω εδω.

Αυριο και παλι μαζι. ΧΑΙΡΕΤΑΙ.......................

Δεν υπάρχουν σχόλια: