2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ;


Το παιχνιδι τελειωσε με 2-0 ( 1/1 Ημιχρονο Τελικο ).

Η Διοικηση του ΠΑΟΚ διαμαρτυρεται για το παιχνιδι και τον τροπο με τον οποιο σφυριξε ο ρεφερυ. Να δουμε αν ο ΠΑΟΚ βγαλει ανακοινωση για τον Κο Σπαθα.

Να πουμε στο σημειο αυτο οτι ο ΠΑΟΚ θα μπορουσε να ηταν χαμενος στο Ημιχρονο με 4-0 παρακαλω!!!

Το κεντρο το κερδισε ο ΑΡΗΣ ενω ο ΠΑΟΚ περιμενε ματαια απο τον Βιτολο τον Λινο τον Βιειρινια και αλλους να κανουν το μπαμ. Ο Μουσλιμοβιτς οσο περνουσε η ωρα εχανε δυναμεις ενω ο Ιβιτς ηταν να τον κλαις.

Γενικα ολος ο ΠΑΟΚ προσπαθησε με αμυντικη διαταξη ( η καλυτερη της Ευρωπης ) να κρατησει τον ΑΡΗ εξω απο την περιοχη του. Τι θα εκαμνε ομως μετα; Αφου δεν μπορει να κανει κατι και να δικαιολογησει την θεση του.

Κανεις κατ' εμε δεν διακρηθηκε.

Η σελιδα οπως ειδε το παιχνιδι και κατεγραψε καρε καρε ετσι και εγινε.

Ο ΠΑΟΚ αφου δεν καταφερε να κρατησει τους τρομερους παικτες του Κου ΚΟΥΠΕΡ προσπαθησε να παει το ματς στα νευρα και εκαμνε οτι ηταν δυνατον για να τα καταφερει!

Παρολιγον να πεσει στην παγιδα ο ΑΡΗΣ ομως η τεχνικη των παικτων του δεν επελεξε το σεναριο αυτο και επαιξαν μπαλα τετοια ωστε να κανουν στην κυριολεξια εναν υγειινο περιπατο.

Κι' αν στο 75' περιπου και ενω ο συμπολιτης εμεινε με 10 παικτες , οι φιλαθλοι ζητουσαν κι' αλλο γκολ με μανια , οι παικτες του ΑΡΗ εκαναν συντηρηση δυναμεων για το ματς με την Καβαλα.

Σε κανενα σημειο του αγωνα ο ΠΑΟΚ οχι μονον δεν α;πειλησε , αλλα ουτε ευκαιρια εκανε , με εξαιρεση δυο τρια σουτ κι' αυτο για να το γραψει η στατιστικη.

Ο Κουτσιανικουλης επαιξε φοβισμενα οσο επαιξε , ενω ολοι μα ολοι οι παικτες επαιξαν επηρεασμενοι απο αυτον τον ανεπαναληπτο κοσμο.

Παρα μα παρα πολλα λαθη απο την ομαδα του ΠΑΟΚ , ενω η αιτια ηταν φυσικα ο κοσμος .

Δεν μπορουσε με τιποτε να μπει ο ΠΑΟΚ στον ρυθμο του αγωνα ουτε μια στις χιλιες.

Το συμπερασμα βγηκε ομως ! Ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρεται απο την διαιτησια του Κου Σπαθα.

Οχι γιατι εχασε κατ' οπως λεει , αλλα γιατι δεχθηκε 2 κοκκινες καρτες στην αναμετρηση αυτη.

Το χαρμοσυνο γεγονος ειναι οτι ο ΑΡΗΣ Θεσ/νικης κερδισε πεναλτι μετα απο ενα χρονο και.......... αλλα περασε τοσος καιρος και ο ΑΡΗΣ ξεχασε να τα χτυπαει απο τα 11 μετρα.

Εμεις δεν θα πουμε τιποτε αλλο ειδικα για το παιχνιδι αυτο.

Ο ΠΑΟΚ εχει ακομη ελπιδα για να κατακτησει το πρωταθλημα Ελλαδς.

Αρκει να συνεχισει με τον ιδιο ρυθμο.

Εν τω μεταξυ ο ΠΑΟΚ στην ανακοινωση ριχνει αιχμες κατα του διαιτητη Σπαθα και τονιζει οτι επρεπε να χασει για τον λογο οτι ο Παναθηναικος πρεπει να παρει πρωταθλημα,

Να πειτε κυριοι εκει της ασπρομαυρης ΠΑΕ ενα μεγαλο μπραβο στον ΑΡΗ Θεσσαλονικης που σας επαιξε τοσο μα τοσο καταπληκτικα και απλα δεν σας διεσυρε.

Οσο για το γεγονος οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα εχει παικτες για να χτυπησουν την ΑΕΚ ........ εεμ να προσεχατε. Τοσον καιρο φωναζει ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονικης για τις διαιτησιες.

Η περα για περα καθαρη και δικαιη νικη δεν αμφισβητειται απο κανεναν μα κανεναν.

Η διαφορα των δυο ομαδων ηταν εμφανης. Το κεντρο ηταν μονον του ΑΡΗ.

Εν πασει περιπτωσει ηταν ενα παιχνιδι και τιποτε παρα πανω.

25.000 φιλαθλοι εκστασιασμενοι παραλληρουσαν σε ολο το γηπεδο και εκαναν τα παντα για να χασει ο ΠΑΟΚ την αυτοσυγκεντρωση του στο πιο κρισιμο παιχνιδι του στην προσπαθεια που κανει γαι την κατακτηση του Ελληνικου Πρωταθληματος.

Σας κουρασα το ξερω ομως επειδη ηταν παιχνιδι μεγαλου ενδιαφεροντος της επικρατειας επρεπε να τονισω το μεγεθος της νικης στον αγωνα αυτον.

Σε καμμια περιπτωση ο ΠΑΟΚ δεν μπηκε στον ρυθμο του αγωνα και κατα συνεπειαν δεν εδειξε οτι ειναι μνηστηρας της πρωτης θεσης.

Εν αντιθεσει με τον ΑΡΗ που απο την αρχη εδειξε οτι πιο δυνατος τεχνικος και αποτελεσματικος για το CLASSICO της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ειναι αυτος .

Μα δεν ειναι δυνατον εντεκα εναντιον 25.000 τρελλων να βγουν νικητες .

Σε καμμμια περιπτωση. Μα καμμια.

Ολα αρχιζουν αυριο στην πολη απο την αρχη.

Περηφανα Αρειανακια στα σχολεια θα κανουν το show τους στα Παοκτσακια που χανουν τις ελπιδες τους για το πρωταθλημα.

Ειναι μικρο το γηπεδο για τον ΑΡΗ Θεσσαλονικης. Αυτο πλεον το καταλαβαν ΑΠΑΝΤΕΣ.

Θεωρω οτι η εικονα που εφτασε μεσω καμερας ( -ων ) στα σπιτια σας ηταν η καλυτερη δυνατη. Ομορφη η κερκιδα χορευε ασταματητα και τα εχωνε στους συμπολιτες που οντως απροστατευτοι και κυριως χωρις τον κοσμο τους εμοιαζαν σαν την μυγα μεσ' το γαλα.

Η σεμνη τελετη πηρε τελος και στον Ραδιοφωνικο σταθμο του ΑΡΗΣ F.M αλλα και στον 98,7 τον Ραδιοφωνικο σταθμο << ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ >> τον 95,5 γινονταν ενας χαμος στην κυριολεξια. Οι Παοκτσηδες επεσαν νωρις για υπνο ενω οι Αρειανοι χλευαζαν τους συμπολιτες και το πρωταθλημα τους.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και ονειρα γλυκα.

Ειναι οντως γλυκα τα ατιμα.

ΧΑΙΡΕΤΑΙ............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: