2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.....................


Η βλαβη απεκατεσταθη. Ο ΙΝΤΕΡΝΕΤ δουλευει κανονικα , ενω το ΛΑΠ ΤΟΠ εχει << τελειωσει >> εγινε αντικατασταση.

Ετσι δεν αφησαμε μεγαλο κενο ( 2 ημερες ) και ειμαστε ξανα μαζι.

*********************************

Στην Λαρισα ο ΠΑΟΚ παλι δεν εκανε καλο ξεκινημα και μεχρι να καταλαβει τι γινεται βρεθηκε πισω στο σκορ. Στο Β' Ημιχρονο ο ΠΑΟΚ μπηκε γερα πιεσε ισοφαρησε , πηγε να κανει Τουμπα το παιχνιδι , ομως στα χασομερια η γηπεδουχος εδειξε οτι ηθελε πιο πολυ το νικητηριο αποτελεσμα. Η αμυνα του ΠΑΟΚ << κοιμηθηκε >> αρκετες φορες και σημερα.

Αντι για το 5Χ5 που ζητουσε ο Σαντος οι παικτες βαλθηκαν να τρελλανουν απαντες και ηδη εχουν το πρωτογνορο για τον δικεφαλο εφετος 0Χ3= 0.

Πανω λοιπον στην πιο κρισιμη φαση του πρωταθληματος απο διεκδηκητης τιτλου γινεται απλος μετοχος πενταδας των πλευ οφ , με την ειδικη διαφορα να μικραινει χανοντας ετσι οπως ειναι η βαθμολογια εναν ποντο.

Ο Ολυμπιακος στο Καραισκακη εφερε αλλο ενα ισοπαλο αποτελεσμα , αυτην την φορα με την Ξανθη με 0-0. Αποδοκιμασιες πολλες απο την εξεδρα για τους αχρωμους ερυθρολευκους.

Η ΑΕΚ στα χασομερια εσωσε την παρτιδα κανοντας το 1-1 με τον Πανιωνιο παρακαλω!

Ο ΑΡΗΣ ο πεμπτος της παρεας εκανε αλλη μια νικη με επτα αλλαγες στην συνθεση του επι του Λεβαδειακου που καιγονταν για θετικο αποτελεσμα. Ευκολα , πιο ευκολα απ' οτι δειχνει το σκορ νικησε με 1-0 απο στημενη φαση σε φαουλ του Νετο. Χαμενες ευκαιριες πολλες καθως οι παικτες των κιτρινων εκαμναν αυτοσχεδιες περιτεχνες προσπαθειες για γκολ και εχασαν σιγουρα γκολ.

Ο Παναθηναικος με 0-3 περασε απο το Περιστερι και αγκαλιαζει το πρωταθλημα.

Τωρα πια ειναι πολυ κοντα απο ποτε.

Διακοπη για την Μ. εβδομαδα και αμεσως μετα στην μαχη για πλασσαρισμα στην πενταδα , αλλα και στην ουρα του πρωταθληματος.

Ο Ηρακλης να κινδυνευσει; Σοβαρος οπως ειναι εχει φτασει σε αποσταση αναπνοης την Καβαλα που να σημειωθει οτι ζητουσε αγωνιστικα να μπει στα πλευ οφ.

Αν λοιπον ο Ηρακλης δεν ειχε (-ει) προβληματα θα μπορουσε να εισβαλλει αθλητικα παντα στην πενταδα. Τωρα βεβαια θα πειτε απο ουραγος διεκδικητης; Μα αυτο ειναι το ποδοσφαιρο. Δεν τα παραταμε και οι στοχοι μας υλοποιουνται.

Ολα καλα ομως η βια εισηλθε για τα καλα στα γηπεδα εκ νεου και μαλιστα γερα.

Λυση δεν υπαρχει και αυτο ειναι ανησυχητικο για το αυριο του Ελληνικου ποδοσφαιρου.

Τα βαρια προστιμα δεν ειναι λυση. Ξερετε αυτο μου θυμιζει τον τροχονομο που σε γραφει για την ζωνη που δεν φορας , η γιατι ετρεχες με 65 χ.λ.μ ενω η πινακιδα ελεγε 50 χ.λ.μ.

Και σε ( σου ) λεει ο αλλος ...... το κανουν για το καλο σου. Ο-ΧΙ. Το κανουν για τα λεφτα και μονον γι' αυτα. Το καλο μας δεν το θελει κανεις. Αν το ηθελε θα εβρισκε λυση σιγουρα. Πως; Εγω δεν θα πω πως. Δεν ειμαι αρμοδιος για να πω εγω πως.

Αλλοιμονο παντως να μην γνωριζουν τους γνωστους αγνωστους η κουκουλοφορους οι ιδιοι της Αστυνομιας. Αλλοιμονο! Το Βιντεο της Καβαλας δειχνει καθαρα συζητησεις κουκουλοφορων - ροπαλοφορων με τους της Ειδ. Αστυνομιας και κατοπιν την εισβολη τους στον αγ. χωρο και την ανετη κατευθυνση τους προς την κερκιδα των εως εκεινη την ωρα 300ων φιλαθλων του ΑΡΗ. ΓΙΑΤΙ;

Πολλα ειπα ομως στο κατω κατω υπαρχει και Εισαγγελεας και θα τα δει (;) ολα αυτα.

Περιερο ε; Περιεργο ναι.

Το ΙΝΤΕΡΝΕΤ ειναι O.KEY τωρα και ποιος μας ανεχεται απο 'δω και στο εξης. (χαχαχαχαχα).

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και απο αυριο η Εβδομαδα των παθων. Λιγο εκκλησιασμος δεν βλαπτει.

Χαιρεται..............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: