2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟΣ...................


Με μακρυνο σοτ του Λετο (μπας και...) ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εγραψε Νταμπλ για εφετος.
Παντως ουτε και τωρα οι Θεσσαλονικεις καταφεραν να παρουν το τροπαιο.
Ειναι λυπηρο ομως ειναι η πραγματικοτητα.
Σαραντα χρονια χωρις τιτλο. Ειναι πολλα. Παρα πολλα.
Η μεγαλη εκστρατεια εγινε γι΄αυτον τον λογο. Βοηθησαν θαρρεις ΑΠΑΝΤΕΣ στο να γινει αυτο. 25.000 δηλ. ενα ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ φυτεμενο μεσα στο ΟΑΚΑ.
Απιστευτη πορεια αυτοκινουμενη με ολου του ειδους τα μεσα. Μεγαλος θαυμασμος.
Η ΕΛΛΑΔΑ υποκλιθηκε στους φιλαθλους του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Παρ΄ολες τις οποιες προκλησεις καθ΄οδον , ακομη και ζημιες απο πετρες ανεγκεφαλων , που εδω να πουμε και μονον να σκεφτεις οτι αν ΑΝ λεω τους κυνηγησεις και τους πιασεις τους κανεις ανταλλακτικα , αυτοι δεν πτοηθηκαν και ηρεμα συνεχισαν την μεγαλη καθοδο.
25.000 ΛΑΟΣ. Απιστευτα πραγματα!
Μεσα στο γηπεδο ηρθαν σωμα με σωμα (κατω κατω ) στο μερος οπου ηταν οι του ΑΡΕΩΣ , αλλα και παλι δεν εδωσαν συνεχεια και ετσι δεν επηλθε γενικη συρραξη.
Τετοια λατρεια με συνεχομενα τραγουδια και φωνη αδιακοπη μονον απο τους φιλαθλους του ΑΡΗ μας. Μεχρις εδω ολα πανε καλα. Κορδελες πυρσοι χαρτακια χορος και εντυπωσιακα πλανα συντελουν ωστε οι Ελληνες να παρακολουθησουν απο τα σπιτια τους ενα μοναδικο οπτικο υπερ-θεαμα. Τωρα βεβαια θα πουνε αλλοι φιλαφλοι ομαδων οτι αυτοι θα κανανε καλυτερα πραγματα. Μακαρι την αλλη φορα να κανετε καλυτερα πραγματα , αλλα και να ειστε το ιδιο συγκρατημενοι οπως οι χιλιαδες φιλων του ΑΡΗ μας. Δεν ειναι και στα << μαχαιρια >> δα οι δυο συλλογοι και αυτο βοηθησε ακομη περισσοτερο στην ομαλοτητα του αγωνα εκτος απο τα αρχικα συμβαντα.
Ο αγωνας κυλησε στο Α' Ημιχρονο γενικα καλα και φτανουμε στην φαση οπου ο ΝΑΣΟΥΤΙ απο κορνερ σουταρει.......... ομως γκολ δεν μπαινει ..... και .... χανουμε το στοιχημα μας (με 3 Ευρω= 150 Ευρω). 50 ΑΠΟΔΟΣΗ εδινε για εναν παικτη που ανεβαινει στα κορνερ και συμβαλλει στο γκολ μιας και οντως ψηλος ερχεται και πιεζει για το γκολ. Ουτε αυτο δεν μας βγηκε!
Ο τελικος ηταν πρασινος το ΝΤΑΜΠΛ εγινε πραξη απο τον τεραστιο συλλογο της πρωτευουσας ΑΘΗΝΑΣ και ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για μια ακομη φορα δεν πηρε αυτο που του αξιζει. Δηλ. το τροπαιο , αυτο που κυνηγαει στα τελευταια 10 χρονια τεσσερεις φορες , αυτο που κυνηγαει 40 χρονια τωρα. Εμεινε με τα πεπαλε(ι)ωμενα τροπαια που δειχνουν οτι ο συλλογος ειναι ιστορικος και εχει στην τροπαιοθηκη του απιστευτες νικες του παρελθοντος.
Η ΑΘΗΝΑ θυμιζε Θεσσαλονικη και η τεραστια απιστευτη μεγαλειωδης εκπληκτικη μοναδικη ανεπαναληπτη πορεια προς το γηπεδο εμοιαζε με βολτα στον Λ. ΠΥΡΓΟ.
Ελλειπε μονον ο Θερμαικος να δειξει οτι παιζουμε στην εδρα μας.
Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.
Ο κοσμος του ΑΡΗ δεν ξεφυγε σε κανενα σημειο παραδιδοντας μαθηματα οπαδικης συμπεριφορας. Ειναι σημαντικο στις μερες μας που κατα τυχη δεν θρηνουμε θυματα , να εχουμε τετοια μετακινηση που ομοια της δεν υπαρχει και να μην εχουμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ περιστατικο που να χρεωνεται στους οπαδους - φιλαθλους του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Συγχαρητηρια στον μεγαλο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και συνεχιζουμε με στοιχηματικο ενδιαφερον αφου το διαλειμμα μας τελειωσε.
Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟΣ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.....................

Δεν υπάρχουν σχόλια: