2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

16.45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ............................


Υπερβολικα νωρις ειδικα για τους φιλους του Ολυμπιακου που εχουν συνηθησει να βλεπουν την ομαδα τους να παιζει αργα.
Στα κοκκινα το γηπεδο οχι μονον απο το χρωμα των γηπεδουχων αλλα και απο το οτι ο Ζαγορακης ζητησε παρουσια Εισαγγελεα και παλι οπως ειχε κανει και αλλη φορα στο γηπεδο αυτο.
Ορκισμενοι οι παικτες του ΠΑΟΚ να παιξουν για την μεγαλη νικη και να τελειωνουν με το ονειρο που τεινει να γινει πραγματικοτητα. Απο την αλλη βεβαια ο Ολυμπιακος περιμενει πως και πως να σπασει την σκληροτραχιλη αμυνα του δικεφαλου του Βορρα και να του δωσει ενα μαθημα που ομοιο του δεν εχει ξαναγινει. Ολα ειναι ετοιμα και η στηλη απλα θα το παιξει το ματς αυτο = OVER = στο 2,10 παρακαλω!
---------
---------
Στο αλλο παιχνιδι αναμεσα στον ΑΡΗ και την ΑΕΚ αν το δει κανεις ετσι απλα θα δει οτι το = OVER = και εδω εχει τυχη. Η ΑΕΚ ειναι επικινδυνη ομαδα και κανει φασεις , ομως και ο ΑΡΗΣ ειναι δυνατος , ασχετα αν τελευταια τα εκανε θαλασσα.
Το παιχνιδι αυτο κατα την εκτιμηση μου θελει να το παει η ΑΕΚ στην ισοπαλια.
Θεωρω οτι θα τα καταφερει μιας και η γκρινια δεν κανει καλο ειδικα στο στρατοπεδο του ΑΡΗ. Μην αποκαρδιωνετε τον Κουπερ και στηριξετε την ομαδα που λετε οτι αγαπατε. Για το αν θα φυγουν καποιοι παικτες ειναι ευνοητο , ομως οχι τωρα να δειχνουμε και να κατονομαζουμε ποιους παικτες θελουμε και ειδικα εμεις , να φυγουν απο τον ΑΡΗ. Το ιδιο σχεδον εγινε στην ΑΕΚ και η ομαδα εδειχνε σημεια αποσυνδεσης.
Την βγηκε ο αγωνας με τον ΑΡΗ και ορθοποδησε. Προσοχη σημερα μην πατωσει η ομαδα και δεν παρει αποτελεσμα. Επειδη πιστευουμε οτι αυτο θα γινει , η στηλη παιζει την ισοπαλια με αποδοση = 3,00 =. Σκορ 1-1 για το ματς αυτο.
----------
----------
116. Κρουζειρο - Σαο Παολο. Χ/Χ. Ημιχρονο Τελικο.
108. Ελφσμποργκ - ΑΙΚ Στοκχολμης. 1/1. Ημιχρονο Τελικο.
105. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ. 1/1. Ημιχρονο Τελικο.
106. ΑΡΗΣ - ΑΕΚ. Χ/Χ. Ημιχρονο Τελικο.
Συστημα 3 στα 4 με πολ/στη στο 3.
==========
GIOUL BET.
----------
Φλαμενγκο Χ.... Ν. Υορκη Χ...... Τολουκα 2...... Γκρεμιο 1...... Μοναρκας 1......
==========
109. Ατλετικο Μαδρ. - Φουλαμ. 2-2 σκορ απο τον ΣΚΟΡΑΚΙΑ.
Προσεξτε. Εχθες ο σκορακιας δεν ηταν αυτος που εδωσε το 1-0 και βγηκε 3-4! (1-0 Ημιχρονο). Να τα λεμε αυτα γιατι παρεξηγηθηκε. Αφησαμε να εννοηθει οτι αυτος εδωσε το σκορ. Απλα σκορακια χασαμε ενα σκορ και 1-2 Ευρω.
Τελειωσαμε για σημερα την ενημερωση της στηλης.
Θα περιμενουμε το απογευμα με μεγαλο ενδιαφερον να δουμε τις ομαδες μας.
Καλη τυχη σε ολες.
Χαιρεται.....................

Δεν υπάρχουν σχόλια: