2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ (ΤΟΥΣ) ΠΡΩΤΟ (-ΟΥΣ ) ΒΑΘΜΟ (-ΟΥΣ ).........

Με τους Νιγηρες ( σιγα το πραμα ) καλειται σημερα η Ελλαδαρα να κανει επιτελους σεφτε ( οχι στα γκολ βεβαια ) αφου θα προσπαθησει να παρει τον πρωτο βαθμο σε Μουντιαλ! Με ιδιαιτερο ενδιαφερον θα δουμε τις φιλοτιμες προσπαθειες των Διεθνων μας να σηκωσουν αναστημα και να ανεβασουν ενα τεμπο αγωνιστικο , ουτως ωστε να δουμε αυτο που θελουμε. Τι θελουμε; Μα φυσικα την Εθνικη μας να παιζει κατα πρωτον καλη μπαλα και κατα δευτερον να μπει σε τροχο προκρισης.
Δεν ζηταμε πολλα , ειμαστε σιγουροι. Ζηταμε να σταθουν στο υψος των περιστασεων και να αποδωσουν στο 120% ολοι μα ολοι οσοι αγωνιζονται.
Σημερα θελει πιο πολυ τρεξιμο κοντρα στα τρεχαντηρια τους Νιγηριανους , οι οποιοι μας βλεπουν σαν ενα τριποντο ηδη στο σακκουλι τους. Συγκεντρωμενοι να κανουμε αρχη εστω και τωρα! ( Παιξαμε οντως μπαλαρα και πηραμε το ματς με τους Νιγηρες (σιγα το πραμα).
==========================
==========================
Απο κεκτημενη ταχυτητα εχθες εβαλα στις επιλογες μου τον κωδικο 200 που ειχε γινει την προηγουμενη ημερα. Γελασε ο πρακτορας και μου ενημερωσε οτι θα εχανα το σημειο ουτως η αλλως ( 1-1 ) και ετσι περασα στην << κορδελα >> τα 4 σημεια μου.
ΕΠΙΤΥΧΙΑ λοιπον καθως με 3 ( ΤΡΙΑ ) μολις Ευρω η ΤΕΤΡΑΔΑ απεφερε κερδη 248 Ευρω.
Ετσι μετα απο παρα , μα παρα πολυ καιρο η σελιδα σκοραρει και δινει χαμογελα και πνοη θα ελεγα στον παικτη.
ΤΑΜΕΙΟ ψυχολογιας κατα πρωτον και μετα απο πολυ καιρο οπως ηδη ανεφερα ( το ξερουν και οι πετρες ) και κατα δευτερον αμεσως ανεβαζουμε την μπαρα.
Να λοιπον , οχι οτι καναμε και τιποτε ομως σταματουν οι γκρινιες εστω για λιγο και πιανουμε με ανεβασμενο το ηθικο ξανα το μελανι.
----------------------------
----------------------------
Η Αργεντινη θα ξεσπασει εναντια στην Ν. Κορεα η θα δουμε παλι κανενα κουλο;
Θα δω με ενδιαφερον την Γαλλια με το Μεξικο ποιος θα ιδρωσει πιο πολυ την φανελα.
Ο Προπονητης των Γαλλων σιγουρα πιστευω μιας και του τα ΄χουν μαζεμενα.
Το Μεξικο ειναι καλο συνολο και αν παιξει δυνατα θα παρει το ματς! Αν αιφνιδιαστει η Γαλλια θα πεσει κραξιμο μεγαλο και το παιχνιδι δεν θα γυρισει ποτε.
Μονο και μονο που εδωσαν ορκο οι της Εθνικης (μας) ΕΛΛΑΔΟΣ θα δωσουμε σαν σημειο το Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.
Παιζουμε λοιπον OVER την Αργεντινη , YES. UNDER την Γαλλια YES. η Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ , YES. ενω την Ελλαδα θα την παιξουμε και αυτην Χ στο ΗΜΙΧΡΟΝΟ. YES.== OVER , UNDER , X HMIXRONO κατα σειρα==. ΒΓΗΚΕ ΤΑΜΕΙΟ.
Με την ελπιδα να δουμε επιτελους την Ελλαδα να παιρνει τους πρωτους της βαθμους , YES. θα σας αφησω για σημερα.
Τα κλιματιστικα στο ΦΟΥΛ και οποιοι μπορουν καλες βουτιες στις πιο κοντινες παραλιες.
Οι λογοι; Προφανεις. Η ριμαδα η Βενζινα (η) ρεεεεεεε. Βογγαμε με τις νεες ταξεις πραγματων. Απειλουνται οι εργαζομενοι αφου κινδυνευουν να χασουν ακομη και την δουλεια τους , η υγεια μας το πορτοφολι μας το οικογενειακο εισοδημα μας τα επιδοματα μας οι μισθοι μας. Τα χασαμε ολα και ο κοσμακης παραμιλαει.
ΠΡΟΣΟΧΗ στο κουπονι. Παιζουμε λιγα για να παρουμε πολλα. ΜΗΝ ξεφευγετε , μην ανοιγεστε. Μπορουμε να κανουμε την πλακα μας χωρις να στενοχωρησουμε και αλλους.
Καλη συνεχεια της ημερας και το βραδυ (απογευμα) οι λεβεντες του ΟΤΤΟ να δειξουν πραγματικα ποσο αξιζουν. Γιατι αξιζουν. Και αξιζουν πολλα!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...............................
-----------------------------
Η Ασιρισκα θα βγαλει τον Ασσο; 1,85 το σημειο. YES. και παμε ταμειο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και γκολ ο Σαλπιγγίδης με απόδοση 8.00. ;-)(Coco)