2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ....................................

Τι κι' αν ο ΑΓΙΑΞ ηταν κλασεις ανωτερος;   Τι κι' αν το ονομα του προκαλει δεος;
Προσεξτε τι εγινε.    Ηταν θεμα διαχειρησης και εδω ειναι που επρεπε να βγει ο ΠΑΟΚ νικητης.
Η μια ομαδα παιζει κα;ταπληκτικα την αμυνα.   Η αλλη ομαδα παιζει φουλ επιθεση.    Καταφερνεις και προηγεισαι , κλεινεις ημιχρονο προηγουμενος και παρ' ολα αυτα πηγαινοντας στα αποδυτηρια βγαινεις αγνωριστος και σαν να ειχαν ολοι οι αμυντικοι και οχι μονον βαριδια στα ποδια , απλα παρακολουθουσαν τις επιθεσεις του ΑΓΙΑΞ.
Σε εναν τρελο ρυθμο ο ΑΓΙΑΞ πριν καλα καλα καταλαβουμε ολοι εκανε το 1-3.   Ολα θα αλλαζαν αν περνουσε η μπαλα μεσα την ωρα που την επιασε την τελευταια στιγμη ο ικανοτατος πορτιερο του θρυλικου ΑΙΑΝΤΑ.   Και λεω ικανοτατου γιατι στερησε τον ΠΑΟΚ και απο μια αλλη παραβιαση , αυτη των 11 μετρων οταν και νικησε τον Ιβιτς αποκρουοντας με τα ποδια του.   Κυριολεκτικα εκρυψε την εστια του.   Ο κοσμος.   Ω ΘΕΕ μου!    Αυτος ειναι παντα νικητης.   Το μονο που δεν εκανε ηταν να βαλει την μπαλα στα διχτυα.     Ολα τα αλλα τα εκανε.
Ο ΑΓΙΑΞ εχασε το γηπεδο την ωρα που πηγε να διαχειριστει το σκορ ροκανιζοντας τον χρονο.   Τετοιες φουλ επιθετικες ομαδες δεν ξερουν να ροκανιζουν τον χρονο παρα μονον να παιζουν το γνωριμο τους στυλ.    ΕΠΙΘΕΣΗ.   Δεν το εκαναν στο διαστημα εκεινο που πηρε ο ΠΑΟΚ το πεναλτυ.
Ομως η θεα τυχη γυρισε την πλατη στους ασπρομαυρους.   Στο τελος ηρθε το 3-3 και τελειωσε το ματς.     Ο Τσιριλο εκτος τοπου και χρονου και ας μην αναφερω αλλους , γιατι ειναι πολλοι που πελαγοδρομουσαν στο γηπεδο.     Τρεις ταχυτητες πανω ο ΑΓΙΑΞ αν το κυνηγουσε στο φουλ θα μπορουσε να κανει νικη μεγαλη σε εκταση.   Επειδη ομως ( για εμας λαθος ) γυρισε πισω και ροκανιζε απλα τον χρονο , με την αμυνα που διαθετει παραλιγο να χαρισει την προκριση στον ΠΑΟΚ.
Ετσι χαθηκε η μεγαλη αυτη ευκαιρια να  ψηλωσει  στην Ευρωπη.      Βαθιες ανασες οικονομικες για τον ΑΓΙΑΞ που εν αγωνιως ηθελε την προκριση επειδη εφτασε στο χειλος του γκρεμου οικονομικα.   Το χρημα ηδη εισρεει στα ταμεια του ΑΓΙΑΞ και θα γινουν οι διορθωτικες κινησεις να γινει ξανα ο ΑΙΑΝΤΑΣ ανταγωνιστικος.      Παντως χαρακτηριστικο ειναι το VIDEO που δειχνει τον Γιολ να λεει κατι στον Σοαρες , αυτος να μην ακουει αλλα ουτε και να βλεπει τον προπονητη του. Την ωρα που τον απεφευγε ο Γιολ τον σπρωχνει και ο Σοαρες φευγοντας του ' ριξε τα μπινελικια.
Με τετοια προβληματα και δεν περασες ΠΑΟΚ.    Κριμα μεγαλο κριμα.
Μια πικρια μενει ,  ομως η ζωη συνεχιζεται.    Το σεντονι;    Το σεντονι μπορει να περιμενει γιατι ΠΑΟΚ εισαι.      ΧΑΙΡΕΤΑΙ........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: