2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.......................

Αποδειχθηκε ποσο σοβαρα ηταν τα πραγματα.   Η ομαδα αυτη ηταν πραγματικα καλοδουλεμενη,      Επαιζε με αυτοματισμους , οι παικτες της βρισκοντουσαν με την μια και συνεχως απειλουσαν με σουτ ανενοχλητοι που δυσκολευαν πολυ τον Σηφακη.
Στο σημειο αυτο να πω οτι πετυχε μεν δυο γκολ η Πολωνικη ομαδα ομως ηταν περα για περα τυχερα αφου η μπαλα αλλαζε πορεια βρισκοντας στα σωματα αμυντικων του ΑΡΗ.
Τα χρειαστηκε ο ΑΡΗΣ βλεποντας τους Πολωνους να πιεζουν και να ειναι κοντα περισσοτερο αυτοι στο κολπο της προκρισης.     Το 1-2 ειχε ηδη βαλει τις βασεις για την Γιαγκιελονια ισοφαριζοντας το σκορ στην Πολωνια.     Η αμυνα του ΑΡΗ στην συνεχεια περασε δυσκολες στιγμες ομως ο παντα σωστα τοποθετημενος στα γκολποστ του Μιχαλης Σηφακης αποσωβουσε το κακο.
Το 2-2 με το πεναλτυ επανεφερε την αισιοδοξια και η Γιαγκιελονια σπασμωδικα προσπαθησε ως το τελος να κανει την εκπληξη.     Δεν τα καταφερε και το 2-2 εστειλε τον ΑΡΗ στην επομενη φαση.
Τα νεα απο το Ισραηλ δεν ηρθαν ευχαριστα.     Ακουσον ακουσον!     Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκτος θεσμου , εκτος Ευρωπης.    Η Μακαμπη τον νικησε 1-0 ισοφαριζοντας τα γκολ επι συνολου , ομως το εκτος εδρας γκολ της ομαδας του Ισραηλ τους εδωσε αυτους την προκριση.
Ανεπανορθωτη η ζημια χτυπηθηκε το κυρος της ομαδας πονεσε ο Πειραιωτης πονεσε ολο το Λιμανι.
Ο Λινεν.............   Εμεις δεν μπορουμε να κρινουμε αυτον τον ανθρωπο.     Τον κρινει το συστημα.   Και το συστημα ειναι μεγαλο. Ειναι δυνατο.   Εχει βασεις πολλων ετων.    Θα τον φαει στο μπιτς φυτηλι.
Οι δημοσιογραφοι σημερα θα τον σακατεψουν ριχνοντας το βαρος του ταπεινωτικου αποκλεισμου σε αυτον και μονον σε αυτον.     Ωρες περισυλογης για τον ενδοξοτερο Ελληνικο συλλογο και απο 'δω και εμπρος ο στοχος ειναι και παλι η πρωτη θεση στην Ελληνικη κουρσα που θα αρχισει στο τελος του Αυγουστου.
Μεταμορφωση του Σωτηρος σημερα , η κληρωση θα μας δειξει αν εχουν ελπιδες οι Ελληνικες ομαδες , ομως το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να μεταμορφωθουν οσο πιο γρηγορα γινεται.
Υπαρχουν αδυνατα σημεια που πρεπει οι προπονητες μας να δουλεψουν παραπανω απο οτι πρεπει και ει δυνατον να κανουν προσθηκες σε καποιες θεσεις.
Περασε λοιπον ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με την ψυχη στο στομα , μας κατατρομαξε ολους , ομως τελος καλο ολα καλα.       Ο κοσμος ομως και ειδικα του ΑΡΗ δεν θελει να βλεπει τετοιες εμφανισεις.
Θελει να βλεπει και κυριως να δει εναν ΑΡΗ πρωταγωνιστη εναν ΑΡΗ δυνατο εναν ΑΡΗ ανταγωνιστικο.    Και το πιο κυριο ;     Δεν εχει αλλες αντοχες.    Δεν μπορει να περιμενει αλλο.
Θελει την μεριδα του Λεοντος , ΤΩΡΑ.  Για να μπορει να πηγαινει υπερηφανος στο γηπεδο και να παρει και το Διαρκειας του , να γραφει στην Λεσχη , να δωσει Αιμα οταν χρειαζεται , και κυριως ;   Να δωσει οτι εχει και δεν εχει γι' αυτην την ομαδα.  Την ομαδα της καρδιας του.  Γιατι ειναι ωραιο να εισαι ΑΡΗΣ.    Και τι ΑΡΗΣ ε ;      ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.  
Καταμεστο το γηπεδο απο ακρη σε ακρη δεν εδωσαν σημασια στις προκλησεις των φιλοξ/νων.
Αντιθετως σημασια και μαλιστα μεγαλη εδωσαν οι Αστυνομικες αρχες.   Συνελαβαν εξι (6) απο τους ταραχοποιους και η ηρεμια επανηλθε στις κερκιδες του Κλεανθης Βικελιδης.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: