2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.....................

Ποιον;  Τον ανθρωπο που αφιερωσε ολη του την ζωη στους κιτρινομαυρους του Νοτου.   Στην ΑΕΚ.
Ενταξει εκατσε και στον παγκο του Ολυμπιακου , ομως τι να κανει δηλ. οταν εκεινη την χρονικη περιοδο δεν τον ηθελαν.     Μια ζωη Αεκτσης ο ΝΤΟΥΣΚΟ ποτε δεν το εκρυψε.  
Φυγε ρε ανθρωπε μου , παρατησε τους και καντην.     Με παιδακια που οταν ειχες το ΝΟ <<9>> και τρυπουσες διχτυα αυτα ουτε γεννημενα ηταν ουτε καν σε υγραν μορφη!
Που να ξερουν αυτα να τα βαλουν κατω και να ζυγισουν.    Το χρημα ..... σπουδαιο κεφαλαιο.   Και ποιος δεν δουλευει γι' αυτο.   Και τζαμπα να επαιζες παλι ξυλο θα εριχναν.   
Τωρα;   Θα εχουν να διηγουνται και στα δισεγγονα τους ποσο Αεκτσηδες ειναι.   Που μπορεσαν δηλ. μεσα στον γενικο χαμο απο πισω να του καταφερουν χτυπηματα ωστε σχεδον να τον λιποθυμησουν απο τα ανανδρα χτυπηματα.   Ημιλιποθυμος σωριαστηκε στο εδαφος και η Ελλ. Αστυνομια (ΜΑΤ) ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΣΠΙΔΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ.
Αισχος και ξεφτυλα.     Το VIDEO καταμαρτυρα προσωπα και καταστασεις.      Βλεπουμε γιατι ειχαν ξεσηκωθει οταν ο αλλος μεγαλος ΑΕΚΤΣΗΣ ποδοσφαιριστης που κατοπιν εγινε ακομη και προεδρος της μεγαλης αυτης ομαδας οπερ και επιχειρισε με ηλ. τροπο να βλεπει η αστυνομια τα οποια εκτροπα γινοντουσαν στο γηπεδο της ΑΕΚ.      Θελουν να αλωνιζουν και να ελεγχουν τα παντα.   Οι κουμανταδοροι.   
Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗ.
Αν και σημερα εχει ομαδες να στηριξουμε για κατι καλο , θα απεχουμε απο το ΒΕΤ.
Απο αυριο μαζι και παλι.  
Δεν θα γινει μεγαλη η ΑΕΚ με αυτον τον τροπο.    Δουλεια πολλη και ο κοσμος να εχει αλλον ρολο.  
Αυτον της στηριξης της συμπαραστασης και της πραγματικης αγαπης.
Αυτα με τον εκαστοτε προεδρο να προσπαθουν να τα λυσουν για το υποτιθεμενο καλο του σωματειου.     
Απαραδεκτα πραγματα ριχνουν επιπεδα γενικα τον Αθλητισμο ολον!

Για εμας ο Ντουσαν Μπαγιεβιτς θα ειναι ο ενας και μοναδικος στο ειδος του κι' ας εφυγε με αυτον τον τροπο απο τον ΑΡΗ.   Το ποδοσφαιρο εχει αναγκη απο τετοιους ανθρωπους που ειναι ταγμενοι για το καλο του.      Στο καλεσμα της ΑΕΚ οσες φορες χρειαστηκε εδωσε το παρον ολοψυχα.
Ειναι ΑΕΚ απο την κορυφη ως τα νυχια απο μικρο παιδι.    Οπως ειστε και εσεις ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΗΣ και λοιπα.
***********************************************************************
***********************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια: