2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ.............

Ας ξεκινησουμε με την Αλτα και να πουμε οτι μας βγαζει (για το Ιντερνετ)μεχρι και ανατροπη.   Η Ναιμπεργκσουντ θα προηγηθει (0-1 Ημιχρονο) ενω στο Β' Ημιχρονο θα ερθουνν τα πανω κατω.  Εχει τ5ην εδρα η Αλτα μεχρι το τελος να κανει την νικη.  Θα βρισωωωωω.  Στο 47' του Α' Ημιχρονου εκανε το 1-1 η Αλτα, Με 0-1 Ημιχρονο περιμεναμε την ανατροπη!  Τωρα εχουμε στο live μεχρι στιγμης επιτυχια 1ος γκολ Ναιμπεργκσουντ , 2ος γκολ Αλτα , 3ος γκολ Αλτα.   Παει το 2/Χ Ημιχρονο Τελικο.    Σκορ 2-1 ακομη <<παιζει>>.    Για να δουμε τα επομενα 45'.  Το ματι σου πανω μας ρεε.  Αει χασουουου.
==================
245.  Γραναδα - Μπετις.   Διαβασαμε και αντιλαμβανομαστε την δυναμικη της Γραναδα.  Ομως μπορει να μπει στους ρυθμους της κατηγοριας;  Και μαλιστα επι της ισχυρης Μπετις ; Τοπικη μονομαχια στην Ανδαλουσια για το κυπελλο.  Ωρα με την ωρα η Μπετις θα ανεβαινει και θα επικρατησει.  Ανεβηκε ωρα με την ωρα , ομως ηταν πισω στο σκορ 2-0 και απλα εκανε το 2-2!
247.  Κορδοβα- Βαγιεκανο.  2.  2,40.
254.  Ατλ. Παραναενσε - Κορινθιανς.  Ρισκαρουμε σε μια Κορινθιανς που παιζει καλα.  Μεγαλο ματς θεωρουμε οτι θα γινει.   2 και 2,45.   Απο 0-1 εγινε 1-1.
255.  Βιτ. Μπαια - Παλμειρας.  Χ.  3,10.  Οπως ειναι τωρα η γηπεδουχος , με κλειστα ματια βγαζει ισοπαλια.   Καναμε παρτι στο live.   H σιγουρια του Χ μας οδηγησε σε <<γερο>> χτυπημα!!!
Αυτα παιζουμε και περναμε κουτρα με ποτακια το βραδυ μας.   Σημερα Ευρωπαικη εξοδος με θεα τα πιπινια.   Η ρετσινα ας περιμενει.   Παλαι ποτε θυμησες.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ........................                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια: