2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...................................

Αν και η σελιδα ειναι καθαρα στοιχηματικη εντουτοις δεν θα μπορουσα να ξεπερασω την οργη που εβγαλε ο Μαρινακης εναντιον ολων.   Τοποθετηθηκε στα εκατομυρια που ξοδεψε , οσο και για τον χρονο σε μια δυσκολη εποχη που περναει η χωρα.  -Καναμε ενα μεγαλο λαθος ειπε.  Για να αναβαθμησουμε το ποδοσφαιρο πρεπει να ξεβρωμισουμε τον χωρο.  Μιλησε για παρακρατος που μεγαλουργησε περυσι ενω λειτουργει και εφετος. =   Οπως αντιλαμβανεστε ζει την αδικια η οικογενεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ενω παραλληλα ειναι σαν να ζητα να περασει και αυτος απο τετοιες δυσκολες εδρες τυπου Κλ. Βικελιδης. =   Συνεχισε ομως λεγοντας  οτι τα ψεμματα τελειωνουν και οτι διαιτητες τυπου Δαλουκα , πρεπει να κρεμασουν τις σφυριχτρες τους και οτι δεν πρεπει να παιζουν με τον κοσμο των μεγαλων ομαδων αλλα γενικοτερα και με τον κοσμο ολων των ομαδων.
Καθαρο ολοκαθαρο εγκλημα στην ΘΕΣ/ΝΙΚΗ λοιπον με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ να περναει απο μια εδρα που σκεφτοταν πως θα φυγει με το Χ κασι θα ειναι παραλληλα ευχαριστημενος.
ΚΑΚΗ ΑΡΧΗ για την ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ αφου ξεκαθαρα φανηκε οτι υπαρχει δολος.
==============================\
==============================
Η Πενταδα των -Χ- εχθες σκαλωσε πρωτα απο την ΜΠΕΤΙΣ που πραγματικα την εχουμε φετος ΑΛΟΓΟ και θα την εχουμε στα παιχνιδια με κλειστα ματια.  Ενω λοιπον στο 80' εμεινε με 10 παικτες η Ελτσε (Ελληνες) δεν μπορεσε να ισοφαρισει.  Ειχα πει οτι δεν εχω την Ελτσε ικανη ομως η αληθεια ειναι οτι δεχθηκα πιεση και εβγαλα το συμπερασμα οτι στο τελος θα επικρατησει η ισοπαλια.   Ημουν ακομη σιγουρος οτι θα προηγειτο η ΜΠΕΤΙΣ.   Πιστευα ομως στην ισοφαριση που κοντεψε την ωρα που εμειναν οι φιλ/νοι με 10.
Το αλλο με την Γραναδα εμεινε στο 2-1.  Δεν μπορεσα να το παρακολουθησω για να βγαλω συμπερασματα για το μελλον.   Εδωσα το 100% των δυναμεων και παλι βγηκα-με εκτος ταμειου.
Ειναι σαν να τουφεκισε ο κυνηγος 3 στις 5 χηνες.    Τοσες βαραει μια Μπερετα ενω παλια τουφεκιζε 5 συνεχομενες και οκυνηγος αλλα και εμεις.    
Η συνεχεια του μεγαλου κολπου σημερα ομως φανερα επηρεασμενοι και κουρασμενοι(πανω απο το compiouter) δεν εχουμε διαθεση για μεγαλα ψαρια. 
====================================
524.  Σαραγοσα - Μαλαγα.  Χ.  3,25.
525.  Σπ. Χιχον - Μαγιορκα.  Χ.  3,20.
516.  Γιουγκ Μποις - Βασιλεια.  Χ.  3,25.
584.  Γκεντσλερμπιρλιγκι - Ι. Μπουγιουκσεχιρ.  Χ.  3,20.
571.  Ιντερ Τουρκου - Γιβασκιλα.  2.  3,30.
====================================
Τελειωσαμε και για σημερα.   Γρηγορα γρηγορα να σαςς αφησουμε γιατι η οικογενεια διαμαρτυρεται.
Εφτασααααααααααα!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: