2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΣΩ ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ................................

Τελειωνει και ο Οκτωβριος.   Το ρολοι μια ωρα πισω και μπαινουμε δυνατα στο κουπονι μας.
284.  Ομπερχαουζεν - Αουγκσμπουργκ.    Βρε την Αουγκσμπουργκ!   Μια με την Γκροιτερ στο κυπελλο οπου στο τελος ισοφαρισε και μετα εκανε 4 τα τερματα της , μετα το ιδιο με την Ουνιον στο τελος 2-1.   Το 2,50 βγαινει οταν ειναι με το 2,20 κοντρα.  Το μομεντουμ λεει Αουγκσμπουργκ.   Δυσκολο ματς και μας προκαλει.   Παμε με το 2,50 στατιστικα και μονον.
300.  Μπαρι - Ουντινεζε.  Χ.  3,10.  Αβερτα ηττες η Μπαρι (3) αβερτα νικες η Ουντινεζε (3).  Απο 'δω ομως δεν περασε ποτε η Ουντινεζε. (14-3-0).  Περιμενουν τους πελατες.  Η Ουντινεζε ομως θα τα δωσει ολα , κατ' εμας βεβαια.......και θα παρει το Χ.   1/Χ  Ημιχρονο Τελικο.
276.  Αστον Βιλα - Μπερμπιγχαμ.  Μαπα το καρπουζι ομως εχει καλουτσικη εδρα.  Πιεζει κατα πρωτον , ενα γκολ βαζει ομως η αμυνα δεν κρατα.  Η Μπερμπιγχαμ που την εχουμε ικανη θα παει θα το καρφωσει και θα φυγει με τον βαθμο της ισοπαλιας.  
-----------------------
[ Ισχυει ακομη να χανει η Στουτγκαρδη να χανει η Σαλκε(προσθηκη) να χανει η Αστον Βιλα; και....να κερδιζει η Χερτα η Μπετις η Θελτα;]   Φυσικα και ισχυει.  Πενταδα που θα παιζουμε μεχρι να σημανουμε την ληξη της.
-----------------------
294.  Νιουκαστλ - Σαντερλαντ.  Βασιλισσα της ισοπαλιας η Σαντερλαντ παιζει καλα και στο τελος αρεσκεται στο Χ.  Δεν χανει η Σαντερλαντ , θα πιεσει η γηπεδουχος.  ΙΣΟΠΑΛΙΑ.  Χ και 3,10.
-----------------------
Πως τον βλεπεις τον ΠΑΟΚ;  ρωτησε φιλος της στηλης.  Αρχιζει και συνερχεται.  Ευκαιριες θα κανει , γκολ θα πετυχει και στο τελος θα παρει και την νικη.   Οι Κρητες δεν μπορουν να σταθουν πλεον με αξιωσεις και παραπαιουν.   Διπλο με αποδοση 2,00.
-----------------------
316.  Μπολτον - Λιβερπουλ.  Αλλη μια βασιλισσα της ισοπαλιας η Μπολτον που τα τελευταια χρονια (τρια συνεχομενα) χανει απο την Λιβερπουλ.  1-1 ΣΚΟΡ βγαινει απο μονο του.
======================
======================
306.  Στανταρ Λιεγης.  2.  2,65.
330.  Γκενκ.  Χ.  3,20.
297.  Γκεντσελερμπιρλιγκι.  Χ.  3,20.  (g.m.t δεν την ξαναπονταρω , 1' εκανα να την γραψω).
*************************
*************************
Καλες επιλογες και καλο απογευμα.{   Η ΑΕΚ κατι χρωσταει στον Νιονιο.   }.
Αυριο με υγεια.   ΧΑΙΡΕΤΑΙ........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: