2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ..............................................

Ειναι γεγονος οτι μας εχουνε κουρασει υπερβολικα.    Δεν εχουν κατι καινουριο να μας δειξουν παρα μονον τροπους να μας περνουν ζεστο σπαρταριστο δισευρετο χρημα απο την τσεπη μας.
Οι νεοι δεν πηγαν μα ουτε συγκινηθηκαν διολου.    Ποιον να τιμωρησεις και ποιον να βγαλεις δεν ξερεις.
Επεσε 8% το ΠΑΣΟΚ χαμογελα στην Ν.Δ.     Εμεις αποσβωλομενοι παρακολουθουμε τις εξελιξεις , παμε για δευτερη ψηφοφορια και τα παιδια πανηγυριζουν που ξανα μανα θα κλεισουν τα σχολεια εν' οψει νεων εκλογων την Κυριακη.  Ετσι Παρασκευη και Δευτερα και παλι οι μαθητικες αιθουσες και τα σχολικα κτηρια δεν θα ειναι διαθεσιμα για τα παιδια , αλλα παλι για ολους εμας που θα βγαλουμε αρχοντες.   Αρχιζει και κουραζει πολυ.
Μεσα σε ολα βαλτε και τις ανησυχιες μηπως και παμε σε 1-2 μηνες για Εκλογες πρωθυπουργου.
Πω πωωωω ρε αυτοι δεν θα μας αφησουν να παιζουμε στοιχημα με την ησυχια μας.
Το κουπονι το ψαχνει κανεις μεσα στους φακελους και τα φυλλαδια των Δημοτικων συμβουλων.
Μιλαει ο ταδε ρε παιδι μου 20.00 και πρεπει να παραστεις.   Ναι αλλα εκεινη την ωρα παιζει η Μπρομαποικαρνα και η Γκεντσερλρεμπιρλιγκι , ενω περιμενεις να κλεισεις με το Χ της Σαλαμαγκα.  Και να πας στην πολιτικη συγκεντρωση ;    ΑΔΥΝΑΤΟΝ.   Ημαρτον ρε!
*********************************
*********************************
*********************************
Στις 17.15 στο Κλ. Βικελιδης ο ΑΡΗΣ υποδεχεται την Λαρισα.   Δυσκολο ματς καθως ειναι μια ομαδα που δυσκολευει τους κιτρινους παεαδοσιακα.     Σημαντικο ρολο θα παιξει και παλι ο κοσμος για να σπρωξει την ομαδα στην επιτυχια.    Θεωρω δυσκολα να γινει αυτο καθως κρινω οτι η Α.Ε.Λ θα ταμπουρωθει πισω για το 0-0 !!! και θα κανει καθυστερησεις.   Εστω και στο τελος γκολ θα πετυχει ο ΑΡΗΣ και θα παρει το τριποντο.  0-1 γκολ.
------------------------------
Καβαλα - ΠΑΟΚ την ιδια ωρα και τον ΠΑΟΚ να βρισκει επιτελους τα πατηματα του , ομως να εχει προβλημα στην αμυνα.   Με την Καβαλα θα ειναι δυσκολα.        5.000 κοσμος στο πλευρο του.     Η Καβαλα πιεστικη ομαδα σιγα σιγα θα προσπαθησει να κλεισει τον δικεφαλο ομως θα προσεχει και τις αντεπιθεσεις του ΠΑΟΚ.   Το παιχνιδι θα παει στο κεντρο και οποια ομαδα περασει μπαλιες στον αξονα θα παρει το ματς.  Θελω να πιστευω οτι θα δουμε αρκετα τετ-α-τετ σημερα.  Ποιο ικανη ομαδα γι' αυτο εχω τον ΠΑΟΚ.   2-3 ΓΚΟΛ.
------------------------------
451.  Τουρ - Μπουλον.  1.  1,95.  Μονον Χ η Μπουλον θαρρεις καταστρεφει.  Δεν δημιουργει.
452.  Σπορτινγκ Λισ. - Γκιμαραες.  Χ.  3,55.       1-1 ΣΚΟΡ.
453.  Σεβιλλη - Βαλενθια.  2.  2,80.  Δεν φοβαμαι το σημειο.  Δειχνει διπλο και εκει θα παω.
Τελος και για σημερα.   Αυριο να δουμε τι θα μας βαλουν.  Μεχρι τοτε ;  Καλα να περνατε.
XAIRETAI.........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: