2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΑΛΛΑΞΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..................................

Εχασε τον ΔΗΜΟ μετα απο παρα πολλα χρονια η Ν.Δ.   ΔΗΜΑΡΧΟΣ ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ.
Στην ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ εξελεγη ο ΜΠΑΚΟΓΛΙΔΗΣ εναντι του ΧΑΡΡΥ ΚΛΙΝ.
Και ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ εφυγε απο τα χερια της Ν.Δ και πηγε στο ΠΑΣΟΚ. 
Ολο το βραδυ το ενδιαφερον ηταν τουλαχιστον στον ΔΗΜΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ οπου πηγαιναν ψηφο ψηφο οι Γκιουλεκας Μπουταρης.   Στο τελος νικητης και ΔΗΜΑΡΧΟΣ ηταν ο δευτερος που εσπασε μια μεγαλη παραδοση.
Καπως ετσι θα δουμε και τον σημερινο αγωνα του ΗΡΑΚΛΗ με τον φιλοξ/νο ΑΡΗ.
Στις 19.30 στο Καυτατζογλειο θα διεξαχθει το ντερμπι αναμεσα στις δυο ιστορικες ομαδες.  Ο ΑΡΗΣ που δεν του δοθηκαν εισητηρια για τον αγωνα αυτον θα δωσει μαχη για την νικη.   Δυσκολο παιχνιδι.   Κι' αυτο γιατι ο Ηρακλης δεν χανει.   Κυνηγαει κατα πρωτον την νικη , ενω ακομη και να προηγειται δεν εχει καλη διαχειριση στον αγωνα και στο τελος δεν παιρνει τους τρεις βαθμους.   Παντως ανεβαινει παιχνιδι με παιχνιδι και γινεται απειλητικοτερος βλεποντας διχτυα , εν συγκρισει με τον αντιπαλο του τον ΑΡΗ που βαζει γκολ με το σταγονομετρο.    Ετσι προβαδισμα δινουμε στην εδρα και κατα δευτερο λογο στην ισοπαλια.    ΤΟ Χ/Χ Ημιχρονο τελικο ειναι μια λυση για τον παικτη του στοιχηματος ακομη και με γκολ γκολ.   1-1 το δινει ο σκορακιας.  Γκολ γκολ στο 1,90.
**************************************
352.  Πανσερραικος - Ολυμπιακος Βολου.    Μονο απο τυχη εχω ικανο τον Βολο να περασει με ισοπαλια.   Βεβαια ο Πανσερραικος δεν ειναι και τοσο καλη ομαδα , ωστοσο ΕΧΕΙ τρομερη παραδοση.    Με γυμνο ματι ο Βολος μπορει να κατακτησει τα παντα.   Πιο νοικοκυρεμενα παιζει ο Βολος ενω σχεδον απειθαρχα ο Πανσερραικος που ομως εχει αντεπιθεσεις φωτια αλλα τα μετοπισθεν εχουν προβλημα.   Ετσι θα παιξει ο γηπεδουχος.   Ο φιλοξ/νος θα παει να παρει το κεντρο και σιγα σιγα να παρει το ματς.   Γρηγορα ο γηπεδουχος στην κοντρα , σοβαρα και κοντρολαρισμενα ο φιλοξ/νος οποτε παμε σε φλυαρο ματς του 0-0;    Χ και 3,00 αποδοση.
**************************************
350.  Εθνικος Π. - Λεβαδειακος.  Ευκαιρια να παρει κατι η φιλοξ/νη ομαδα απο εναν κακο Εθνικο.  Ενα γκολ λογικα το εχει ο γηπεδουχος.   Ο Λεβαδειακος θα κυνηγησει το ματς (εχει εκτος 0-0-4 και γκολ 1-9) μιας και ο Εθνικος δεν παιζει ουσιαστικα στην εδρα του.  Παιζει στο γηπεδο του Αιγαλαιω.   Το γηπεδο του Ελληνικου εχει κλεισει για ανακατασκευη.   Αλλαγη προπονητη στον Εθνικο μας κανει να δουμε ομως το σημειο 1 στο 3,00 αποδοση.   
**************************************
349.  Αστερας Τρ. - Καβαλα.  Η απολυτη ισοδυναμια των δυο ομαδων.   Ο Αστερας θελει εν αγωνιως να κανει νικη στο κοινο του (σιγα το κοινο του 0-3- 1 και γκολ 1-3).    Εκτος εδρας παταει καλα 3-1-1 και γκολ 7-6.      Η Καβαλα μια ομαδα χωρις τσαγανο για νικη θα παει για το Χ.     Πιστευουμε πολυ στην ισοπαλια για το γεγονος και μονο οτι φρακαρει εντος η ομαδα του Αστερα.   ( Μααα!  καλα ολα στο Χ;)   Αυτο βγαζει η εργασια μας αυτο και κοινοποιουμε.
**************************************
355.  Σενταν - Αζαξιο.  Ομαδα που κυνηγαει την ισοπαλια η Αζαξιο και ισως κατι παραπανω δειχνει ικανη να κανει κατι καλο.   Η Σενταν περυσι εχασε στην εδρα της και φετος θελει ευκολα δυσκολα να παρει το ματς.   2-1 ο σκορακιας δινει το παιχνιδι για την Σενταν.   Σημειο δεν δινουμε καθως η Αζαξιο μπορει να κανει και παλι την ζημια.  ( Ν/Βet ενω αν επαιζα θα το εκανα στο Ιντερνετ με το Διπλο).
**************************************
356.  Αλκορκον - Κορδοβα.  4-0-1 και γκολ 11-5 η γηπεδουχος ενω η Κορδοβα εχει 1-3-1 με γκολ 7-7.    Μικρο γηπεδο καπαντζα σκετο.   Η λογικη λεει Ασσο ομως ο σκορακιας δινει πρωτα το 0-1 και μετα μπερδευεται.  Φοβαται οτι δεν θα κρατησει το διπλο η Κορδοβα.  Εμεις λεμε οτι μπορει για το σημειο 2 με αποδοση στο 3,10.
==================================
Αυτα τα ολιγα για σημερα.
Στο TSAT ο συνεργατης GIOUL με τις προβλεψεις του ειναι και αυτος ετοιμος για σημερα.
Καλησπερα σε ολους και σε ολες.   ΧΑΙΡΕΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: