2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΖΕΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ......................

371.  Μπειρα Μασ-ρ - Ακαδεμικα.  Χ.  3,00.
372.  Ολανενσε - Νασιοναλ Μαδειρα.  1.  2,25.
387.  Νουμανθια - Γραναδα.  Χ.  3,00.
393.  Καισερισπορ - Γαλατασαραι.  1.  2,25.
************************
Επιτρεψτε μας να την κανουμε ταχεως.
Κλεανθης Βικελιδης για το τριποντο.
Παω μονος μου να το παρω.  Να δω απο κοντα τι φταιει και εκοψε ξαφνικα ο ΑΡΗΣ.   ΠΟΣΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ; 
Το βραδυ τα λεμε ξανα στην σελιδα.
Ολυμπιακος - ΠΑΟΚ;   Δυσκολο ματς η οχι;  Ελλειψεις ο Θρυλος , ανεβασμενος ο Δικεφακος του Βορρα ομως η αμυνα του ειναι λιγο σαν καπως.   Εκει για εμενα θα προδωθει ο ΠΑΟΚ.  Παιζω ακομη και αυτογκολ στο Ιντερνετ σε μια προβλεπομενη πιεση του Δαφνοστεφανωμενου.
Παιζω και κοκινη καρτα (μια) στο ματς αυτο , παιζω και ενα πεναλτακι.   Αυτα τα λιγα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.....................
Mπλα μπλα μπλα  ..... και τελειωσαν τα παιχνιδια της Ελληνικης SUPER LIGUE.
Εχθες ο Ηρακλης που δεν εχανε με τιποτε κοιταξε στα ματια τον Παναθηναικο και τρελανε κοσμο και κοσμακη με το 0-2 γρηγορα γρηγορα.   Ομως ο Σισε και η τρελοπαρεα του κλειδωσαν 2-2 το ημιχρονο.  Και ενω ο Ηρακλης εφτανε στο γκολ εδειχνε οτι μπορει να παρει κατι καλο.
Ομως ο Παναθηναικος δεν το ηθελε αυτο και με στοχο τα δυχτια τα εκανε να εχουν κοιλια μεγαλη. 
Τεσσερα γκολ εδωσε στον Γηραιο για τον δρομο της επιστροφης.
==============
Ο ΑΡΗΣ αρεσε σε γενικες γραμμες ειδικα στο Α' Ημιχρονο.  Το 2-0 σκορ που κυνηγουσαν οι παικτες του στοιχηματισμου επηλθε , μαζι με την ηρεμια πλεον στο στρατοπεδο του ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.
==============
Ειχα γραψει πιο επανω οτι η αμυνα του ΠΑΟΚ ειναι ολιγον σαν κατι.   Ο Βιτολο με λαθος μεταβιβαση εδωσε την ευκαιρια για το 1-0.   Ενω ο ΠΑΟΚ εδειχνε οτι θα κανει την ζημια εχασε ευκαιρια για την ισοφαριση.   Στο Β' μερος περιμενα μια κοκκινη καρτα για το ειδικο στοιχημα.  Αυτη ηρθε.
Κατοπιν περιμενα αυτογκολ που παρολιγον να ερθει.  Πριν μπει απο πλαγια η μπαλα γκολ διωνεται απο αμυντικο του ΠΑΟΚ και η μπαλα φευγει ξυστα αουτ απο το καθετο δοκαρι!
Πεναλτι δεν δοθηκε οταν πεφτοντας για τακλιν και 2 μετρα μακρυα αποσταση , απο το σουτ ερυθρολευκων η μπαλα σταματαει στο χερι του παικτη του ΠΑΟΚ.     
Το 3-0 ηταν σκορ που επελεξα χωρις να το αναρτησω.   Να πουμε βεβαια οτι ο ΠΑΟΚ ειχε εφιαλτικο τελευταιο δεκαλεπτο αφου επαιζε με 9 παικτες εκεινη την χρονικη στιγμη.  Το ματς εκλεισε στο 3-0 και ο ΠΑΟΚ γνωρισε μια βαρια ηττα στο Καραισκακης.   Γνωριζει καλα οτι οι θερμοι φιλαθλοι παιζουν μεγαλο ρολο σε αυτην την υποθεση.  Στην Τουμπα λογου χαριν παιχνιδια που δεν δικαιουται να κερδιζει τα παιρνει με τον κοσμο του.  Αυτο συναιβει και με τον Ολυμπιακο , που ενω ειχε πολλες ελλειψεις αυτες ισοσταθμιστηκαν απο τον κοσμο του.
Ηρακλης και ΠΑΟΚ γυρισαν απο την πρωτευουσα με 7 γκολ στην Θεσσαλονικη.
  Ανωμαλη προσγειωση για τον Χαβο και οι ψηλες πτησεις τελειωσαν.    Τα κεφαλια μεσα τωρα και να μην πτοηθει κανεις.    Στο κατω κατω ειναι μια ηττα απο αυτες που ειναι τσεκαρισμενες.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: