2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΟΤΙΝΗ....................................

Ωχ !  Και σημερα κλειστα τα πρακτορεια.   Και τωρα τι θα γινει ;   Οι εθεισμενοι δηλ. τι θα κανουν σημερα ;    Πως θα μπορεσουν να περασουν την μερα τους ;    Αρχιζουν και τρεμουν τα χερια , δεν υπαρχει η δυνατοτητα να παιχτει παρολι μα ουτε καν ΚΙΝΟ.
Ωραιο να το λες οτι κανεις ξεκουραση και οικονομια απο αυτον τον ευχαριστο μπελα , αλλα πως το τηρεις ;   Ειναι σαν το τσιγαρο ενα πραμα.  Που οταν σε λειπει ψαχνεις να βρεις ανοιχτο περιπτερο μεσα στη νυχτα , ενω ακομη και αρρωστος να εισαι πηγαινεις σε Φαρμακειο την επομενη το πρωι για να παρεις την αντιβιωση.    ΟΠΑΠ και κατω για τα αρρωστακια τους παικτες του στοιχηματος.
Οσοι βεβαια παιζετε στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ σε διαφορες εταιριες ειστε ηδη ετοιμοι να πονταρετε στους σημερινους αγωνες.
Εμεις θα επανελθουμε αργοτερα με επιλεγμενα σημεια αφου ομως πουμε πρωτα οτι πονταρουμε στην Παντερμπορν με κωδικο  201  τουλαχιστον να πετυχει πρωτη γκολ , η ακομη να κερδιζει στο Ημιχρονο με αποδοση Ημιχρονου γυρω στο 4,00 αποδοση.  Ηταν αμφιβολη ομως θα μπορουσε να εχει 2 Ημιχρονο.   ΝΟ.
202.  Φ.Σ.Β Φρανκφουρτης - Οσναμπρικ.  1.  1,90.  4-0 απο Ημιχρονο σε 4-1 Τελικο !

203.  Εσκισεχιρσπορ - Μανισασπορ.  Την ισοπαλια επιλεγω στον αγωνα αυτον που τον κρινω αμφιροπο.  Καλη στην κοντρα η φιλοξ/νη ομως η γηπεδουχος πα;ιζει με μυαλο.   Δεν θα ανοιχτει οποτε δεν θα περασει ο αιφνιδιασμος των της Μανισασπορ.  (1-1).  Κριμα ... εγινε ανατροπη απο 0-1 σε 2-1 οπως το φανταζομασταν , ομως να κατσει στο Χ.  Κριμα.
204.  Αζαξιο - Μπουλον.  Ενα τοσο δα κλικ στην εδρα που μπορει ομως να ειναι αρκετο να μας δωσει τον πολυποθητο Ασσο.  Κρεσεντο ισοπαλιων απο τις δυο ομαδες , ομως πιο φοβισμενα παιζει η Μπουλον.  Θα βρει τροπο για το γκολ η Αζαξιο και το 2,05 θα βγει!  Εεεε βεβαια  Ασσος.
208.  Μετς - Σενταν.  Η ισοπαλια δεσποζει σε αυτο το παιχνιδι αν και κανει κλικ λιγο Σενταν μερια.
Δεν θα χασει ομως στο τελος η Μετς και το Χ θα μας δωσει το 2,90.  Πρωτη γκολ Σενταν Δευτερη γκολ Μετς.  Σκορ 1-1.   Χ Τελικο σε 0-0.
214.  Μαινζ - Νυρεμβεργη ;   Εγω Ασσο σε τελευταιο ματς κουπονιου δεν βαζω οσο οφθαλμοφανες και αν ειναι.  Κανεις το παρολι σου βαζεις και το τελευταιο ματς του κουπονιου και ενω το περιμενεις να βγει , αυτο σπαει.  Και μετα αρχιζεις να ωριεσαι.    Τι λε ρε φιλαρακι.  Το 'χουμε δει το εργο.
__ Μααα ! Κι' αν βγει ;   ......Δεν πα να βγει.  (  ΒΓΗΚΕ ).
Αυτα τα σημεια επιλεγουμε και τα κανουμε πραξη.
Αυριο πλεον στα πρακτορεια να ριξουμε και κανενα μπινελικι.  Αφου ετσι και αλλιως δεν δικαιωνεται κανεις πλεον σε μια Δ.Ν.Τ.κρατουμενη χωρα.   Ηταν Ν.Δ.κρατουμενη καιεγινε Ν.Δ.Τ.κρατουμενη.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: