2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 3 Χ 3 ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ...

 ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΗΡΩΕΣ.


ΑΡΗΣ - Ροζεμποργκ.  Με τεραστια εμπειρια και ομαδα επιπεδου Τσαμπιον Λιγκ η Ροζεμποργκ μεχρι στιγμης εχει κανει τα ψωνια της στο Μεντιτερανιαν στο Κοσμος και ειναι ετοιμη να φορεσει τα κοντα τα παντελονακια για να κοντραρει τον ΑΡΗ.  Την ομαδα αυτη την ξερουμε.  Δυσκολα χανει ειναι μια αληθεια αυτο.  Το 1-1 ειναι μεσα στα ΠΛΑΝΑ της.   Ο ΑΡΗΣ ομως ειναι να βαλει ενα γκολ και να γινει χαλασμος κυριου.   Μετα;   Δεν υπαρχει λογος μετα να κανει κατι παραπανω απο το να κρατησει ανεπαφη την εστια του.   Το 0-1 γκολ στο 3,60 (;).   Ο Σκορακιας δινει ευρυ σκορ υπερ του ΑΡΗ.   Ειπα που λετε να προστατευσω την στηλη και να μην γραψω το σκορ του Σκορακια αλλα αυτος εδωσε μομφη.  << Αλλη φορα με (μου) λεει δεν ξαναδινω σκορ !!!  Αναγκαζομαι λοιπον οσο κι' αν γελαω να γραψω το πιστευω του.    4-0 το σκορ ειπε και ελαλησε.   Το πιστευεις ; τον ρωτησα.   Ναι μου λεει το πιστευω και αν δεν βγει δεν τρεχει και τιποτε.    Μαλλον εχει ξεφυγει.   Ειναι και ΑΡΗΣ στην ομαδα οποτε τον εχει συνεπαρει το ολο γεγονος. 
****************************
**************************** 

145.  Λεβερκουζεν - Ατλετικο Μαδριτης.  Τωρα οσο και να καιγεται η Ατλετικο , μαλλον ειναι αργα.  Οι Γερμανοι ουτε νερο δεν προκειται να τους δωσουν οχι την νικη.  Αυτοι ειναι τοσο ψυχροι , οσο το πολικο ψυχος που επικρατει.   Παντως η ισοπαλια εχει περισσοτερες πιθανοτητες.  Η στηλη θα κυνηγησει το Χ στο 3,20.
144.  Γιουβεντους - Μαντσεστερ Σιτι.   Καλυτερη η Σιτι ομως δεν θα βαλουν τα ποδια τους στη φωτια!   Καλη ειναι η ισοπαλια με 3,25 αποδοση.
149.  Α.Ε.Κ - Ζενιτ.   Γιατι οχι Ασσος ;  Η ΑΕΚ πρεπει να παρει το ματς εχει και την εμπειρια οποτε παμε με την Ενωση γνωριζοντας το μεγεθος του ονοματος της Ζενιτ. Μια ηττα δικαιουται να κανει και η Ζενιτ.  Ας την κανει τωρα να μας πληρωσει και εμας τους φουκαραδες.
152.  Ντεμπρετσεν - Σαμπτορια.  Γιατι ννα κερδισει η Σαμπτορια ;   Μια ισοπαλια για την γηπεδουχο , ψωφοκρυο με πολικο ψυχος και εκει το Χ μας δινει 3,20.  Ετσι θα κανουμε και εμεις καλα Χριστουγεννα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: