2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ.................

Και για να εξηγουμαστε.    Η Μπουρσα σπορ παιζει σημερα για την νικη επι της Ρειντζερς που ετσι κι' αλλιως η δευτερη περναει στο Γιουροοπα Λιγκ.   Παρθενικη νικη για την Μπουρσα που ουτε ισοπαλια εχει αποκτησει μεχρι στιγμης για λογους καθαρα τιμης.  Απο τιμη οι Τουρκοι λυρα εκατο!   Θα παρουν το ματς μιας και οπως προειπαμε η Ρειντζερς περνανε στο Γιουροπα Λιγκ.
Κωδ.100.  Κλερμον - Αζαξιο.  Η Αζαξιο θα σκοραρει πρωτη και θα κρατησει την νικη μεχρι το τελος. Αυτο πιστευουμε και πονταρουμε στο διπλο με 3,00 αποδοση.
Κωδ. 101.  Μπουλον -  Μετς.   Για την ισοπαλια θα παει η Μετς και πιστευουμε οτι θα κατ\αφερει να την κατακτησει.  1-1 σκορ και ολα καλα!   Το Χ στο 2,85 αποδοση.
Κωδ.  116.  Χιμνασια Λα Πλατα - Ολντ Μποις.   Καθολου καλη ομαδα η Λα Πλατα ομως κατι θα παρει απο την ασχημη εκτος εδρας Ολντ Μποις.   Η ισοπαλια εχει παρα πολλες πιθανοτητες και θα μας πληρωσει στο 3,20 αποδοση.
===============================
Βερντερ Βρεμης - Ιντερ.  1,70 το OVER και θα παω στο ποσοστο αυτο καθως θεωρω οτι ενα γκολ το εχει η Βερντερ (τελευταια 2-10 γκολ 2 β.) ενω η Ιντερ θα παει για την νικη (για 1η θεση).
----------------------------------------------
Μπενφικα - Σαλκε.   Παει για να χτυπησει η Σαλκε το τριποντο.  Η γηπεδουχος σκληρο καρυδι , θεωρω UNDER το ματς αυτο καθως δεν βγαζω νικητη.  Πιθανον το Χ.
Σε αυτα τα δεδομενα θα κινηθουμε σημερα με τις ευχες μας για οτι καλυτερο.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ και τα λεμε ξανα το βραδυ στο TSAT.   ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: