2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ.....................

Εχθες λοιπον ηταν του Αγιου Σαββα και τα χρονια πολλα εδιναν και επαιρναν την ωρα που η ασταματητη Γιουβεντους παραβιαζε τρις την εστια της ανημπορης να αντιδρασει Κατανια.
Σημερα του Αγιου Νικολαου θα ξερουμε αν η Ναπολι εκεινη την ιδια χρονικη στιγμη θα παθει τα ιδια σαν γηπεδουχος δηλαδη.   ΤΟ G/G θεωρειται βεβαιο ομως το 1,60 ειναι μικρο για τις απαιτησεις μας σαν παικτες που ειμαστε με μεγαλες προσδοκιες οσον αφορα τα αυξημενα ποσοστα.   Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα δουμε ματσαρα οσοι το δουνε.  Και οι δυο (Παλερμο) εχουν τον νου τους στην κοντρα επιθεση.
Πνευμα επιθετικου ποδοσφαιρου και δεν εχω παρα να παιξω στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ στα πρωτα 15' τα κορνερ να ειναι 3+.  Ψαξτε το στην bwin και δινει μαλλον 11,00 αποδοση.   Μεχρι τωρα με επιθετικοτατες ομαδες εχουμε δυο στα δυο με 11,00 αποδοση. (Ανατρεψετε σε παλαιοτερα αρθρα).  Το OVER στο 1,75. [ Το διπλο (;) στο 3,30.  ].
409.  Λα Κορουνια - Χερκουλες.  Με επεισε η Λα Κορουνια , θα παω με τον Ασσο ειναι δεδομενο , ομως με φοβιζει κατι περιεργο.   Στα ισια παντως η Λα Κορουνια παιρνει το ματς.  2,00.
404.  Ουνιον Βερολινου - Μποχουμ.  Στο 1-1 θα πανε οι δυο ομαδες (G/G 1,55) ομως θελω να πιστευω οτι η γηπεδουχος θα παρει το ματς.   Παρα πολλες ελλειψεις , ομως η Μποχουμ εχει παικτες διαμαντια.  Εξορμουν για κανενα ποτακι την νυχτα και γυρνουν σπιτια τους με το ξημερωμα.   Στον παγκο πολλοι (4) παικτες και η ομαδα αν φαει γκολ θα κατσει.   Θεωρω οτι θα παιξει ενα ημιχρονο καλα και κατοπιν η Ουνιον θα παρει τα ηνια.   Παντως ο κιπερ της Ουνιον ειναι τραυματιας και σχεδον ολη η μεσαια γραμμη εκτος.   Οι τολμηροι στον Ασσο !!!   (  2-1 ).
402.  Λινγκμπι - Μιντιλαντ.  2.  1,75.    1-2 σκορ.   ΑΝΑΒΟΛΗ.
403.  Καισερισπορ - Εσκισεχιρσπορ.  Θελει αγωνα γενναιο για να παρει την ισοπαλια η Εσκισεχιρσπορ.  Το θελει το ματς η Καισερισπορ ομως δεν σκοραρει στα τελευταια της.  Ο σκορακιας μας βοηθαει με το 1-1 που δινει και εμεις θα συμπλευσουμε ωστε να παμε με το Χ στο 3,40 αποδοση.   X και 3,40 αποδοση.  Ιδρωσε η Καισερισπορ.
Η Λιβερπουλ με την Αστον Βιλα;   Ποια Αστον Βιλα λεμε , ομως γινει κανα κουλο και 'ρθει το Χ;    Η λογικη λεει Ασσο δεν το συζητω.      Μονον ο Ημιχρονοπουλος Τελικιδης προσπαθει εδω.   ΛΕΕΙ λοιπον 1/Χ    Ημιχρονο Τελικο.    Τον μπαγασα τι δινει ομως ε;
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΟΛΕΤΑ.
Εχθες ο SELEO γιορταζε την ονομαστικη του εορτη.    Ο ΑΡΗΣ νικησε και χαρηκε ιδιαιτερα καθως ο Αστερας Τριπολης παιζει εξυπνα εκτος εδρας και παιρνει αποτελεσματα.   Ομως στο Κλ. Βικελιδης εσβησε το αστρο του.   Ετσι ολα πηγαν καλα και ο SELEO ανοιξε τα μπουκαλια ευχαριστα.
Παντα τετοια καθως σημερα ο Νικος ετοιμαζεται να γιορτασει μαζι με την θυγατερα του.   Το σπιτι θα φωτισει και τα μουσαφιρια θα καταφτασουν για τις ευχες με τα δωρα.   ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους τους εορταζοντες.  
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.......................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: