2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΟΚ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ..................

Τουμπα ωρα μηδεν.
ΤΟΥ  ΑΝΑΚΡΙΤΗ.
===============
Ανεβαζει στροφες ο δικεφαλος ενω ο ΗΡΑΚΛΗΣ παιζει πλεον με μυαλο.  Δεν τον καταβαλεις ευκολα τον Γηραιο.  Τα δυο προηγουμενα χρονια που ηταν σαφως καλυτερος ο γηπεδουχος τρομαξε να νικησει.
Ειναι απο τα ματς που θα κοντραρουμε την εδρα. Και οι δυο με σημαντικες απουσιες.   Το Χ2 Διπλη ευκαιρια στο 2,10.   Το Χ στο 3,30.   Δεν θα επιδιωξει τοσο ανοικτο ματς οπως τον Παναθηναικο ο ΗΡΑΚΛΗΣ.   Αν ομως το πραξει , τοτε 2 Ημιχρονο στο 5,50.  1-0 Τελικο.
************************************
Καιζερσλαουτερν - Βολφσμπουργκ.  Παντα στο τελος δεν χαιρεται η φιλοξ/νη.  Ειναι καλο το 2,50 γι' αυτην , οχι ομως για εμας.   Υπαρχει ελπιδα να παει το ματς στο Χ λογω και της απουσιας του πρωτου σκορερ της Λαουτερν και αρχηγου Λακιτς ομως η εδρα μπορει τον Ασσο.  Απολυτα ισσοροπημενη η φιλοξ/νη.  2-1 ο Σκορακιας. ( ΟΧΙ.)
************************************
Φουλαμ - Σαντερλαντ.  1-2 ο Σκορακιας και δεν εχω παρα να ακολουθησω.  Στο τελος με (μου) λεει θα γινει το 1-2.  Βασιλισσα της ισοπαλιας η Φουλαμ με 9 Χ στα 16 παιχνιδια της.  (ΟΧΙ)
************************************
Ολυμπιακος Βολου - ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.   Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο Ολυμπιακος του Βολου ειναι σοβαρη ομαδα και παιζει μπαλα με σκοπο να παρει κατι.   Εκει κατα την γνωμη μου θα χτυπησει ο ΑΡΗΣ της Θεσσαλονικης.  Η εδρα του ειναι με 2-3-1 και γκολ 7-5 και στο συνολο εχει 3-7-3 με γκολ 14-14.  Με πρωτη ματια μας δειχνει οτι παιζει για θετικο αποτελεσμα και δεν εγκαταλειπει τα ματς.   Οπωσδηποτε και το Χ ειναι καλο σημειο , ομως θεωρω οτι ο ΑΡΗΣ Θεσ/νικης θα κλεψει το τριποντο.
Το σημειο 2 στο 2,40.   Τελικο 1-1.
************************************
Αυτα ειναι τα σημεια που βλεπω οτι οι στοιχηματικες εφημεριδες δεν εκτιμησαν σωστα.
================================
================================

213.  Καρντ. Καραμποκ.  1.  1,90.  Σχεδον ιδιο παιχνιδι με γρηγορες αντεπιθεσεις ομως η γηπεδουχος το ξερει καλυτερα.  Διαφαινεται ο Ασσος επι της Ανταλιασπορ.  ΝΑΙ  2-0 Τελικο.
285.  Μπουτζασπορ - Μανισασπορ.  Δεν σκοραρει η γηπεδουχος σε δεινη θεση (προτελευταια) παιζει με την Μανισασπορ για κατι καλο.  Η Μανισασπορ παιζει φουλ επιθεση και θα γειρει το γηπεδο στα καρε της Μπουκασπορ.   Θεμα χρονου το σημειο 2.  UNDER OVER μην με ρωτατε.  Ντεν ξερω τζανουμ (χαχαχαχα).  ( Με 10 παικτες ισοφαριστηκε σε 1-1 )
Τζενοα - Ναπολι.  Εχω ενσταση και εδω !  Δινουν την Τζενοα νικητρια.  Της πηρε τον αερα της Ναπολι και δεν παιζει καλα τωρα τελευταια και...και....και.    Εμεις εδω παμε με το σημειο 2 για την Ναπολι με 2,60.   Προιστορια 18-18-8  και γκολ 74-54.  Ομως η Ναπολι εχει τροπο μοναδικο αναπτυξης παιχνιδιου.  ( Το 2,25 τους βγαινει στον Ασσο γι' αυτο το δινουν).  Εχει αξια η Ναπολι.  ΣΩΣΤΑ.  0-1  Τελικο.
===========================
===========================
Αν (σιγουρα) υπαρξουν νεοτερα επιλεγμενα σημεια θα << φανε >> αναρτηση αργοοοοοτερα !
Προς το παρον καλο χειμωνα.   Μας παγωσε εδω ο Βαρδαρης και πρεπει να φροντισουμε να εχουμε αντιψυκτικο στο αυτοκινητο μας μην παθουμε κανενα χουνερι.
Τα τζακια στο φουλ και ξερετε ε ;   Ψηνουμε και κατι τις .  Οχι πολλα πολλα δεν ειναι καιρος για τετοια , αλλωστε εχουμε ΝΗΣΤΕΙΑ.
Χαιρετω ολοθς τους φιλους της στηλης με την ελπιδα να παμε για να κανουμε φτυστο.  Ξερετε μετραμε σαλιωνοντας μην κολλησουν τα ρημαδια τα 50ευρα !!!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: