2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ...............................

Ξεκιναμε την βολτα μας απο τους αγωνες που τσεκαραμε.
Στο Μπερμιγχαμ και στον κωδικο 241 εχουμε ενα ντερμπι γεματο ενταση και εχθρα.  Η Αστον Βιλα δεν παει καθολου καλα και θα τα δωσει ολα για ολα ουτως ωστε να παρει αποτελεσμα.  Προσεξτε.  Ομαδα της ισοπαλιας το βλεπετε η γηπεδουχος (3-5-2 και γκολ εντος 9-10) ενω επι συνολου εχει 4-10-6 και γκολ 20-25.
Η Αστον Βιλα εκτος ειναι με 1-2-7 και γκολ 8-25 και επι συνολου 5-6-10.   Οσο << μπαζο >> και αν ειναι οι χωριατες θα κανουν τα παντα για να παρουν θετικο αποτελεσμα.  Δινω ελπιδα στην Αστον Βιλα στο Χ καθως θεωρω οτι θα προηγειται κιολας.   Για να θυμομαστε η σελιδα εχει προτεινει εδω και παρα μα παρα πολυ καιρο να χανει συνεχεια η Αστον Βιλα.   Τοπικο ντερμπι τωρα και την δινουμε απλοχερα το Χ στο 3,10.  YES.  1-1.  X.
244.  Μπιλεφελντ - ΦΣΒ Φρανκφουρτης.  Ενισχυση με σημαντικες προσθηκες με μεσους στοπερ επιθετικους για την Αρμινια ομως και παλι δεν μας εμπνεει παρ' ολο που στα φιλικα εδειξε να συνερχεται με τις προσθηκες.    Το σημειο 2 για την ΦΣΒ στο 2,30.  1-1.
255.  Τσεζενα - Ρομα.  Το σημειο 2 ειναι με αποδοση 1,90 παρ' ολο που ποτε η Ρομα δεν κερδισε εκει μεσα ακομη (2-8-0 και γκολς 11-5).  Ενω λοιπον δεν δειχνει Ασσο με τιποτε το σημειο , εγω θα παω με αυτον.   Θεωρω την Ρομα εκτος εδρας ενα μεγαλο μηδενικο και να με συγχωρειτε αν σας παρω στον λαιμο μου.   Στο 200' εγω θα περιμενω το ΣΗΜΕΙΟ και το 3,20 στον Ασσο.  0-1.
265.  Σετουμπαλ - Μαριτιμο.  Χ.  3,00.
269.  Καιζερσλαουτερν - Κολωνια.  1.  1,90.
================================
================================
Κυριακη με αγωνες μικρων κατηγοριων , με μπαλα απο μικρους ανερχομενους παικτες.
Λιγο ο καιρος δειχνει να τα χαλαει καθως την βροχη την διαδεχθηκε ο αερας.
Στα γηπεδα του Αη Γιωργη στην Νεα Κρηνη της Καλαμαριας ψηνονται οι αυριανοι Ελληναραδες που θα δωσουν αναστημα στο ερημο ποδοσφαιρο μας.   Ποδοσφαιρο ποιοτητας και με ουσια.
Στο Κλ. Βικελιδης σημαντικο αγωνα δεινει ο ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ με αντιπαλο τον Πανιωνιο που καιγεται για βαθμο η βαθμους.   Ας πανε να καιγονται οι Νεοσμυρνιωτες ομως καθως ο ΑΡΗΣ θελει το τριποντο για να ειναι κοντα στο γκρουπ των ομαδων που αποσπουνται προς την κορυφη της βαθμολογιας.
ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ της Κυριακης και καλα να περασετε την ημερα σας.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................................................
*********************************
*********************************
*********************************
Ωρα 17.10.
Στο Κλεανθης Βικελιδης απειρος διαιτητης και οσο να ειναι δεν θα του καταλογισουν και πολλα αν κανει λαθος.  Ποιο θα ειναι αυτο;   Πιθανον πεναλτι υπερ του ΑΡΗ.
Παιζουμε λοιπον στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ πεναλτι υπερ ΑΡΗ και πρωτο σκορερ Ντανιεεεεελ  Τσεζαρεεεεεκ.
Πλερουα Μιστερ !   Για να δουμε πονταραμε πονηρα;    Αρχιζει ο αγωνας.  OXI. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: