2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΙΣ 18.00 Ο.Σ.Φ.Π - ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 21.00 ΠΑΟ - ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ HELLAS ON LINE.

Ο Ολυμπιακος οντας καλυτερος θα επιδιωξει απο την αρχη να νικησει με διαφορα τον ΠΑΟΚ στο Καραισκακη και να εχει αβανταζ οταν κατεβει Θεσσαλονικη.    Η αποψη μου γι' αυτο το ματς ειναι πως ο Ολυμπιακος θα καθαρισει την προκριση απο τον Πειραια.  OVER και μεγαλο σκορ παιζω σε μια εδρα κολαση που βγαινουν τα επιθετικα συστηματα μονον απο τον κοσμο.  Ποσο μαλλον απο τον Μιραλας και την παρεα του.    Ο ΠΑΟΚ ειναι καλος αυτο το διαστημα , ομως πισω εχει χτυπητες αδυναμιες.   ΑΝ τον βγουν οι μισες του Ολυμπιακου ετοιμαστειτε για σκορ μεγαλο.  3 δοκαρια το ενα διπλο !   ΔΕΝ τον βγηκαν.
Παναθηναικος - ΑΕΚ σε κοινη εδρα και βλεπω συντηριτικα να παιζει ο Παναθας.  Η ΑΕΚ θα παιξει στο Β' Ημιχρονο θεωρω για να βαλει γκολ.   Πισω ειναι χαλια ο ΠΑΟ ομως σημερα θα παιξει λιγο προσεκτικα δεμενος στις γραμμες του.  Αυτο θα τον κανει αργο και σιγα σιγα θα παρει τα ηνια η ΑΕΚ.   Το σημειο 2 με 3,30 αποδοση.    Ισως και το No goal να παιζει.   Ομως;   2 και 3,30 αποδοση.
143.  Σαμπντορια - Ουντινεζε.   Δεχεται και βαζει γκολ η Ουντινεζε με το κιλο.   Αυτο απο μονο του πιθανον να με οδηγει στο OVER ομως σημειο που επιλεγω ειναι το 2 με αποδοση 2,60.  Η Σαμπντορια σε δυσκολα ματς δεν βαζει καν γκολ.   6-6-2 ειναι στην εδρα της ομως εδω ειναι κυπελλο.
157.  Ρομα - Λατσιο.   Κυπελλο και εδω.  Την Ρομα δεν την παω μια εφετος παρολο που την συμπαθω.    Θα παιξω Λατσιο διπλο.   Το σημειο 2 ειναι με 3,30.
153.  Λα Κορουνια - Αλμερια.   Χ και 3,10 αποδοση.   Ολες οι ενδειξεις μας πανε στην ισοπαλια.
====================================
Γρηγορα στον πρακτορα.   Να βρουμε και θεση για το ματς στις 18.00  ΑΝΑΜΕΣΑ στον Ολυμπιακο και τον ΠΑΟΚ.  
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: