2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΜΑΣ............................

Αυτος ειναι ο Ελληνας.   Οχι θα κατσεει να σκασει.   Θα κανει τις γιορτουλς του θα φαει θα πιει θα γλεντησει , θα γελασει με τους δολιους τους Βρετανους που μαλωνουν μεσ' στα χιονια να βαλουν γκολ και αφου τελειωσουν ολα αυτα θα παει και στο γηπεδο να κανει την αγγαρεια του , ενω κατοπιν θα δικαιολογηθει στο οτι λογω των εορτων δεν μπηκαν ακομη στις απαιτησεις του προπονητη και της ομαδας των.
Κωδ.  100.  Ατρομητος - Λαρισα.   Ο Σκορακιας το δινει 2-1 !     Θεωρω οτι ευκολα δυσκολα ο ασσος θα βγει.  Γκολ - γκολ επισης.
101.  Ξανθη - Παναθηναικος.  Οσο δυσκολο και να φαινεται , οσο δυσκολο και αν ειναι , ο Παναθηναικος θα περασει απο τα Πηγαδια.   Το διπλο στο 1,70.   Ο Σκορακιας το παει στο 0-2 !
102.  ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - Καβαλα.  Η διψα του κοσμου θα ωθησει τον γηπεδουχο ΑΡΗ που θελει να δειξει προσωπο Ελληνικο πλεον.   Μετα την διακοπη ειναι επιβεβλημενη η νικη.   Η Καβαλα δεν αστειευεται , ομως θεωρω οτι την << εχει >> ο ΑΡΗΣ.   Παμποριδης ο ρεφερι αλλα αυτο δεν πρεπει να απασχολει τους κιτρινους του Βορρα.  Ο Σκορακιας δινει 2-0  απο 3-0 που ελεγε !  Που το αποδιδει αυτο ;   Δεν ξερω.  Ξερω ομως οτι πρεπει να εχω σεβασμο στον δυνατο σκορακια.
105.  Μπριστολ Ροβερς - Πλιμουθ.     Η Πλιμουθ εχει προβαδισμα στο συγκεκριμενο παιχνιδι  και η γηπεδουχος κατι διεκδηκει.   Ο Σκορακιας παιζει και αυτο το ματς.  2-2 λεει.

108.  Μπλακμπουλ - Μπερμιγχαμ.  ΠΡΟΣΟΧΗ παλι ο Σκορακιας μας προλαβαινει !!!
Δεν κερδιζει η γηπεδουχος.  Χ2 φωναζει ειναι το ματς!   Με πιεση για ενα σημειο αυτος δινει σκορ.
1-2 λεει υπερ της φιλοξ/νης !
Αιντε ρε Σκορακια σημερα ολα δικα σου.   Η προταση χρεωνεται σε εσενα.
Καλη συνεχεια.  
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...............................

Υ.Γ   Για γουρι βαζω παλι το φλυτζανι του καφε.   Τι θα δουμε σημερα ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: