2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΝΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.

Απο το βραδυ ειναι ολα ετοιμα για αυριο.
Μεγαλη μερα σημερα οπου δεν επρεπε να τρωγαμε τιποτε παρα μονον καμια φασολαδα και αυτη νεροβραστη!    Ο πατσας ειναι ετοιμος απο σημερα , το γουρουνοπουλο στο φουρνο ολη νυχτα ψηνεται σε χαμηλη θερμοκρασια και ετσι αυριο το μεσημερι θα γινει ενα μεγαλο και πλουσιοπαροχο τραπεζι οπου θα περασουμε ωραια πρωτα ο Θεος.
Το πρωι στην Καραμπουρνου (Καραμπουρνακι) η Ιερα Μητροπολη Ν. Κρηνης & Καλαμαριας θα αγιασει τα υδατα οπου και θα πεσουν στα παγωμενα νερα αξια παλληκαρακια για να πιασουν τον Σταυρο.
Πληθος κοσμου θα παρευρεθει.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορταζοντες.
=================================
Νωρις στις 13.00 αρχιζει η στρογγυλη Θεα να παιζει μπαλα πρωτα στην Ισπανια και για το κυπελλο οπου η Χεταφε στον ΚΩΔ. 132 παιζει με την Μπετις.  Κολλημενος με την Μπετις παω στο διπλο με 4,00 αποδοση.   YES.   1-3.   Mπετις Μπετις οεοεοε.
140.  Ρομα - Κατανια.   Πειτε μου εσεις σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ ποσο καιρο η στηλη ειδε οτι η Ρομα ειναι γκαου και δεν μπορει !   Εδεησαν οι εφημεριδες να γραψουν το προβλημα της Ρομα.   Απειθαρχοι ατιθασοι αχρηστοι.  Απ' ολα ειναι η Ρομα που παντως τα τελευταια χρονια εχει 4 σερι νικες.
Δεν μπορω να πω για νικη της Κατανια η ισοπαλια.  Θα παιξω ομως ενα απλοχερο Χ2 Διπλη ευκαιρια με αποδοση 2,28.   Με ψηνει η ισοπαλια , ομως θεωρω οτι η Διπλη ευκαιρια δεν με χαλαει.  Στο τελος η Ρομα μας πηρε και μας σηκωσε.  Το 2-2 το εκανε 4-2.  g.m.t.
136.  Μπολονια - Φιορεντινα.  Κρινω οτι η ισοπαλια θα αφησει ικανοποιημενους απαντες.  1-1 Σκορ δειλα δειλα επανεμφανιζεται ο Σκορακιας.  Το Χ στο 3,10.  Εεεεε ρε Σκορακια μεγαλε.  Μας πληρωνεις αβερτα ρεεεεε !!!  1-1 τελικο [  ΤΑΜΕΙΟ ].
145.  Ιντερ - Ναπολι.  Αν και δεν ειναι να κοντραρουμε την Ιντερ εχουμε την υποχρεωση απεναντι στην Ναπολι που ειναι πατημενη με τσιτα τα γκαζια.    Χ με 3,20 αποδοση.   Χ/Χ Ημιχρονο Τελικο.
144.  Εσπανιολ - Ατλετικο Μαδριτης.  Απλα διπλο παιζω σε μια ομαδα που δειχνει να συνερχεται.
Η Εσπανιολ εχει εδραρα αλλα ;   Το σημειο 2 στο 2,60.   1-1. Δεν αξιζαμε το διπλο. 16 κορνερ κερδισε η Εσπανιολ που εχανε αβερτα γκολ με πολλα σουτ.  Στο 92'  το 1-1.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ γρηγορα γρηγορα καθως αυριο ειναι μια δυσκολη μερα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: