2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΤΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΣΗΜΕΡΑ..........................

Τελειωνει ο πρωτος στοιχηματικος μηνας του Γεναρη και μολις εχθες εγινε ενα συνεταιρικο κουπονι με τον Νικο τον CANTERAS οπου υπηρχαν επιτυχημενα σημεια , απορριφθηκαν σκουπιδια ομως και παλι μειναμε εκτος ταμειου.    Η ουσια ειναι οτι υπηρξε καλη συννενοηση και δεν ηθελε και πολυ να γινει χαμος.
Ο ΑΡΗΣ καλυτερος απο τον αντιπαλο του σε ολα τα στατιστικα στοιχεια του αγωνα με τον ΠΑΟΚ αντιπαλο , μονο που η στατιστικη δεν βαζει γκολ!   Ομορφες ενεργειες απο τα πλαγια της αμυνας του δικεφαλου αλλα οι σεντρες δεν ειχαν ποτε τελικο αποδεεκτη και ετσι ο χρονος κυλησε υπερ του φιλοξ/νου που εκανε ενα σουτ στο 32' και ειχε μια απ' ευθειας εκτελεση κορνερ του Γκαρσια για γκολ , ομως ο Σηφακης εδιωξε ατσαλα μεν ομως απεσωβησε το γκολ.
64% - 36% η κατοχη της μπαλας , πολλα λαθη εκατερωθεν αστοχη η αλλαγη του Ντ. Τσεζαρεκ.
Συν του γεγονοτος οτι ειχε εκτος τον Πριττα , Τσεσναουσκις Ρουις και πολεμουσε με τον Πορτιγια εναν παικτη που δεν ειναι η καταληλλη λυση ειδικα για ενα τετοιο παιχνιδι.
ΤΟ 0-0 κρινεται δικαιο αφου η ακαρπη υπεροχη εφερε αυτο το αποτελεσμα.    Εμφανες προβλημα στο γκολ για τον ΑΡΗ και στο τελος του αγωνα ο Φρανκισκο Χαβιτο ειπε το αντιο σε ολους παιρνοντας αμεσως το εισητηριο για Ισπανια και Πριμερα Ντιβιζιον οπου και θα αγωνιστει δανεικος στην Λα Κορουνια για 6 μηνες και ο ΑΡΗΣ θα παρει ενα ποσο της ταξεως των 150.000 Ευρω συν 250.000 το καλοκαιρι.    Καταμεστο το γηπεδο με κερκιδα για σεμιναριο κανοντας την νυχτα μεερα και τα χαρτακια να σκεπαζουν τον αγωνιστικο χωρο.    Ο κοσμος του ΑΡΗ;    Α-ΠΙ-ΘΑ-ΝΟΣ για μια ακομη φορα.
**********************************************
**********************************************
Στις 18.00 ο Λεβαδειακος υποδεχεται τον Παναιτωλικο και θελει την νικη για να πλησιασει τους τρεις πρωτους που κυνηγουν την ανοδο.  Δειχνει οτι η εδρα θα μιλησει , ωστοσο ειναι μια ευκαιρια για τον Παναιτωλικο να κρατησει τους διωκτες του μακρυα.  Ισοπαλια και 3,10.
============================
Στις 20.00 Εσκισεχιρ με Κονιασπορ.   Δινουμε εμφαση σε αλλη μια ισοπαλια με δυο ομαδες απο ενα γκολ.   Πιο δυνατη η εδρα αλλα μεχρι εκει!   Το Χ με αποδοση στο 3,35.
============================
Στις 21.15 η Αουγκσμπουργκ με την Μποχουμ και η εδρα θα δωσει το τριποντο.
============================
Στις 22.00 Σανταντερ με Βαλενθια και προβλεπουμε ισοπαλια καθως η Ρασινγκ θα προσπαθησει και
θα παρει το Χ.  Με γυμνο ματι;  διπλο.  Η στηλη παιζει Χ.
============================
Στις 21.45 η Φροζινονε αντιμετωπιζει την Αταλαντα που ξερει να νικα τετοιες ομαδες.  Η γηπεδουχος θα προσπαθησει αλλα θα χασει με 1-2 τον αγωνα!!!   Το διπλο στο 1,70.
Ο μηνας αλλαζει αυριο και νεες ελπιδες για ταμειο γερο μας καθιστουν πιο υπευθυνους ως προς τις επιλογες!
Καλο βραδυ και απο αυριο και παλι μαζι.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: