2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

427. Χ ΤΗΝ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ , ΔΙΠΛΟ ΤΟΝ Ο.Φ.Η ΚΑΙ Χ ΤΗΝ ΤΙΓΚΡΕ........................

427.  Ανταλιασπορ - Μπεσικτας.  Τι παραπανω απο μια ισοπαλια οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ;  Παντως η εδρα ειναι καλη για τη Μπεσικτας.  Ωστοσο;  Η Ανταλια ειναι επτα αγωνες χωρις νικη.  1-1 Σκορ.  Το Χ στο 3,20.
425.  Λεβαδειακος - ΟΦΗ.   Δεν τσιμπησαμε κιολας!  Θα παμε ομως με την μεγαλυτερη ομαδα που κυνηγαει πραγματικα. Δεν ειπαμε οτι δεν ειναι καλη η γηπεδουχος!  Λεμε ομως οτι ο ΟΦΗ μπορει το διπλο.  Το σημειο 2 δυσκολα δινει 3,80.
426.  Θρασυβουλος - Εθν. Αστερας.  1.  1,85.  Δεν φευγει το σημειο!
433.  Μαλαγα - Αλμερια.  2.  3,40.  Θα ρισκαρω στο σημειο 2.  Η ΜΑΛΑΓΑ ειναι στον πατο και τα δινει ολα για ολα!   Απουσιες βασικων για την γηπεδουχο.  Εκτος και ο στοπερ Σταντσγκααρντ.  Για την Αλμερια εχουμε επανοδο του εξτρεμ Κρουσατ και του δεξιου μπακ Μιτσελ.
435.  Ουρακαν - Αρσεναλ Σαραντι.  Καλο ειναι το Χ Ημιχρονο.   1,85 αποδοση.  Στην Ουρακαν επικρατει χαος.  Η ομαδα μοντελο πριν δυο; χρονια διαλυθηκε.  Εμεινε μονον ο τερματοφυλακς και οι αλλοι;  Στο 11880 για να μαθετε ποιοι ειναι.    Παντως το σημειο 2 δεν ειναι ξεκαθαρο.   Η Ουρακαν πεφτει οπως δειχνουν τα πραγματα.   Προιστορια μεταξυ των:  1-3-0.
436.  Τιγκρε - Νιουελς.  Χ.  3,25.  Προιστορια 5-8-6. 
==============================================
Ειδε λοιπον η Ευρωπη ολη τον μεγαλο ΠΑΟΚ μεσα στη Ρωσσια και τον επαιξε Ασσο με ενα καραβι λεφτα στον αγωνα με την Καβαλα.
Ειδε και την ομαδαρα την Μαντσεστερ Σιτι να περναει με 3-0 του ΑΡΗ για το Γιουροπα Λιγκ , αιντε αλλο ενα καραβι λεφτα στον Ασσο με την μικρη Φουλαμ.
Νααα και η Αρσεναλ.   1-2 Τελικο για το κυπελλακι τα περνουν και απο το LIVE και δεν αφηνουν τιποτε πασακα μου.    Γι' αυτο σας λεω.   Καθηστε σε αυτες τις αποδοσεις με τα 2-3 Ευρουλακια και χασαμε δεν πονεσαμε.    Εχει κοροιδα ενα σωρο.   Τετοια να βλεπουμε και να παραδειγματιζομαστε.
Αθλητισμος ειναι αυτο που κανουμε.  
Παμε λοιπον και σημερα να αθληθουμε κανονικα. 
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: