2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ..............................

Αυτη η επικεφαλιδα εχθες ηταν ολα τα λεφτα!   Για να ακριβολογουμε πανε ολα τα λεφτα!
Η θεωρια μας ηταν στο οτι ο ΑΡΗΣ επρεπε οπως και δηποτε να νικησει και να ειναι συνεχως σε επαφη με τις προνομιουχες θεσεις.   Ηταν ενα ντερμπι οπως τοσα αλλα τοπικα.    Δεν υπαρχει λογικη σε αυτα τα παιχνιδια.
Ο <<ΟΤΣΑΛΑΝ>> ΕΣΤΗΣΕ ΠΕΡΙΦΗΜΑ την ομαδα του , παρα μονον αιφνηδιαστηκε στα πρωτα λεπτα του αγωνα , ομως ειχε την τυχη με το μερος του.   Ειχε καλο κεντρο και καλη κυκλοφορια της μπαλλας.
Ο ΑΡΗΣ;   Τιποτε απολυτως.   Φλυαρος ως συνηθως βαλθηκε να τρελανει κοσμο (ξανα).
Ο στοχος λοιπον ηταν η πενταδα.   Κατ' οπως φαινεται ομως οχι των πλευ οφ αλλα των πλευ αουτ!
Λεγαμε πριν οτι ο Ηρακλης κινδυνευε.   Τωρα τι λεμε;   Αφοβα και απερισκεπτα οτι κινδυνευει ο ΑΡΗΣ!
Ο κοσμος;   Τι αλλο να κανει δηλαδη ο κοσμος;   Μονο υπομονη;   Στο κατω κατω υπομονη υπομονη παει ο γαιδαρος παει και το .........  Εκρηξη μεριδας οπαδων του σε ολους.   Δεν γλυτωσε κανεις.  Ουτε ο διπλανος μας.    Τι ηθελα να παω στον αγωνα;   Αυτο το δημοσιγραφιλικι το 'χω απο μικρος!
Και παλι μπραβο στον << ΟΤΣΑΛΑΝ>> ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ χτυπησε με την εισοδο του Γιακομπς δειχνοντας οτι θελει το ματς.  Και το πηρε κε Μηχαλιτσο.   Το ηθελε και το πηρε.   Οποιος το θελει περισσοτερο το παιρνει κε Μηχαλιτσο.   Παρτε και ' σεις κατι κε Μηχαλιτσο.  Παρτε τον μπουλο επιτελους!    Να μαθετε πρωτα την προπονητικη και μετα τα ξαναλεμε.
*********************************************
*********************************************
Στον νταλγκα μας τωρα.
--------------------------
Η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ κανει γαργαρες εκτος εδρας.   Νιωθει την ανασα της Αρσεναλ στο κυνηγι του πρωταθληματος.   Στο Ανφιλντ θα παει με επιθετικο πνευμα για να κρατησει τους επιθετικους της Λιβερπουλ πισω!   Ποσο ομως θα παιξει μπροστα;   Στα μετοπισθεν εχει προβλημα με τρεις (;) απουσιες.  Εκει θα χτυπησει η Λιβερπουλ.   Εγινε πλεον ξανα ομαδα.   Εσφιξε τις γραμμες της και λειτουργει.   Ασσος.  Στο 2,65.  Για τριτη συνεχομενη φορα;  -Ναι.   YES.  3-1.   Ο.Κ
--------------------------
Με 2.500 οπαδους στο πλευρο της η Τραμπζονσπορ θα ειναι ετοιμη για την νικη που θα την διατηρησει στην πρωτη θεση.  Η Μπεσικτας βαζει και δεχεται το γκολ με ανεση.  Ισοπαλια στο ματς αυτο.   Ελαφρα το γερνουμε στην φιλοξ/νη.   Ομως ο Σκορακιας το δινει 1-1 και θα το τιμησουμε το σκορ αυτο.  NO  1-2.   Το πηραμε στο Γκολ - Γκολ.
--------------------------
Σε ενα γηπεδο 16.000 θεσεων ολο κι' ολο αλλα με 630 χ.λ.μ αποσταση η Μπορντο παει νικαει και φευγει.   Σκορ;   1-2!  Το διπλο με αποδοση στο 2,45.  YES.  1-3     Ο.Κ.
--------------------------
339.  Στο Βελοντρομ χωρητικοτητας 60.000 θεατων και 1.000 χ.λ.μ αποσταση η Λιλικα θα παει να παρει το αιμα της πισω.   Στον πρωτο γυρο εχασε με 1-3!   Τωρα αν και δυσκολο γηπεδο για την Λιλικα θα παρει το διπλο με αποδοση στο 3,20.   Ο Σκορακιας λεει 1-3.     Χμμμμ!  1-2 στο 91'.  Μπραβο Λιλικα.  Το διπλο στο 3,20.  Δυσκολη αποδραση.  Ουφ.   Ο.Κ.
--------------------------
331.  Στο  << εξοχικο>>  της η Σεβιλλη στο Σαν Μαμες οπου τα τελευταια χρονια περναει με διαρκειας.  Το διπλο στο 2,55.  Καλη εδρα η Μπιλμπο κε Καντερας!   Ομως η φορμα της εχει << τρυπες>>.  ΝΟ.
--------------------------
Παιζουμε την ισοπαλια της Γουλβς με την Τοτεναμ.  Η αληθεια ειναι οτι καλοβλεπαμε τον Ασσο ομως δευτερο συνεχομενο;   1-1 και εδω ο Σκορακιας και μαλιστα απο 1-0.  Το Χ στο 3,20.    YES.  Ο.Κ.
--------------------------
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.  Δεν εκφερω γνωμη.  Ολα ειναι πιθανα.   ΑΝ ομως επαιζα θα διαλεγα το OVER στο 2,10!!!   Κατι μου λεει οτι θα ανοιξει η κανουλα.   YES.  Ο.Κ.
=================
Μεγα λαθος η επικεφαλιδα που μειωσε το πρεστιζ της στηλης.   Χτυπημα δυνατο που εριξε το ηθικο.
Ο παικτης ομως δε << μασαει >> απο αυτα και προχωραει.   Καθε μερα μια καινουρια ελπιδα.
Τωρα φευγουμε για τα χωρια μας.   Αυριανες επιλογες θα κανουν τα μελη της στηλης μεσω TSAT η με κανονικη αναρτηση.
Καλη αποδραση απο τα καθημερινα.   Περιμενοντας τις αυριανες λαγανες με τους Αετους μας ετοιμους.    Το μονο σιγουρο ειναι οτι στο ΟΑΚΑ οι Αετοι θα πεταξουν σημερα!   Το ποιος θα παει πιο ψηλα θα το δουμε.  Φαινεται αυτο αλλωστε!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.....................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: