2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙΑ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ!!!!!!!!

Στο ειδικο στοιχημα της Γαλατα με την Φενερ ολα πηγαν μια χαρα και χαρηκαμε και εμεις.  Ο Σκορακιας ηταν υπερβολικος στο ματς αυτο ομως απτοητος προχωρα.  Αλλωστε ειναι αναγκασμενος αφου εχει πολλους FAN που τον ακολουθουν και μαλιστα πιστα!
Σαν σημεια βγηκαν και τα τρια τα προτεινομενα.
Συνεχιζουμε για νεες επιτυχιες.   Σημερα βεβαια τα παιχνιδια ειναι και δυσκολα και πονηρα.
Παμε να ξεχωρισουμε καποια μακρυα απο του βοσκου το κοπαδι και να τα παρουμε μαζι μας.    Ας δουμε κανενα χοντρο και στρουμπουλουτσικο που να βγαζει κοψιδια καλα!
...................................................
246.  Κροτονε - Σιενα.  Χ.  2,80.  Ο καθενας θελει νικη για διαφορετικους λογους.  Στον νηστικο να παρει εως το Χ.    Ο Κροτονας  να προσπαθησει για να ερθουν τα σπαθια.  ΝΟ  1-2.
252.  Φροζινονε - Τορινο.     Οχι.  Μεχρι το τελος θα περιμενω το 2-1 της γηπεδουχου.   Θα παω με το σημειο 1 και 2,85 αποδοση.   YES.
256.  Αννοβερο - Χοφενχαιμ.  Ολες οι ενδειξεις μας δειχνουν νικη του γηπεδουχου   YES.  2-0. και μαλιστα με σκορ 2-1 απο τον σκορακια.     (2-5 και 0-1 η προιστορια ειναι υπερ των φιλοξ/νων).
267.  Κρυσταλ Παλας - Ντερμπι.  Εδω παταω στο σημειο 2 ξεροντας οτι θα εκτεθω.  Ο Ασσος φαινεται.   Ομως;   Η Ντερμπι εδω ουτε καν γκολ πετυχε.  Ομως;   Σημειο που αν δεν βγει μας βγαζει απο την πενταδα.  Ομως;   Εχει τοοοοοοσα αλλα.  Ομως;   Το σημειο 2 με αποδοση στο 2,75.  Απο 0-1 σε 1-1 και απο 1-2 στο 88' εγινε το 2-2 με πεναλτυ.
287.  Ακρινγκτον - Πορτ Βειλ.  Την ισοπαλια θα κυνηγησουμε στο ματς αυτο!  Ο Σκορακιας παντως το δινει στο 2-1.   Εμεις το σημειο που επιλεγουμε ειναι το Χ με αποδοση στο 3,25.  ΟΧΙ.  3-0.
================================

338.  Κυνηγωντας το διπλο της Καισερι βλεπω οτι το Χ ειναι στο 3,35.   Αυτο με (μου) δινει απο μονο του το 2/1 Ημιχρονο Τελικο   Αστο εδω ρεεεε.  2/1 ΒΓΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ. η το Χ/1.   Καλο ειναι το Χ/1.   Η Μμεσικτας θελει να ξεμπουκωσει.  Εχει καποια σημαδια που την δινει ελπιδες για κατι καλυτερο απο αυτο που μας δειχνει εως τωρα.  Χ/1 σε Ειδικο στοιχημα.
263.  Μαν Γιου με Μπολτον.  Πολυ Κρεοπολη να 'σαι ετοιμος!!!   Μαλλον ψηνονται τα ψητα!

Ας μην κανουμε αλλες επιλογες σημερα.  Χαλαρα απο εμας και αυριο μερα ειναι.
Οτι μπορουμε κανουμε.  Αυτο το κρινετε εσεις.
Καλημερα αν και στη Θεσσαλονικη ειναι χαλια ο καιρος απο τοτε που αποκλειστηκε ο ΠΑΟΚ.
Τυχαιο ;  Δε νομιζω!!!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..............................
Υ.Γ.  Θα παρακαλουσα παρα πολυ να σηκωθειτε και να φυγετε οσοι δεν ασχολειστε με το προιον!
Ειδικα απο κατι τυπους που ανωνυμα προσπαθουν να πουνε οτιδηποτε αλλο εκτος απο στοιχημα.
Για το τι θα πω εγω η οι συνεργατες μου εδω δεν θα κρινει κανενας απολυτως.
Τα σχολια θα πρεπει να ειναι βασισμενα με το στοιχημα και η δυνατον να βοηθατε με παρεμβασεις και προτασεις.   Για εμας εδω στον συγκεκριμενο χωρο ο ΠΑΟΚ ειναι ενα προιον.  Αλλες φορες το αγοραζουμε και αλλες φορες οχι.  Οπως τοσες αλλες ομαδες.      Αυτο ειναι το στοιχημα.
Αλε λοιπον και ξανα μην μπεις στον κοπο να διαβασεις καν. 
*********************************

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.