2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΜΕ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ .............

300.  Βαγιεκανο - Μπετις.      Πεπεισμενοι οτι θα σημειωσουν απο ενα γκολ ειμαστε.  Οτι η Μπετις θα προσπαθησει να παρει την νικη επισης.   Ομως καπου εκει θα αρκεστει στο Χ.  Το Χ με αποδοση στο 3,00 ειναι καλο σαν επιλογη.     Εχασε και η Θελτα οποτε ολα καλα!  Οχι.  1-0.
295.  Τιγκρε - Γοδοι Κρουζ.    Καλη εκτος εδρας σχετικα η Γοδοι Κρουζ και μουδιασμενη η Τιγκρε.  Εκει που σου δινει την εντυπωση οτι στρωνει πεφτει επιπεδο.      Την ισοπαλια θα κυνηγησουμε εδω καθως   δυο φορες νικησαν οι γηπεδουχοι με το ιδιο σκορ 2-0.   Ενα κλικ κατω ομως μας δινει το δικαιωμα για το Χ με αποδοση στο 3,20.
285.  Κροτονε - Εμπολι.    Απο τις λιγες φορες που θελω να σωσω ομαδα καθως θεωρω πιο μαχητικη την Κροτονε εν αντιθεσει με τις υπολοιπες που κινδυνευουν για φουντο.  Ειναι και το γεγονος οτι εχει ελλειψεις η Εμπολι με τους Κ 20 (5-6) ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.    Η αποδοση στο σημειο 1 ειναι 2,05 και θα το παρω.
================================================
================================================
Στο 94' η Εθνικη μας νικησε μεσα στο νησι της Μεσογειου την Μαλτα.  Ο Τοροσιδης μας εδωσε ελπιδες για καλη συνεχεια και συναμα πρωτια στον ομιλο μας. 
Θα ειναι πολυ δυσκολα απο 'δω και περα.     Αν οντως θελουμε διακριση πρεπει να δουλεψουμε στην επιθεση.    Εδω υστερουμε.   Βεβαια κλεφτικο παιχνιδι κανουμε παντα και οταν πρεπει να ξεκλειδωσουμε κλειστες αμυνες εχουμε προβλημα τεραστιο.     Παρ' ολα αυτα η αμυνα εδειξε οτι εχει προβλημα.    Στηριζουμε ακομη σαν σελιδα το 0-1 γκολ οσον αφορα το στοιχημα.     Θελουμε ομως και απαιτουμε προκριση και πρωτια οπως προαναφεραμε.  
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: