2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ - ΡΩΣΙΑ ΣΤΙΣ 21.30 ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ.

Ενα παιχνιδι δυο ομαδων που θαρρεις παιζουν  το ιδιο ποδοσφαιρο.   Θα με (μου) πεις ... τωρα πλακα με κανεις;   Σαλονικιωτικο!!!
  Εδω γκοτζαμ Ρωσια ειναι!    Ποια Ρωσια ρε μεγαλε.   Ελλας ολε ολε!   Φιλικο ξε-φιλικο ο κυρ Σαντος θα σφιξει και αντε να βαλουν γκολ αυτοι οι Ρωσοι.   Αλλους τρεις παραπανω να βαλουν δεν θα μπορεσουν.    Εμεις;   Ενα γκολ το 'χουμε θαρρω.   Θα παιξω το σημειο 1 με αποδοση 2,45 και 1-0 σκορ.  Ασχημο ξεκινημα.  Στο 2' 0-1.
Αφαντος ο σκορακιας νομιζε οτι τον δωσαμε αδεια λογω των δυο ημερων απραξιας της στηλης.  Ουουουφ!!!
Πολωνια - Ιταλια.   Με δεδομενο οτι εχει να χασει 15 παιχνιδια εκτος η Ιταλια και με γενικη εικονα καλη θα παρω την ισοιπαλια.  Το Χ με αποδοση στο 3,00.
Ελλαδα U21 - Γερμανια U21.  Εδω θελω πολλα γκολ.  Ξερετε με ποιους παιζουμε;   Κι' ας ειναι καλυτεροι.   Με Γερμαναραδες παιζουμε.   Ας τους δειξουν τα παιδια μας τι αξιζουμε και 'μεις σαν Ελληνες.   Το εχουν παραμαμησει οι φουστηδες οι Γερμανοι.  Βεβαια μπαλα θα παιξουν τα παιδια , ομως θελω να φανταζονται οτι εχουν την Μερχελ τερματοφυλακα.  Παρε να 'χεις κυρα μου.   Παρε απο τον τσολια και να τα 'χεις ενθυμιο.   Αντε Ελληνακια.   Θελω να παιξω 4-6 γκολ.     Το σημειο ομως περαν της πλακας θα βγει Χ και θα παιξω 3-3 σκορ.   Στο 87' εγινε το 3-4.  Αχ ρε Ελληνακια κριμα που δεν μπορεσατε να κρατησετε το 3-3 που παιζαμε!!!   ΚΡΙΜΑ.  4-4 στις καθυστερησεις.  Θα τα πουμε σε αλλη αναρτηση για το 4-4.  4-5 ΤΕΛΙΚΟ.  Ουστ. Γκολ στο γκολ χασαμε και το σημειο. γ,μ,τ.

Εσθονια - Ιρλανδια.   Η Εσθονια παιζει καλα αυτα τα ματς.  Μονο στα φιλικα δεν δινει βαρος και τα αφηνει , προφανως κανοντας διαφορα σχηματα.   Μ' αρεσει η Εσθονια και θελω να πιστευω οτι θα τα δωσει ολα απεναντι στην Ιρλανδια που θα ριξει το βαρος στην αμυνα της.  Θεωρω οτι η Ιρλανδια θα εχει το προβλημα στην συναντηση αυτη και τελικα θα θελησει να παρει το Χ.   Η στηλη θα παιξει το σημειο 1 με αποδοση 3,00.
Με κωδικους.
==============
==============
Μπες με ενα κλικ στην UNIBET απο την σελιδα μας και κερδισε με την εγγραφη σου το BONUS.   Μην το χασεις.   Μετα;   Ολα ειναι ευκολα.   Παιζεις και LIVE το παιχνιδι -α  που γουσταρεις. 
Τωρα ειναι η ωρα σου παικταρα μου.    Μεγαλο BONUS σε μεγαλους παικτες.   Παμε - παμεεεε!!!
139.  1.  2,45.
140.  Χ.  3,00.
134.  Χ.  3,00.
141.  1.  3,00.
****************
****************
Μετα απο δυο ημερες επανερχομαστε σιγα σιγα στον νταλγκα μας.
Δεν εχει και πολλες επιλογες αυτο το τριημερο , ωστοσο εμεις ειμαστε αγωνιστες και σαν αγωνιστες θα τα δωσουμε ολα.
Χαιρετιζω τους φιλους της στηλης.   Καλη βραδια με επιτυχιες και χαμογελα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: