2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΣΚΕΨΗ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.

Καλησπερα φιλοι της σελιδας μας.
Απο σημερα στηριζουμε ανοικτα την UNIBET που μας εχει πεισει εδω και καιρο οτι πραγματικα νιαζεται για τον παικτη και θελει να του δινει προσπαθειες μεσω μπονους για να μπορεσει να κανει ταμεια.
Απο την στιγμη που θα γινει η εγγραφη  (με ενα κλικ) ξεκιναει ο αγωνας !    Το δικο σου στοιχημα οποια ωρα και αν θελεις και σε οποιο λεπτο της αναμετρησης που εχεις η θελεις να επιλεξεις.
Ηθελα να πω δυο πραγματακια για την UNIBET.  Τα υπολοιπα θα τα δειτε μπαινοντας με ενα κλικ στον μαγευτικο κοσμο της UNIBET.
Σημερα εχει μεινει το ματι μου στον αγωνα του Ολλανδικου πρωταθληματος αναμεσα στην Φενλο και την Εξελσιορ.   Θα παρω την τελευταια να νικησει την προτελευταια.   Γνωριζουμε οτι η νικη του φιλοξ/νου δινει 4,10.   Σε 11 παιχνιδια η Φενλο εχει νικησει μια μολις φορα!   Η Εξελσιορ επισης μια φορα.   Το σημειο 2 λοιπον στο 4,10 αποδοση.     Ο Σκορακιας δινει 2-2 στον κωδικο 205.
200.  Καρσλουη - Ινγκολσταντ.    Νικη και μονον νικη παρ' ολο που περυσι εχασε με 1-4 απο τους φιλοξ/νους θελει η Καρσλουη.    Νικη θελουν και οι οπαδοι της αλλα και εμεις να παρουμε το σημειο 1 με αποδοση 1,90.  Ποσο θα περιμενουμε να ξεκολληστην UNIBET σει απο αυτες τις θεσεις αλλωστε;   Δεν νομιζετε οτι ειναι η ωρα;
201.  Μπραουνσβαιγκ - Ουνιον Βερολινου.   Το σημειο που ζηταμε ειναι το Χ καθως μπορει να το παρει η φιλοξ/νη.  Χ με 3,20 την αποδοση.
========================================
========================================
Στο live οσοι ασχοληθειτε.    UNIBET .
Παιζουμε την Ολ Μποις με την Ιντεπεντιεντε ισοπαλια.   Το Χ τωρα ειναι στο 2,60.  Στο 22' το σκορ ειναι 1-1.   YES.
Η Ολιμπο με την Σαν Λορεντζο στην ισοπαλια με το Χ στην UNIBET.
Η πρωτη διαδα στην  UNIBET βγηκε αμεσως.
Οσοι τιμησατε τα δυο αυτα σημεια πλερουαααααα!!!   1ο  ΤΑΜΕΙΟ UNIBET. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: