2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ.

370.  Μπουγιουκσεχιρ - Μπουρσασπορ.  Η ισοπαλια βγαινει στο παιχνιδι αυτο.  Η Μπουρσα μπορει να παρει το Χ ακομη και να ειναι πισω στο σκορ.  1/Χ.  Ημιχρονο Τελικο.   Το Χ στο 3,20.
371.  Τζενοα - Ιντερ.  Ισοπαλο το παιχνιδι με 1-1 ο σκορακιας.  Δεν χανει εδω η Ιντερ.  Ειναι απο τα γηπεδα που ξερει να περναει.  Βρισκει και την Τζενοα σε κακη φορμα , οποτε (να..καπου εδω κανουμε λαθακια) θα παρει την ισοπαλια.   Εδω θελω να πω οτι η σκεψη μου παει και στο 2πλο ομως η πληρη αναλυση με βγαζει ισοπαλια.    Μου λεει ο σκορακιας.   Αφου δεν χανει εδω η Ιντερ βαλτην να νικησει λοιπον!!!  Αυτο που με κανει να δισταζω ειναι οτι η εδρα αυτη δεχθηκε 3 γκολ σε 4 αγωνες.   Χ λοιπον και 3,10 αποδοση.  ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ.
384.  Αταλαντα - Καλιαρι.  Ενω η προιστορια βγαζει over στο ματς αυτο δεν θα δουμε πολλα γκολ.  Το 0-1 γκολ παιζουμε και την αποδοση με την ψυχη στο στομα στην εδρα.  Το σημειο 1 με 1,90 αποδοση και το 0-1 γκολ στο 2,60.   Το 0-1 γκολ θα παιξει η στηλη.  Η προιστορια λεει 16-5-3.
385.  Κιεβο - Φιορεντινα.  Θα ξεκινησω απο την Φιορεντινα.  Ομαδα που δεν ανεβαζει στροφες και την περιμενεις παικτη μου να ανεβασει τεμπο.   Μην κανει ομως αναποδα την προπελα και παρει την κατιουσα;    Ειδικα εδω μεσα.   Να θυμαστε οτι η Κιεβο αιφνηδιαζεται οταν παιζει με ομαδες αντεπιθεσεων.   Και η Φιορεντινα δεν εχει αυτο το στυλ.   Ετσι βγαζουμε το 2πλο απο την αναμετρηση.  Θεωρουμε δε οτι η Κιεβο θα δωσει οτι καλυτερο για το τριποντο.   Η προιστορια λεει 1-1-5 τα τελευταια ετη.   Αμυνα γερη η Φιορεντινα.  Εχετε την Κιεβο ικανη να πετυχει γκολ;  Ο Σκορακιας την εχει.  1-0 σκορ.   Το σημειο μας ειναι 1 με αποδοση 2,40.
395.  Ρεντινγκ - Μπερμιγχαμ.  Οπως και να παιξεις με την γηπεδουχο , ξερει να ανταποκρινεται (αμυντικα) και να παιρνει αποτελεσμα.   Η φιλοξ/νη ομαδα τρεχει φορμα 14 βαθμων σε 6 αγωνες και χτυπαει τα ματς.   Θα παει να περασει νικηφορα απο εδω.  Ομως ειπαμε ε;  Ρεντινγκ της ισοπαλιας.  Το Χ με αποδοση στο 3,20. OXI.  1-0.
=========================
=========================
ΩΡΑ  15.20.


Η  ΤΡΙΑΔΑ  ΤΗΣ  UNIBET. 
404.  Σαραγοσα.  1.  1,95.  2-2. NO.
438.  Στανταρ Λιεγης.  Χ.  3,20.  2-1.
413.  Οσερ.  1.  2,25.   2-0.   
Κανε τωρα εγγραφη στην UNIBET μεσα απο την σελιδα μας με ενα κλικ και παρε τα μπονους που αυτο το διαστημα ειναι μεγαλυτερα!
Παιξε LIVE τους αγωνες που προτεινω και κανε ακομη το δικο σου πιστευτο δελτιο για να παρεις τα Ευρω που ονειρευεσαι.   Μην καθεσαι.  Οι αγωνες ξεκινουν.
Κλικ εγγραφη στην UNIBET και οι αγωνες σε περιμενουν.
**********************************
**********************************
Ο Παναθηναικος με την ΑΕΚ ΣΤΟ 1,60;  Ναι ετσι οπως ειναι οι πρασινοι.  Ομως παιζουν με την ΑΕΚ.
Η πιεση θα ειναι μεγαλη και δεν θα κρατησει η ΑΕΚ πισω.  Ο Σκορακιας λεει 2-1 για τον γηπεδουχο που θα εχει 45.000 κοσμο μαζι του και τις καμηλες παρκαρισμενες απο εξω.  3-2.
---------------------------------------------
Καλο υπολοιπο να εχετε και απο αυριο στον αγωνα και παλι.   Στον δικο μας αγωνα γιατι αν λετε για το μεροκαματο , αυτο πηγε υπερ πιστεως και παρτιδος.   Ολο φοροι φοροι και να μην ξερεις αν πιανουν τοπο τα λεφτα που τους δινουμε!!!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ...............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: