2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ........................

Χαρες και πανηγυρια οι πολιτικοι οι πολιτες ολοι μαζι καθως λεει επεσε η κυβερνηση οποτε παμε σε εκλογες και θα 'ρθει ο σωτηρας του κρατους να φερει την ευημερια στην χωρα .....και ....και ....και.
Λενε...ο ομπαμα εφερε νεο πρωθυπουργο την ωρα που συζητουν στην Ευρωπη να μας γυρισουν στην δραχμη , την ωρα που μας φερνουν νεους φορους.    Ειναι κατανοητο αφου ..... μαζι τα φαγαμε!!!
Τι θα κανουν οι τραπεζες τοσες κατασχεσεις ρε παιδια;   Χαμος.   Τοσα εχουν κατασχεσει και δεν ξερουν τι να τα κανουν.      Να ενα σχεδιο εν τη εξελιξει.    Αγοραζονται οι τραπεζες μας και αμεσως πωλουνται οι κατασχεσεις σε Ευρωπαιους που βλεπουν απο φωτογραφια τι εχουν αγορασει.  Τι λετε;   Ηρθε η ωρα.
Το σχεδιο καλα κρατει.    Πως θα ανταγωνιστεις τους Κινεζους;    Τα παμφθηνα χερια;   Μονον ισοπεδονωντας τα παντα.   Μονον ετσι.   500 ΕΥΡΩ το μηνα.   Σιγα σιγα σε ολη την Ευρωπη.   Τωρα στην Ιταλια κ.λ.π.     Ακομη κι' ετσι ομως αυτοι ετοιμαζουν ρομποτ που να δουλευει και να παραγει (εργατη) οποτε ουτε θα κανει απεργια ουτε θα αυτοκτονει , ουτε τιποτε!
Σαν εθνος τελειωσαμε!   Ποιοι νεοι;    Φευγουν εξω ολοι.    Οσοι μεινουν;   Απλα θα γερασουν χωρις να κανουν απολυτως τιποτε στη ζωη τους.    Οι επιστημονες μας;   Δρομο ολοι.    Οπου φυγει φυγει.
Τα νεα μετρα ειναι σκληρα.   Η ζωη θα ειναι μαρτυριο.    Ποιος θα βγαζει το μηνα με αυτα τα λεφτα;   ΚΑ-ΝΕΙΣ.   
Ποιος ξερει ποσα χρονια θα πληρωνουμε να εξωφλησουμε σαν χωρα , ομως και σαν πολιτες προς τριτους.       Με ολα αυτα να μας απασχολουν λοιπον εχουμε και επιβαλλεται να εχουμε την ορεξη και την δυναμη να ψαχνουμε σημεια που θα μας δωσουν ανασες οικονομικου οφελους.
Ηταν ενα σχολιο -τοποθετηση -σκεψη που επρεπε να πω.    Τωρα για το αν πρεπει να παμε σε εκλογες η θα παρει την εξουσια ο πρασινος ο μπλε η ο κοκκινος , καλυτερα να πονταρω για το ποιος θα παρει το πρωταθλημα στην Ελλαδα εφετος που εχει και καποιο ενδιαφερον.    Με αυτον τον Παναθηναικο καβαλα στις καμηλες υπαρχει ενδιαφερον πραγματι.   
Λιγο το 'χεις εξαλου που στην αρχη της κουρσας παραμενει πρωτος με σταθερη αποδοση;    Και ενω τον ειχαν ξεγραμμενο;
*****************************
*****************************
450.  Μπαρι - Βερονα.   Αυτες οι ομαδες εχουν τροπο παιχνιδιου αναλογα με την σημασια καθε παιχνιδιου τους.   Παιζουν πραγματι καλο ποδοσφαιρο και εχουν την δυνατοτητα να παιξουν και την κοντρα και συμμαζεμενα (κεντρο).   Επειδη λοιπον εναλασουν το παιχνιδι τους θεωρω οτι οποιος βαλει γκολ θα βαλει μετα και ο αλλος.   Ξετυλιγω την σκεψη.   Θελω να πιστευω οτι στο INTERNET θα βγει 2-2 αυτη η αναμετρηση!   Ενα κλικ επανω η Βερονα κατ' εμας ομως δεν ειναι ικανο να παρει το ματς.    Το Χ με αποδοση στο 2,90.
453.  Λανς - Σενταν.  Το σημειο που επιλεγουμε ειναι το 2 με αποδοση στο 2,90.   Με Χ/2 Ημιχρονο Τελικο ο Ημιχρονοπουλος Τελικιδης.  Ο Σκορακιας δινει 1-2.
454.  Σεντ Τζονσον - Αμπερντιν.  Τα εντυπα δινουν Χ2 ενω με το ματι βγαινει 1σος.  Παντως η Αμπερντιν θα εχει προβλημα στα χαφ.   Η διαισθηση και μονον με παει στην ισοπαλια απο πλευρας Αμπερντιν στο τελος!    Το σημειο Χ με αποδοση στο 3,00.  Ο Σκορακιας ομως ωμα λεει.... 1-0.
457.  Αρσεναλ Σαραντι - Σαν Μαρτιν.  Δυσκολο ματς ομως εχουμε ικανοτερη την Αρσεναλ Σαραντι , οποτε παμε στο σημειο 1 με αποδοση στο 1,90.  Ο Σκορακιας στο 1-0.
455.  Μουρθια - Λα Κορουνια.  Η προιστορια λεει....15-4-3.  Κι' ας παιζουν ανα τρια τεσσερα χρονια μια φορα τα τελευταια χρονια.   Ηρθε η ωρα με τον τροπο που εχει η Λα Κορουνια να παρει κατι καλο;   Βρηκε την ωρα θα με (μου) πειτε ε;   Χτυπαει φορμα η γηπεδουχος 3-3-0 με γκολς 10-5.  Εχει να χασει 8 παιχνιδια !!!  Η Λα κορουνια ειναι με φορμα 3-1-2 και γκολς 12-8 εναν βαθμο απο πανω της στην βαθμολογια επι συνολου 11 αγωνων.   Εχει 19 βαθμους.   Φευγουμε απο το σημειο Χ καθως οι λεπτομερειες βγαζουν 2πλο!!!   Ο Ημιχρονοπουλος Τελικιδης δινει 1/2 Ημιχρ. Τελικο.   Ο Σκορακιας 1-2 σκορ και εμεις το σημειο 2 με αποδοση στο 2,60.
ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ UNIBET ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ (150%) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ.
Τελειωσαμε και για σημερα ενω απο αυριο θα εχουμε νεο κουπονι για μελετη και κατοπιν την προταση.
Με την τηλεοραση ανοικτη και απο Αυτιαδες μεχρι Στραβελακηδες να μας εχουν κανει ενα κεφαλι σκετο δικαστηριο , σας αφηνουμε για σημερα.
Τα εκτακτα δελτια δινουν και παιρνουν.    Η προσοχη ειναι αν ο Σαμαρας κυβερνησει η αν τα μαγαζια κλεινουν το ενα μετα το αλλο χωρις σταματημο;   Δεν συνεχιζουμε την αναλυση στα πολιτικα δρωμενα (δεν δινουν ποσοστα για πονταρισμα) καθως δεν εχουμε κερδος.  
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: