2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΥΡΩ ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΑ.

Λενε και λενε οι Γερμανοι!
Ε! μα πια!  Κουραστικοι γινατε μωρε.
Βρε 'σεις , αν σας παρατησουμε εχουμε τη δυναμη να περασουμε καλυτερα απο οτι θα μας εχετε επιβαλλει εσεις , δηλ. τα τρισχειροτερα!
Ας τυπωσουμε (εχουμε ηδη τυπωμενα) ξανα μανα την δραχμη και ας την βαλουμε σε πληρη ενεργεια.
Αι σιχτιρ δηλαδη.   Αμαν πια!
Διωχτε τους ολους που θελουν να τα βρουνε ολα στην ξεφτυλα και μετα να ερθουν ωσαν επενδυτες να μας παιρνουν την ηλιακη ενεργεια και με τροπο να τον παιρνουν στην χωρα τους.
Αλλοι να μας παρουν το φυσικο αεριο , αλλοι τα πετρελαια μας!!!
Καλα μας ελεγαν οτι δεν ξυπνησαμε ακομη!   Ησυχια ελεγαν στην αρχη.....  Ο Ελληνας κοιμαται.
- Ναι κοιμαται και με τα τσαρουχια κιολας!!!
*****************************
*****************************
310.  Βραζιλια - Αιγυπτος.  Ενα φιλικο στις γειτονιες της Αιγυπτου.   Στο Καταρ ενα κραμα παικτων της Βραζιλιας , μεταξυ των οποιων και καποιοι που πραγματικα θελουν να αρπαξουν την ευκαιρια και να παιξουν μονιμα στην Εθνικη της χωρας τους.     Ομως οι περισσοτεροι ξερουν οτι θα παιξουν σημερα επειδη το πρωταθλημα τους ειναι στο τελευταιο σταδιο (λιγες ακομη αγωνες) και κατω απο αυτες τις προυποθεσεις , σιγα μην τα δωσουν και ολα!     Προσπαθω να βρω ενα σκορ που να καλυπτει αυτα τα οποια ειπα και βρισκω οτι το 2-2 με καλυπτει  αφανταστα!   Οι Αιγυπτιοι θα παιξουν να αποδειξουν κατι σε αυτο το φιλικο προετοιμασιας.   Οι Βραζιλιανοι τι;   Οτι ειναι καλυτεροι των αντιπαλων τους;   Δε νομιζω Τακη!!!     2-0. Τελικο.
Το Χ με αποδοση 4,00 !
312.  Ολλανδια - Σκωτια.  Τα UNDER 21 θελουν να δειξουνοτι ειναι τα ανερχομενα αστερια , η μαλλον οτι ειναι τα ανερχομενα αστερια , η καλυτερα οτι ειναι ηδη αστερια!   Αυτο μονον στην Ελλαδα συμβαινει , δηλ. να παιζεις 20 χρονων και να λενε απ' εξω οτι καποτε αυτος θα γινει μεγαλος παικτης.   Μηπως ενοειτε εσεις που λετε αυτα τα λογια , μεγαλος ηλικιακα;   Το ξερουμε αυτο.  Οταν περασουν τα χρονια θα γινει μεγαλος.    Οι Σκωτσεζοι εχουμε την αισθηση οτι θα παιξουν καλη μπαλιτσα.   Γιατι οχι το Χ Ημιχρονου και το Χ Τελικου;   Οι Ολλανδοι ειναι σιγουρα το φαβορι.   Ομως;    1-2 Τελικο.  Το Ημιχρονο 1-1.
316.   Γαλλια - Σλοβακια.  Εικοσαχρονων συνεχεια και τα Σλοβακια που τρεχουν με μυαλο , λεμε μηπως και βραχυκυκλωσουν τους Γαλλους που ειναι αντερατοι.  (Τι ειναι λεει;)  Του UNDER ρε παιδι μου.   Εκει ειναι που θελω να παρω το Χ με 3,65.    2-0 Τελικο.  (..και under).
Αυτα που ζηταω ξερω οτι ειναι ακατορθωτα , ομως παιζω για να περασει η ημερα μου και μονον.
314.  Θελω να δω την Ισπανια με την Ελβετια καθως τα Ελβετακια μου ειναι ικανα (μεχρι ενα σημειο βεβαια) να κρατησουν τον ταυρο απο τα κερατα.   Το λεω αυτο γιατι εκτος εδρας δεν τα δινουν ολα και πανε για το Χ εν αντιθεσει με την εδρα τους που παραλυουν τον καθε αντιπαλο τους.  Με 1/Χ Ημιχρονο Τελικο θελω να ασχοληθω στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ενω σαν σκορ διαλεγω το 1-0 Ημιχρονο και 1-1 Τελικο.  3-0 Τελικο. 
Παρακολουθουμε τωρα το Β' Ημιχρονο της Εθνικης μας Ελλαδας κατω των 21.    2-0 ΣΚΟΡ λεει ο σκορακιας.   Μπαινουμε στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ για τα πρωτα σκαγια.
Η UNIBET ειναι αυτη που μας εμπνεει την χρονικη στιγμη με το 150% μπονους που διαθετει αν γραφτεις παικταρα μου με ενα κλικ και αποκτησεις το μπονους που σε παρεχει.    Μετα;    Φτιαχνεις το δικο σου δελτιο και κανεις βουτια στα ευρω!
Καλο απογευμα....................

Δεν υπάρχουν σχόλια: