2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ!!!

Τα χθεσινα ηταν δυστυχως κλουβια για εμας.    Δεν ημασταν καθολου καλοι και χασαμε σχετικα ευκολα.
Η ολη εργασια πηγε στο βροντο.
138.  Αμερικα Μιν. - Μποταφογκο.  Να παει για τριτη συνεχομενη νικη σωτηριας η γηπεδουχος;  Κι' απο την αλλη;  Να συνεχισει τις κακες εμφανισεις η φιλοξ/νη;  Ο Ημιχρονοπουλος Τελικιδης προτεινει 1/2 Ημιχρονο Τελικο.   Το σημειο 2 με αποδοση 2,00.   Με 2-0 Ημιχρονο και στο Β' με 10 παικτες οι γηπεδουχοι.  Τραγικοι οι της Μποταφογκο εχαναν γκολ συνεχως!   2-1 Τελικο.
139.  Ατλετ. Παραναενσε - Σαο Παολο.  Το Χ ειναι λουκουμι καθως το 3,20 ειναι πολυ καλο.   1-0 κολλησε και τελειωσε το ματς!
---------------------------------------------
Ιντερνασιναλ - Μπαια.  Θα ιδρωσει πολυ αν θελει να νικησει την Μπαια η γηπεδουχος.  Ο Σκορακιας επανερχεται μετα απο καιρο.  Το βλεπει 1-2 σκορ!     1-0 Τελικο.
---------------------------------------------
142.  Αβαι - Κρουζειρο.  Υπαρχουν ακομη ελπιδες για την Αβαι , την ομαδα που ειναι αρκετα συνεπης στο 2-2 , η την ομαδα που χυνεται στα ματς , πετυχαινει γκολ πολλες φορες πρωτη ακομη και δυο , ενω στη συνεχεια δεν ξερει (μπορει) να διαχειριστει την διαπρογραφομενη νικη της.   Με την Κρουζειρο θα τα δωσει ολα και πρεπει να μπει χωρις αγχος ουτως ωστε να ανοιξει το σκορ.  Παρ' ολο που την εχουν ξεγραμμενη εμεις θα την δωσουμε δικαιωμα νικης.   Το 2,30 που εχει το σημειο για την εδρα δηλ. 1 θα το τιμησουμε.     0-0.  Η Κρουζειρο ταμπουρωθηκε και πηρε το Χ.
143.  Παλμειρας - Βασκο.  Η Βασκο θελει την νικη παιζει και καλυτερα οποτε θα παιξει επιθετικα.   Το θελει αυτο το ματς για ευννοητους λογους.  Η Παλμειρας εχει τουλαχιστον εξι ματς να νικησει (0-2-4) και προβλεπεται μαχη μεγαλη.  Η στηλη θα παρει το Χ σαν τελικο αποτελεσμα παρ' ολο που η Βασκο καιγεται.   Χ με 3,25 αποδοση.    1-1 Τελικο.
144.  Σεαρα - Κορινθιανς.  Το σημειο 2 με 2,15 αποδοση για την Κορινθιανς που ναι μεν νικαει δυσκολα , ομως ειναι σοβαρη και παιζει τεμπο τεμπο.   Η Σεαρα δεν αποκλειεται να κανει κατι καλο , ομως το κεντρο και η καλα οργανωμενη αμυνα των πρωτοπορων θεωρω οτι θα κρατησει μακρυα τους γηπεδουχους.   Μετα;   Το 2πλο για την συνεχιση της κορυφης!    Χ/2 Ημιχρονο Τελικο.  Χ/2 και 0-1 σκορ Τελικο.
Αυριο 17/11/2011 ημερα Πολυτεχνειου θα δουμε αν ασχοληθουμε με παιχνιδια στο κουπονι μας.
Πεντε ειναι ολα κι' ολα μπορει να μην δουμε κατι το αξιολογο.    Δεν αποκλειουμε τιποτε ομως.
Καλημερα με τον ηλιο στην Θεσσαλονικη να εχει βγει για τα καλα.   Τον θελουμε συμμαχο και τον χρειαζομαστε ειδικα εφετος. (χαχαχαχα)
ΧΑΙΡΕΤΑΙ......................................


Δεν υπάρχουν σχόλια: