2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΡΙΣΚΟΥ.

Εχουμε δηλωσει κατ' επαναληψη οτι εδω ειναι ενας χωρος οπου μπορει ο καθενας να μπει και να κοντραρει ενα παιχνιδι απο το TSAT.   Μπορει να ειναι τοσο σιγουρος , ετσι ωστε να σωσει καποιον αλλο παικτη ναμην παιξει το προτεινομενο απο εμας παιχνιδι.
Δεν μπορεις κυριε ανωνυμε παικτη και να λες για Ανταλιες και για ΑΡΗ ΣΕ 1σο και 2πλο αντιστοιχα κατοπιν εορτης.   Αν εισαι σιγουρος ανεφερε το στο TSAT.   Ετσι θα σε διαβασουν ολοι οσοι μπαινουν στην σελιδα και θα αποφυγουν την λαθος εκτιμιση μου.    Με αυτον τον τροπο θα γνωριστουμε και καλυτερα μεταξυ μας και θα ανταλασουμε αποψεις η θα αναλυουμε τα οποια παιχνιδια μας προκυπτουν.
Ειναι γνωστο απο τον κυκλο μου οτι ο ΑΡΗΣ παιζονταν (απο εμας) 2/Χ Ημιχρονο Τελικο.   Προβλεπαμε πιεση τυπου Εργοτελη (οπως στο ματς Τελης - ΑΡΗΣ) και τελικο σημειο το Χ ενω ο σκορακιας επαιζε το 2-2 αν και δεν εδωσε το σκορ σε εσας.
Λιγη σημασια εχει η κατα καποιο τροπο απολογια μου.
Στα σχολια ο κος ΑΝΩΝΥΜΟΣ εγραψε σχολιο-α εις βαρος του επιτελειου μας.
Μακαρι να κατσεις να βγαλεις σημεια φωτια και να πληρωνεσαι ΑΝΩΝΥΜΕ καθε μερα.  Μακαρι!
Για το αν θα συνεχισω να γραφω;   Εγω θα συνεχισω να γραφω.   Εσυ αν θελεις πανε σε αλλη σελιδα να παρεις σημεια.    Ας πουμε εκει που προτειναν τον ΑΡΗ 1σσο , την ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1σσο!!!   0-1 και 8,50 το σημειο.   Τσαλακωμα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ.   Κλαααατς.
Αυτα ειχα να πω μετα την παρεμβαση του ΑΝΩΝΥΜΟΥ.
***************************************
***************************************
430.  Ααρχους - Σιλκεμποργκ.  Θα παρω το σημειο 2 με 2,75 αποδοση.  Ξερω οτι ειναι φορμαρισμενες και οι δυο ομως θελω να πιστευω οτι το 2,75 θα βγει.    1-2 Ο Σκορακιας που μπαινει λιγο αρπαγμενος.     0-2  Τελικο.  Προσπαθησε η Ααρχους να πετυχει μειωση και να πιασουμε το Σκορ , ομως;
431.  Μπουρσασπορ - Σαμσουνσπορ.  1-0 ο Σκορακιας.  1-0 Τελικο.  YES.
435.  Τοτεναμ - Αστον Βιλα.  Αν και περιμενουμε να βγαλουν τσαμπουκα οι χωριατες θα το αφησουμε στην ακρη.  Μονον ο Σκορακιας το παει στο 1-0.
437.  Εσουδιαντες - Μπανφιλντ.  1-0 και εδω ο Σκορακιας.   Το σημειο 1 στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ μεχρι 2,00 αποδοση.
436.  Σανταντερ - Μαλαγα.  Χ/Χ  Ημιχρονο Τελικο.   1-1 ο Σκορακιας που κανει δελτιο 3-4-5.
Καλο απογευμα και τα λεμε αυριο πρωι με καφεδακι και εφημεριδα.  Ρεπο αυριο λοιπον μας λυνει τα χερια και θα δουμε αρκετα καινουρια θεματα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ......................................




Δεν υπάρχουν σχόλια: