2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

CHAMPIONS LEAGUE PART 2.

Καλησπερα σας και ενω η ωρα ειναι αυτη τη στιγμη 17.30 ερχομαστε σε μια πρωτη συνδεση για σημερα με εσας!
13Ο.  Μαρσειγ - Ολυμπιακος.  Μπορει ο δικος μας Ολυμπιακος να φερει αποτελεσμα στην Μαρσειγ.
Ωμα και οπως βλεπουμε τα πραματα θελουμε και πιστευουμε οτι η ομαδα του Ελνεστο μπορει να κανει θετικο αποτελεσμα.   Η Μαρσειγ εχει βεβαια τον πρωτο λογο ομως ο Ολυμπιακος ξεψαρωσε πλεον για τα καλα στην Ευρωπη και σηκωνει αναστημα.     Ευκαιριε θα δημιουργησει αλλα αυτο που θελουμε ειναι το γκολ.    Ας του δωσουμε λοιπον δικαιωμα να πετυχει γκολ.   Η Μαρσειγ με τον δικο της τροπο δειχνει οτι θα πιεσει αλλα οι Πειραιωτες σαφως και το γνωριζουν οποτε και θα μπουνε δασκαλεμενοι.
Το 1-1 θελω και θα παρω σε αυτην την αναμετρηση με το Χ να πληρωνει 3,50.   Ο Ολυμπιακος παντως θα ειναι επικυνδινος και θα κανει τους της Μαρσειγ να αναθεωρησουν αρκετα στην πορεια.  Οποτε;   Χ και 3,50.
127.  Αρσεναλ - Ντορτμουντ.  Ουτε Γ. Μπρομγουιτς ειναι , ουτε Μπολτον ουτε και Σαντερλαντ!   Εδω ειναι η Ντορτμουντ που ερχεται μετα απο τεραστιο διπλο επι της Μπαγιερν Μοναχου για το πρωταθλημα της Γερμανιας.   Ειναι και ομαδα με υπομονη και επιμονη.   Δυσκολο ματς για την ομαδαρα μου την Αρσεναλ που καλειται να υποταξει την κιτρινη μηχανη.   Θεωρω οτι η Ντορτμουντ δεν θα δεχθει γκολ απεναντιας δε θα πετυχει γκολ και την δινω δικαιωμα 2πλου.   Αυτο που επισης γνωριζουμε ολοι ειναι οτι η Αρσεναλ εχει φορμα και ειναι πλεον δεμενη και γερη ομαδα καθως ολοι εχουμε ξεχασει εκεινο το εφιαλτικο απογευμα των 8 γκολ.     Η Ντορτμουντ ομως γνωριζει τις αδυναμιες και θα θελησει να χτυπησει μια μονον φορα.   0-1 Σκορ και το σημειο 2 με αποδοση στο 3,40.    Ξερω οτι δεν συμφωνουν πολλοι απο εσας!
132.  Σαχταρ - Πορτο.   Το 1-1 μας προβληματιζει καθως θεωρουμε οτι θα παει στο 2-1 υπερ της Σαχταρ.   Το σημειο 1 με αποδοση στο 2,25.
123.  Ζενιτ - ΑΠΟΕΛ.  12 αγωνες εχει να ηττηθει η Ζενιτ μας γραφουν.   Γιατι μας το λετε;   Μηπως φοβαστε σημερα;    Ερχονται οι μεγαλοι του θεσμου να κανουν το μπαμ και στην Αγ. Πετρουπολη.   Θα πανε θα προσκυνησουν την εκκλησια σαν Χριστιανοι Ορθοδοξοι που ειναι και ως εκει.  Σιγα μην προσκυνησουν και την ομαδα.   Εκει θα γινει χαμος.   Κυκλοφορια μπαλας αριστη , τριγωνακια και αμα λαχει κανενα σουτ οβιδα να γινει της ........ αντε λιγο το 'χω κι' εγω.
Δηλωνω θαυμαστης του ΑΠΟΕΛ και πιστευω στην ομαδα αυτη σαν να ειμαι οπαδος της.
Μπραβο ρε παλληκαρακια.   Σας θαυμαζει ολη η ποδοσφαιρικη Ευρωπη και σας ζηλευουν τεραστια σωματεια που θα ηθελαν να ειναι στην θεση σας.   Συνεχιστε το ονειρο και οπου φτασετε.
Στο παιχνιδι μας τωρα ...... καθως πιστευω οτι η ομαδα του ΑΠΟΕΛ μπορει να παρει την ισοπαλια και να φυγει με ψηλα το αναστημα.   Δικαια διαιτησια εεεεεε!!!    Οσο θα περναει η ωρα το αγχος θα ειναι με το μερος της Ζενιτ οπως με την Πορτο και οι κιτρινες καρτες θα κοβουν κι' αλλο τον ρυθμο.
Απο το να το λεμε ομως μεχρι να βγει θελει 90' αγωνιστικα λεπτα.
Καλη επιτυχια στην ΑΠΟΕΛαρα μας και καλη συνεχεια στον θεσμο.   Α-Α-ΑΠΟΕΛ!!!    0-0  ΤΕΛΙΚΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.   Χ και 4,00  αποδοση.  YES.
131.  Μιλαν - Μπαρτσελονα.  Οχι.  Δεν θα προτεινω κατι.  Ναι φοβαμαι να μην πεσω τελειως εξω.
Θα πω μονον οτι η Μπαρτσα δεν παταει καλα και δεν μας τα λεει και καλα.   Μηπως φαει καμμια Μπατσα απο την Μιλαν οσημερις;   Λεωωωωω  μηπωωως!!!   Σε καθε περιπτωση θα δω τον αγωνα και αν παιξω κατι αυτο θα ειναι τα κορνερς.  Εκει νομιζω οτι θα γινουν 6 (;) κορνερς ολα κι' ολα.   Ετσι νομιζω.
128.  Βαλενθια - Γκενκ.  Φαινεται ευκολο ματς ε;   Ναι φαινεται.  Ειναι ομως ετσι;   Κι' αυτο γιατι η Γκενκ 2 γκολ τα εχει στο παιχνιδι.(πως τα λεει).   Η Βαλενθια επισης ειναι στο γκολ συντονισμενη εστω και αν αργησει λιγο.  Το 4-6 γκολ δεν το στηριζω καθολου στην Βαλενθια παρ' ολο που θα επρεπε.   Η Γκενκ θα παιξει καλα κατ' οπως μας δειχνουν οι ενδειξεις και αναμενουμε στο LIVE να κανουμε ενα μικρο πανηγυρακι.
***********************
129.  Λεβερκουζεν - Τσελσι.  Το σημειο ειναι 2 ενω και το Ημιχρονο θεωρουμε οτι ειναι 2πλο.  1-2 Σκορ ο Σκορακιας.      Αυτο το ματς αναρτηθηκε στις 18.35.

***********************   
Η UNIBET ειναι ετοιμη να σας προσφερει με την εγγραφη σας απο την σελιδα μας ενα μεγαλο BONUS εως και 150%.    Μην το χασεις.   Μπες απο την σελιδα μας , κανε την εγγραφη σου και αμεσως παρε το BONUS και φτιαξε το δικο σου δελτιο νικης.
***********************
Η UNIBET με το BONUS της στο 150% μας δινει την ευκαιρια να κανουμε ταμειο.
Μπες τωρα!
Αυτα για τωρα.    Σας αφηνω με την ελπιδα να βοηθησα για κατι καλο.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: