2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Αυτο που εγινε δεν γινεται.   Και σε (σου) λεει οτι ο ΠΑΟΚ ειναι τυχερος.  Με μισο σουτ επαιρνε το ματς.  Μα καπου θα χτυπουσε η μπαλα , μα πεναλτι θα επαιρνε (συνεχομενα το τελευταιο διαστημα) μα στον προβολεα θα χτυπουσε , γκολ θα εμπαινε μαζι και οι τρεις βαθμοι της νικης η στα τελευταια ματς η προκριση για τον θεσμο του κυπελλου.    Δοθηκε εφετος η ευκαιρια στα εντος εδρας και μια κι' εξω ματς του κυπελλου να παει στους 4 και κατοπιν στον μεγαλο τελικο που θα γινει στο ΟΑΚΑ.
Ομως η ομαδα εδειξε οτι δεν μπορει.   Η μαλλον θα μπορουσε αν (αν) αν ο Γλυκος δεν εκανε λαθος αξιολογηση στην τελευταια φαση του αγωνα και ενω ο ΠΑΟΚ κρατουσε την μεγαλη προκριση.
Ουτε σουτ ηταν ουτε τιποτε.   Ηταν ενα γεμισμα απο τον χωρο του κεντρου σχεδον και με την βοηθεια του αερα η μπαλα πηρε μια περιεργη τροχια κατεβαινοντας μετα απο την ψηλοκρεμαστη σεντρα.
Τα 'χασε ο Γλυκουλης και το μπλονζον που εκανε για να διωξει την μπαλα αυτη ηδη ειχε περασει την γραμμη του τερματος.   Μια βλακει και το 1-1 τελικο αποτελεσμα.   Μετα;   Αμεσως μετα αρχισε η παραταση και ο Ατρομητος παραΒΙΑΣΕ την εστια του δικεφαλου του Βορρα.
Το 1-2 τελικο αποτελεσμα εφερε επεισοδεια στον αγωνιστικο χωρο απο τους φιλαθλους που εισεβαλαν στο γηπεδο ενω απαιτουσαν την απομακρυνση του προεδρου τους απο την ομαδα!
Οι εξελιξεις ειναι αναποφευκτες και η ηρεμια επιβαλεται.
Το Περιστερι πεταξε και ο δικεφαλος του Βορρα κοιμηθηκε.  Εχασε δε την ποιο μργαλη ευκαιρια να κατεβασει περισσοτερο κοσμο απο ολους στο ΟΑΚΑ.  Σιγουρα αυτο τον καιει πιο πολυ απο ολα.
Σημερα δεν θα ασχοληθουμε με το στοιχημα.
Καλο βραδυ.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: