2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

200.  Κοτμπους - Ααχεν.  Ειναι καλη η Ααχεν και δειχνει οτι ελεγχει τα παιχνιδια.  Λεμε να την εμπιστευτουμε.  Η Κοτμπους δεν δειχνει καλα , σκοραρει με το ζορι δεν εχει καλη φορμα δεν , δεν , δεν.  Εχει ομως προιστορια μεταξυ τους 4-1-2.  Περυσι 3-3.  Η αληθεια ειναι οτι περιμενουμε ανακαμψη απο την Κοτμπους αλλα εμεις οχι σημερα.   Το σημειο 2 με αποδοση στο 2,75 αποδοση και σκορ 1-2.  1-1 Τελικο.
201.  Φ.Σ.Β Φρανκφουρτης - Ινγκολσταντ.  Χ.  3,20.  Αναλυτικα μπορει να προηγηθει η φιλοξ/νη 0-1 Ημιχρονο και να εχουμε 1-1 Τελικο.  (2/Χ).
********************************
********************************
Συγνωμη ρε παιδια!  Ο Ολυμπιακος εχει 1,25 ποσοστο να νικησει την ΑΕΚ των χιλιων προβληματων βεβαιως , ομως ειναι ΑΕΚ!  4,50 το Χ και 7,50 το σημειο 2.   Μας πετανε το κοκκαλο και παμε να το πιασουμε;   Για να δουμε λοιπον!    Το γκολ γκολ μπορει να βγει καθως προβλημα εντοπιζεται και στις δυο αμυνες.   Το OVER επισης ειναι καλο σημειο.   Δειχνει οτι ο Ολυμπιακος μπορει να νικησει και απο Ημιχρονο λοιπον οποτε παμε και στο σκορ που εντοπιζει ο σκορακιας.  Μας λεει 3-1.  Τιποτε αλλο απο αυτο το παιχνιδι οπου η ΑΕΚ απλα να πουμε οτι προσπαθει να μαζεψει (βρει) 6 εκατομυρια Ευρω αλλιως δεν θα μπορει να αγωνιζεται στην Ευρωπη για 3 τουλαχιστον χρονια.  ΤΕΛΙΚΟ  ΣΚΟΡ.  2-0.
********************************
********************************
210.  Λανους - Σαν Λορεντζο.  Το σημειο επιλογης μας ειναι το 2 με αποδοση 3,45.  Μετα τον αποκλεισμο σοκ των γηπεδουχων απο ομαδα Γ' κατηγοριας , παμε με την χασουρα τους και την μιρλα τους (κλαψα).  Η Σαν Λορεντζο αγιοι γαρ θα τα δωσουν ολα.  Εχουν προιστορια εδω μεσα 24-15- 18.  Αρκετες φορες εφεραν μεταξυ τους μεγαλα σκορ.   Ο σκορακιας παντως δεν βλεπει καταιγισμο τερματων.  ΤΕΛΙΚΟ  ΣΚΟΡ.  4-1.
205.  Αλμιρε Σιτι - Καμπουρ.  4-6 γκολ σε ενα συνθετικο χλοοταπητα που ειναι πλεον ετοιμος για να διεξαχθει ο αγωνας.  + 7 ο σκορακιας που παει να φαει το κεφαλι του.  Εγω με (μου) λεει θα το παιξω 5-4 υπερ της Αλμιρε Σιτι και εσυ θα το γραψεις.   Στο ξυλο που θα φαμε ομως του ειπα δεν θα μετεχω κυριε σκορακια.   Παντως αν θελεις να χαλασεις το ονομα σου δικαιωμα σου τοτε!!!  Εισεπραξα ενα πονηρο χαμογελο και το επαιξα 5-4!!!   ( 1-1 ).
Αυριο θα δουμε τις αναβολες της Αγγλιας ωστε να μην πεσουμε σε προτεινομενα αναβληθεντα αγωνα.   Σημερα τα σκυλια δεν ετρεχαν στις κυνοδρομιες και θα τρεχουν οι παικτες;   Παντως εκει και βοηθουν ολοι στο να ανοιξει (καθαριστει) το γηπεδο (-α) και υπαρχουν θερμενομενοι αγωνιστικοι χωροι.  
========================
========================
Αυριο παλι μαζι/
ΧΑΙΡΕΤΑΙ......................

Δεν υπάρχουν σχόλια: