2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

EUROPA LEAGUE ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΣΤΙΣ 20.00.

Εν τω μεταξυ ο φιλος και συνεργατης μας με το ψευδωνυμο στο TSAT ως Νταβατζης εκανε 4 στα 5 χανοντας την Αρσεναλ.   Καλη προσπαθεια και συνεχιζει με τον τροπο του να παιζει με τα σημεια.
Μπραβο και θελουμε ολοι παντα πιο δυνατα!!!   Συνεχιζουμε.........


Oct 24 2012, 3:27 PM
Guest664 (guest)ΑΠΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ/// ΠΟΡΤΟ 1/ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1ΣΟΣ/ ΑΓΙΑΧ 1/ΖΕΝΙΘ 1/ΑΡΣΕΝΑΛ 1///?


176.  Χελσινγκμποργκ - Αννοβερο.  Κουβαδιασμα προβλεπω καθως στηριζω την γηπεδουχο.  Δεν παταει καλα δεν δεν δεν......ομως η ομαδα αυτη αν παιξει καλα παταει οποιον βρει μπροστα της.   Και μονο γι' αυτον τον λογο θα παρω την Χελσινγκμποργκ.   Το σημειο 1 με αποδοση  στο 3,35.

180.  Γιουνγκ Μποις - Ουντινεζε.  Με λεωφορειο να πανε την πλακα τους να κανουν και το 2πλο στην τσεπη που με ειπε κι ενας φιλος.  Το σημειο 2 για μια Ουντινεζε που το 'χει!  Η αποδοση στο 2,40.

181.  Γκλαντμπαχ - Μαρσειγ.  Την ισοπαλια παιζουμε με αποδοση στο Χ το 3,20.

169.  Λεβαντε - Τβεντε.  Το σημειο 2 για μια τσαπατσουλα μεν Τβεντε πλην ομως ομαδαρα!  Το Λεβαντε βλεπουμε οτι θα μεινει με το αρωμα.

177.  ΑΕΛεμεσου - Φενερμπαχτσε.  Παιζει και το Χ σαν σημειο ομως η Φενερ ειναι πιο δυνατη και θα επιβληθει.  Οι Κυπριοι εχουν οπλο την αμυνα τους , τον κοσμο τους , ομως το στραγαλι ποιος θα το εχει;    Για εμας οι δρομοι οδηγουν στο σημειο 2.   Παρ' ολα αυτα ομως ευχομαστε ολοψυχα καλη επιτυχια στην ΑΕΛεμεσου.
======================================

Ο Παναθηναικος παιζει στις 20.00 με την Λατσιο και το κλιμα στο πρασινο στρατοπεδο ειναι καζανι που βραζει.   Φανταζομαι τους φιλαθλους του Παναθηναικου ποσο μπερδεμενοι ειναι και ποσο μουδιασμενοι επισης.   Η Λατσιο φανταζεται κι αυτη οτι θα εχει και καλα ευκολο εργο.   Οοοοοχι!   Δεν θα ειναι κατα την γνωμη μας καθολου ευκολο το εργο της.  Κατι πρεπει να μας δειξει καινουριο σημερα ο ΠΑΟ.   Κατι περιμενει και ο κοσμος για να ξεσπασει σε χαρες και πανηγυρια.   Θελουμε να πιστευουμε οτι στο Ημιχρονο θα ειμαστε μπροστα στο σκορ και στην συνεχεια δηλ. στο δευτερο μισο οση πιεση φαει , να αντεξει και να παρει το ματς.  Αυτο το ματς επειδη ειναι  ΚΟΚΚΙΝΟ  θα το παιξω μονο του.   Ζηταω το 1-0 Σκορ , το σημειο εδρας και οτι αλλο καλο και θετικο για την Ελληνικη μας ομαδα.
=======================================

Αν και αργησαμε το τονισαμε και το λεμε συνεχως!   Η εργασιακη μας σχεση ειναι αυτη που πολλες φορες μας κραταει απο νωρις μακρυα σας.
Καλο παρολι ευχομαι και αν προκυψει κατο θα κανουμε συνδεση εκ νεου.
Ο Σκορακιας δεν ειναι σε κανενα σημειο στο κλιμα των ομαδων.
Ειναι ομως παντα ετοιμος να μας χαρισει ταμεια.
ΠΡΟΣΟΧΗ.   Η πλη -ες εργασια -ες γινονται απο εμας χωρις να μπουμε στον πειρασμο του να δουμε τι προτεινουν αλλοι.
Ειμαστε παντα στην διαθεση σας για να σας λυσουμε τυχον αποριες.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ.................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: