2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ 2-1 ΣΕ 2-2 ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Κλαμπ Μπριζ - Νιουκαστλ.  Το σημειο 2 Ημιχρονου για την Νιουκαστλ.  Κατα συνεπεια και το σημειο 2 σαν Τελικο.   Εκ βαθεων μπορει να βγει και 1-2 Τελικο μας λεει ο κυριος Σκορακιας.   Παρτε το με οτι συνεπαγεται , δηλ. 0-1 Ημιχρονο & 1-2 Τελικο.   Προσοχη.   Δεν ειμαστε και ανθρωποι που σηκωνουν πετρα και βλεπουν απο κατω  το σημειο!!!   Απλα διαβαζουμε το παιχνιδι και καποια δεδομενα μας οδηγουν στην νικη.  Εγω θα παιξω και απο μια κοκκινη καρτα στο παιχνιδι αυτο!

Τβεντε - Λεβαντε.  Τα ποσοστα δειχνουν Λεβαντε.  Η αναλυση λεει οτι το Λεβαντε θα παιξει να μην χασει.   Η Τβεντε επιθετικη ομαδα καθως ειναι θα συναντησει μεν αντισταση απο την Λεβαντε ομως θα καταφερει να νικησει το παιχνιδι.   Ως προς το Σκορ αν και φοβουμαστε μικρη εκταση του , εν τουτοις θα επιδιωξουμε να το ανοιξουμε υπερ της γηπεδουχου.  Εχει κινητρο το βαρυ Σκορ στην Ισπανια οποτε και θα ζητουν ολοι οι φιλαθλοι πολλα γκολ.  Εμεις σταματαμε στο 3-0.  Για να γινει αυτο θα πρεπει να υποταξουν πληρως τους Ισπανους οι της Τβεντε.  Ο Σκορακιας στο 3-0 λοιπον.
Παντως λεμε ξανα οτι απο το 1-0 στο τελος θα επιτευχθουν ακομη δυο τερματα για την Τβεντε οταν θα ανοιξει ο ρυθμος και θα μεγαλωσει η περιοχη των φιλοξ/νων.

Λατσιο - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.  Ειναι και το οτι επαθε κατι η Λατσιο ειναι και το οτι παιζει καλα ο Παναθας οποτε παμε να κανουμε κατι καλο στην Ιταλια.  Δεν το λεμε για να μας συμπαθησουν οι Βαζελοι!  Το λεμε γιατι ο ΠΑΟ θα παιξει (μην κανει πισω ο κοουτς) για να νικησει!!!   Μπορει ο ΠΑΟ οχι να νικησει βεβαια , αλλα τουλαχιστον να προηγηθει.   Το Ημιχρονο με 1-1 ειναι καλο ενω στο Β' Ημιχρονο να δουμε την Λατσιο στην πιεση της να αποφερει γκολ , ομως ο ΠΑΟ να ισοφαριζει σε 2-2.  Σπρωξτε και εσεις να πληρωθουμε Σκορ,σημειο, Ημιχρονα Τελικα , αλλα και σε Σκορ.
Εμεις τελος βλεπουμε τον Παναθηναικο να κυνηγαει να κανει το 2-2.  Με τις οποιες ευχες μας και μακαρι να δικαιωθουμε.






Δεν υπάρχουν σχόλια: