2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.

Εγινε κατι που επρεπε ουτως η αλλως να γινει.  Εφυγαν κατ' αρχας τα διαφημιστικα εταιριας στοιχηματισμου που κοσμουσαν τον χωρο αυτον.   Ετσι κι αλλιως τα ειχαμε να αναβοσβηνουν και να δινουν μια ζωντανια στην σελιδα.            Θελαμε με αυτον τον τροπο να δωσουμε εμφαση στην σελιδα οτι και καλα εδω μιλαμε για στοιχημα.
Τα πεταξαμε ολα αυτα λοιπον και συνεχιζουμε να περναμε ωραια.   Στα μαθηματικα μας και παλι με πολυ διαβασμα πολυ δουλεια και το γνωστο σλογκαν μας.   Λιγα για πολλα.
Το ποδοσφαιρο , αθλημα το οποιο κατεχουμε μας <<τρωει>> τις πιο πολλες ελευθερες ωρες οπως και να το δει κανεις.   Δεν ομιλω για εναν που παιζει το βιολι του η εναν που ειναι καρατεγκας κ.λ.π.
Μιλαω για εμας που μαζευομαστε εδω και περναμε ευχαριστα τις ωρες χαλαρωσης του προγραμματος μας.
Περαν της πλακας και της ενημερωσης περιμενουμε και τα επιλεγμενα μας σημεια με λιγα , τοσα δα ψιλουλια να κανουμε τσεπουαο.
Εδω απο τον ελευθερο χωρο των BLOGS συνεχιζουμε κανονικα.


Σημερα στο παιχνιδι της Ζενιτ με την Μαλαγα το εχουμε στην ισοπαλια με 1-1 σκορ και το Χ να το παιρνουμε στο 3,35.

Αυτο που κανει η Μιλαν , δηλ. να κυνηγαει το σκορ ειναι αρκετα δυσκολο!   Μπορει να βρει τον μαστορα της και ειδικα στον συγκεκριμενο αγωνα.   Εχουμε την Αντρελεχτ να κλεινει με 1 Ημιχρονου τον αγωνα.   Αυτο θα παρουμε απο το συγκεκριμενο παιχνιδι.   Μπορει να γινει η οχι θα το δουμε στην εξελιξη του το βραδυ.

Μαντσεστερ Σιτι και Ρεαλ .   Η Μαντσεστερ Σιτι βρηκε τον δρομο προς τα διχτυα.     Εμεις το παμε στο 2-1 ΣΚΟΡ.  Το πιστευουμε.

Η Σαλκε υποδεχεται τον Ολυμπιακο.   Το ερωτημα μου ειναι.........μπορει ο Ολυμπιακος να πετυχει 2 τερματα;     Αν ναι , τοτε Χ και 2-2 σκορ.   Αν ομως οχι , τοτε 3-1 υπερ της Σαλκε.   Η Σαλκε θα με πειτε μπορει να πετυχει 3 γκολ στον Ολυμπιακο;   Λεω ΟΧΙ!   Καταληγω απο 2-1 σε 2-2 σκορ , παιζω το 4-6 γκολ και οι πιο ατολμοι το over στο ματς με τα παιδια του Πειραια.   Ωραιο ματς αναμενεται και θα ηθελα να δω την στρατηγικη του Γαυρου εναντιον των Γερμαναραδων <<φιλων>> μας.   (ειναι φιλοι μας οι Γερμανοι). χαχαχαχαχα.

Αγιαξ εναντιον Ντορτμουντ και τον Αιαντα να βγαζει σπιθες στα παιχνιδια του η τουλαχιστον ετσι να θελουμε να τον βλεπουμε λογω αδυναμιας ρε παιδακι μου!   Η Ντορτμουντ σοβαρη και αηττητη εδω και επτα - οκτω παιχνιδια θα παιξει το καλο παιχνιδι της και γκολ σιγουρα θα βαλει.   Θα φαει επισης. (αρπαξατε την ευκαιρια οι σιγουρατζες).   Οριακο στο 2-3 & 4-6 γκολ το εχουμε.   Τρεμοσβηνει το Χ και θελω να το παω στο 2πλο.   Η τελικη επιλογη μου ειναι το 2-2 ΣΚΟΡ και το σημειο θα ειναι το Χ με αποδοση 3,45.

135.  Ζενιτ.  Χ  3,35 &  1-1  ΣΚΟΡ.
136.  Αγιαξ.  Χ.  3,45 &  2-2  ΣΚΟΡ.
137.  Αντρελεχτ.  1  Ημιχρονου.
139.  Μαν.  Σιτι.  1.  3,00 & 2-1  ΣΚΟΡ.
142.  Σαλκε.  Χ.  3,90 & 2-2  ΣΚΟΡ.

Καντε τα κουμαντα σας και κανονιστε να βρειτε τον σωστο δρομο για την επιτυχια.
Παιζουμε με θαρρος!   Κι' αν χασουμε;   Σιγα τα λαχανα.   Τα ψιλουλια να 'ναι καλα!
Αποριες , παραπονα , σκεψεις-προτασεις και οτιδηποτε αλλο , μεσω Ε-MAIL η μεσω TSAT για να αναρτησετε και τα δικα σας πιστευω.   Εκει οπου ο GIOUL BET χτυπαει το τερας , αλλα και ο NTAVATZHS (ψευδωνυμο) μαχεται για να σας παει ταμειο.
Καλημερα σας και να ειστε ολοι καλα.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ..........................................


Δεν υπάρχουν σχόλια: