2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ.

358.  ΑΡΗΣ - Βεροια.  Εκανε αναλυση ο Σουπιας και την καταθετουμε.
Γκολ ο ΑΡΗΣ απο το 75' εως το 90'.  Μας το δινει 1-0.  Φυσικα και παιζει το 0-1 γκολ.  Με Χ/1 Ημιχρονο Τελικο και οι πιο τολμηροι με πεναλτι.  
Εμεις εχουμε αλλη αποψη και ας χαλασουμε το σημειοι σας.   Κατ' αρχας εδω Ελλαδα.
Τον ΑΡΗ λοιπον οχι μονον τον χρωστανε απο την διπλη ληστεια αλλα και ειναι υποχρεομενοι απεναντι του.   Το ιδιο βεβαια και στην Βεροια ομως αυτη μπορει να περιμενει.   Και μην νομιζετε δηλ.   Θα του δωσουν ενα πεναλτι (λεμε εμεις) πετσινο να νικησει και δεν θα μπορει να λεει για την κλοπη βαθμων του στα δυο ματς φωτια που εχασε εως και 4 βαθμους!!!     Παιζουμε πεναλτι και σκορερ Αγκανθο.   Μετα;  Αντε βγες και λεγε για κλοπη βαθμων σου.  Αντε βρεεεε θα σε λενε.....εσυ που πηρες καλπινα πεναλτι με την Βεροια μιλας;   Βλεπετε πως αλλαζουν τα πραματα;   Σε παιρνουν και το βοδι.

361.  Ανταλιασπορ - Τραμπζονσπορ.   Μην ανοιξει μονον το σκορ νωρις υπερ της Ανταλια και πεσει η Τραπεζουντα στο καναβατσο νωρις νωρις.   Οι γηπεδουχοι παντως ειναι φωτια.  Παρ' ολα αυτα ομως θελουμε να τους κρατησουμε μακρυα απο τα καρε μας ωστε να παρουμε το Χ με αποδοση στο 3,10.   Αυτο θα γινει με πολυ προσοχη απο τους φιλοξενουμενους.   Πρωτη γκολ η Ανταλια και δευτερη η Τραπεζουντα.

370.  Ιντεπεντιεντε - Λανους.  Η Λανους μπορει να φυγει αλωβητη απο αυτην την εδρα.   Θα μετρησει η κουραση της γηπεδουχου.   Βλεπουμε το 1-1 σαν τελικο σκορ.

367.  Βερονα - Σασσουολο.  Κοντα στο σημειο της εδρας ειμαστε ομως η Σασσουολο μπορει να παρει θετικο αποτελεσμα.  Το Χ με αποδοση στο 2,95.  Θα παιχτει 2-2 Σκορ.

15.30 ειναι η ωρα αυτην την στιγμη.
Παμε να ματζαρουμε και τα λεμε αργα ισως με ταμειο.
Καλο απογευμα.........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: