2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΟΥ. ΛΟΥ.

Με 10.000 οπαδους της Ντορτμουντ μεσα στην Μαδριτη οι Γερμανοι κανουν αισθηση με τα κιτρινα χρωματα τους.   Οι πρωτες στιγμες αγχους εχουν αρχισει στην Ρεαλ καθως αρχιζουν να σφιγγουν τα δοντια τους.   Η λογικη λεει νικη της Βασιλισσας ομως η Ντορτμουντ ερχεται να μην χασει.
Το 1,35 βεβαιως και λεει την αληθεια στην εδρα.   Η Ντορτμουντ θελει να κρατησει οσο μπορει την Ρεαλ εξω απο τα καρε της.  Θα τα καταφερει;   Παιζει καλο ποδοσφαιρο ασχετα αν εμεινε παρα πολυ πισω στην Μπουντεσλιγκα.   Θα παιξει καλη μπαλα και σημερα.
Η Ρεαλ θα ξεκινησει με τροπο ωστε να επιβαλει τον ρυθμο της.   Δειχνει οτι στο Α' Ημιχρονο το γκολ το εχει (1-0) και στο Β' Ημιχρονο ενα ακομη θα το πετυχει πιστευουμε.   Ο Σκορακιας μας δινει 2-1 Τελικο Σκορ.     Αναμενεται φοβερη ατμοσφαιρα και ρυθμος παιχνιδιου στα κοκκινα.   Ναι η Ντορτμουντ θα προσπαθησει.   Ματσαρα πραγματικη και δεν θα εχανα με τιποτε αυτην την αναμετρηση.

Η Αντρελεχτ υποδεχεται την Ζενιτ και ειναι αληθεια οτι εδειξε πως μπορει να κανει κατι καλο στο ματς αυτο που δειχνει οτι το θελει.    Δεν ειναι καλη στο Τσου Λου.   Θα λυσουν τις διαφορες τους στο Β' Ημιχρονο.   Εχουμε απο ενα γκολ λοιπον στο Β' μερος ενω το ζητουμενο ειναι να πετυχει καποια ομαδα το νικητηριο!!!   Θα το πετυχει η Ζενιτ λεμε εμεις.    1-2 σαν Τελικο Σκορ.

Μαντσεστερ Σιτι με Αγιαξ.   Μια κακη Μαντσεστερ το λιγοτερο που θα κανει ειναι να μπει νωθρα στο παιχνιδι.  Λεμε εμεις!   Ο Αιαντας;   Μπορει να απειλησει και να βαλει γκολ στο Α' Ημιχρονο;   Μπορει να κανει 2πλο Ημιχρονου;    Λεμε ναι στο 2πλο Β' Ημιχρονου ενω κατοπιν να ισοφαρισει η Μαν. Σιτι.    Ακομη και πληρη ανατροπη με 2-1 στο παιχνιδι αυτο.

Ο Ολυμπιακος με την Μονπελιε στο Γ. Καραισκακης.   Εχουμε το ματς στο 2-3 γκολ και με πιο καλη εικονα στο 2-1 υπερ της ομαδας του Πειραια.  Καλη επιτυχια στον Ολυμπιακο μας.

Σαλκε με Αρσεναλ στο Φελτινς Αρενα 62.000 θεατων στο Γκελζενκιρχεν και την Σαλκε να κλεινει με νικη το Α' Ημιχρονο καθως σε αυτο βοηθαει και η Αρσεναλ.  Το τελικο αποτελεσμα;   Μακαρι να δικαιωθουμε και κριμα για την Αρσεναλ.  Με 1/1 Ημιχρονο Τελικο και τον σκορακια να μην φοβαται και αυτος τα κανονια της φιλοξ/νης.   2-0 το Σκορ.

.........................................................
Γουοτφορντ - Μιλγουολ.  Εχουμε νικη της Μιλγουολ που σκοραρει και παιζει καλα.  Απο 1-1 σε 1-2 Τελικο.  

Γεοβιλ - Στιβενειτζ σε μια ισοπαλια με το Χ στο 3,20.  1-1 ;

Κολτσεστερ - Νοτς Καουντι.  Το σημειο 2 στο 2,55.

=====================================
=====================================

Δεν υπάρχουν σχόλια: