2.350.000 vie(12/03/2021)s

LIVE SCORE..//SIMOS .. SHOW //..

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΠΕΝΤΑΔΑ ΕΧΘΕΣ Ο GIOUL BET.

Εχει ζωντανεψει για τα καλα το TSAT o GIOUL οπου εχθες παλι εκανε το 4 στα 5.  Δεν βγηκε το 4-6 γκολ της Ζενιτ!   Οσοι ακολουθησαν πηραν κατι τις.
Ο Ολυμπιακος εκανε 3-1 το ματς με την Μονπελιε και το Γ. Καραισκακης εβραζε στην κυριολεξια.  Οι ιαχες και οι πανηγυρισμοι εδιναν φτερα στα ποδια των Πειραιωτων και ετσι κατατροπωσαν τους Γαλλους με το βαρυ γι' αυτους σκορ.   Το 3-1 λεει την αληθεια.
======================================
======================================
Βαλενθια - Μπατε Μπορισοφ.  Εγω εχω σιγουρο γκολ για την Μπατε Μπορισοφ!!!  Ναι σε λεω!   Οποτε για να βγει η εδρα πρεπει με το γκολ αβαντζο να πετυχει τρια (3) γκολ η Βαλενθια.   Αμ δεεεε!

Η Μαδεργουελ με την Νταντι Γιουν. στο 1-1 σκορ και φυσικα στο Χ.  Κατ' εμας προδιδονται οι κυριοι που εβγαλαν το σημειο.  Το Χ βγαζει ματια και με αυτο θα παμε.   Μην βγαλουμε τα δικα μας μονον ε;  χαχαχαχ   Μωρε Χιιιιι και 3,20.

Τσελσι με Σαχταρ Ντονετσκ.  Το Ημιχρονο με προηγουμενη την Σαχταρ (σεναριο) και αμεσα την ισοφαριση ενω κατοπιν το 2-1 να το κλεισουμε.   Στο Β' Ημιχρονο την Τσελσι να κανει το 3-1 και την Σαχταρ να μειωνει σε 3-2.   Εσεις κρατειστε το 4-6 γκολ και ολα καλα.

Μ.Κ.Ντονς με Λειτον Οριεντ.  Ποιος θα βαλει το νικητηριο γκολ;  Οεοοοο;   1-0 η 0-1;   Δεν θα πουμε αριστερο - δεξι.  Εμεις θα πουμε με τσαμπουκα 0-1 σκορ και το διπλο στο 6,00.  Το Χ2 Διπλη ευκαιρια παντως 2,42.   Το 0 εως 1 γκολ στο 3,40!!!

Χαρτλπουλ και Τρανμιρ στο 1-2 Σκορ μιας και το σημειο2 ειναι μολις 1,95.  Δυσκολα να νικησει καθως η εδρα της γηπεδουχου ειναι καλουτσικη και θελει κατι να παρει.  Δεεεν θα παρει ομως!!!

Σαο Παολο με Ουνιβερσιτατ Ντε Τσιλε.  Να σκοραρουν και οι δυο ομαδες και υπαρχει μια περιπτωση να δουμε και μικροεκπληξη.  Ομως παιζουμε γκολ γκολ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: